Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Den store kjærlighetstråden v3


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Uff, har en jeg liker, og hun har sagt hun liker meg....men erfaringer slipper en ikke unna, og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre...jeg er så forvirret.

Ikke forstår jeg hva jeg skal gjøre, ikke forstår jeg hvordan jeg skal få noe vettig svar fra henne, og ikke forstår jeg hvordan vi skal kome oss noe lengre...blæh, vil heller ha hund, den er i det minst glad i meg med en gang :( Orker ikke bli såret en gang til..

Lenke til kommentar
Irritert: Hva legger du i "holdt på en stund". Akkurat hva gikk dette ut på?

Orker ikke å fortelle i detalj, men vi har ligget med hverandre noen ganger og hun visste jeg var forelska. Holdt på siden september eller noe.

Du har dessverre falt for en tøs. Kanskje en liten trøst er at vi alle gjør det en gang. Lær av det, vær litt mer kritisk. Men kan ikke velge hvem man faller for, men man velger hvem man omgås.

Lenke til kommentar
Hohoho, jeg har ikke kjøpt en dritt til kjæresten min :!:

 

Hoho, du er tøff..

 

Jeg er blitt såppas voksen nå, at ikke alt handler om å være tøff lengre :roll: Ta det med ro, du kommer nok etter en dag du og , og da kanskje du slutter med slike kommentarer som ikke har noe med noe å gjøre :)

 

Det er ikke for å være "tøff" vi har bestemt oss for å ikke kjøpe julegaver til hverandre. Vi gjorde det slik den første jula vi hadde sammen også, og kommer nok til å fortsette med det. Jeg ser rett og slett ikke vitsen med at vi skal kjøpe gaver til hverandre for flere tusen kroner - for kanskje å egentlig bare bytte "ting" som vi egentlig ikke har bruk for.

 

Da tar jeg heller og tredobler beløpet og spleiser på en ny sofa og kanskje en ny oppvaskmaskin sammen med typen over nyttår. Det er noe vi trenger.

 

Men så er jeg kommet forbi den tiden da det eneste som teller er antallet gaver... og det som befinner seg inni ;)

Lenke til kommentar

Er så enig med deg. Jeg synes julen er ganske tåpelig, der folk kjøper gaver fordi de må. Hadde vært mye hyggeligere med en utrolig koselig kveld med sin kjære. Og skal det brukes penger så brukes det på noe fornuftig. Kudos til dere.

 

Edit: Men skal sies jeg gleder meg til å klikke vilt i leketøysbutikken når jeg får meg unge.

Endret av stakan
Lenke til kommentar

Han ønsker seg ditt og jeg ønsker meg datt. Vi kjøper det til hverandre, istede for å gå å kjøpe det hver for oss. Mye kosligere er det og ;)

Hadde jeg vært millionær skulle han nok ha fått seg en gave til noen lapper..men i år holder vi oss innen ei fornuftig grense.

At noen velger å ikke kjøpe til hverandre er sikkert helt fint for de, men det er ikke min greie hvertfall :) Er det noe å lage big deal ut av.. noen kjøper, andre ikke.

Endret av Turtlis
Lenke til kommentar

For min del er julen en tid der jeg kan få tak i ting jeg ellers ikke har midlene til å få tak i. Easy as a goblin pie.

 

Edit: I fjor gikk jeg rundt en hel dag på jakt etter den perfekte gava til datidens kjerring, nåtidens eks. Til slutt fant jeg noen fabelaktige somerfuglformeteørdeobber. Best instant bye ever. Prisen husker jeg ikke, noe som er vel å bra tror jeg.

Endret av J@cob
Lenke til kommentar
fant ingen annen tråd.

 

jeg klina med ei dame som kompisen min sa han likte. Hvor dårlig kompis er jeg?

 

Spørs hvor gode kompiser dere er. Hvis dere er gode kompiser, så er du en dårlig kompis :p

 

Edit: det er nok fasitsvaret, men er egentlig tåpelig om hun liker deg bedre enn han.

Endret av Modeswitch
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...