Gå til innhold

Highbury - Proud to be a Gooner!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

UTROLIG skuffet over klubben og Wenger. Forventer seriøst mer.

 

Når det gjelder laget og første 11ern så er den jo ikke så himla dårlig. Leicester vant ligaen med langt dårligere, men det mentale er jo ikke tilstede i det hele tatt. 

 

Wenger MÅ UT og vi må ha en skikkelig leder på banen. ASAP ZULU. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Blir jo ikke noe artig fremover nå Benbjo. Nesten samtlige her kommer jo til å være enig med deg hele tiden :p

Kjipt :(

 

Er veldig spent på å se fallouten nå. Et umotivert og tverr Alexis. Samme med Mustafi. Det må jo påvirke garderoben. Blir nok en lang og jævlig sesong for oss dette.

Lenke til kommentar

Jeg har lenge vært en smått naiv optimist mtp Arsenal. På jobb har jeg ofte forsvart Wenger og nærmest hylla hans måte å lede en klubb på, men hans gammeldagse metoder fungerer ikke i nåtidens fotball. Skal man hevde seg i toppen i England og Europa så må man gjøre store signeringer, tette hull i laget og bygge opp en ordentlig vinnerskalle på de sentrale spillerne. Arsenal blir drevet smart økonomisk, men mer som en bedrift enn en stor klubb. I tillegg trenger man spillere som kriger for plasser, og som ønsker å prestere ikke bare for sin egen del, men også for emblemet som er utenfor drakta.

 

Sånn som det ser ut nå, så er Arsenal virkelig ute å kjører. Hva dette skyldes tror jeg er flere ting, men når man ikke vinner bortekamper mot de andre "gode" lagene i ligaen flere år på rad og heller for juling av disse så tærer dette fort ned på spillere like mye som det tærer på oss som supportere. 4-0, 6-0, 8-2, 5 -1 tap er vell bare noen de siste sesongene som har vært tunge å bære!

 

Har ikke vært spesielt interessert i å bytte ut Wenger, men han burde få en boardseat i klubben, også må en mer habil og moderne trener komme inn. Hvem dette kan være er jeg veldig usikker på. Personlig tror jeg vi må ble mentalt forberedt på en eller to tunge sesonger før noen større bedringer kommer, men vi kan vell bli overrasket?

Endret av Lomeus
Lenke til kommentar

Tror neppe Alexis kommer til å streike. Ei heller kommer  vi til å bli "pissa på" av Bournemouth, som har tapt alle kampene sine og scoret ett mål. Mye svartmaling og krisemaksimering her inne, men jeg blir faktisk ikke overrasket om vi klarer topp 4. Manchester-lagene, Liverpool og Chelsea er sterkere enn oss på papiret, men det er alltid minst ett lag som svikter. United kom på sjetteplass i fjor. Femte året før, med Chelsea på tiendeplass. Tottenham tror jeg spesielt kommer til å slite i år, pga Wembley og relativt tynn tropp.

 

Vi stiller ikke svakere enn i fjor. Vi har ikke mistet en eneste spiller fra startelleveren, men vi har forsterket med både Lacazette og Kolasinac, som antageligvis kommer til å få mer tillit fremover. Chamberlain er den eneste av betydning som har dratt, men han kommer neppe til å bli savnet.

 

Håper vi går tilbake til 4-2-3-1 og prøver å spille litt fotball igjen. Håper vi får se noen innhopp fra Nelson, Willock, Maitland-Niles, Jeff og Nketiah. De har alle tiders mulighet til å spille seg inn på laget i år. Ikke minst fordi de har muligheten til å vise seg frem i Europaleague.

 

Tar meg en liten forumferie nå, da jeg er lei av all negativiteten rundt klubben (som jeg i stor grad bidrar til selv). Hadet på badet.

Lenke til kommentar

Etter 30 år som supporter har Anders fått nok. Nå selger han alle draktene og tar et nådeløst oppgjør med den moderne fotballen

 

https://www.dagbladet.no/sport/etter-30-ar-som-supporter-har-anders-fatt-nok-na-selger-han-alle-draktene-og-tar-et-nadelost-oppgjor-med-den-moderne-fotballen/68651072

 

 

Det sykeste er at Arsene Wenger er ikke nevnt med et jævla ord i artikkelen....

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...