Jump to content

Christian86

Medlemmer
 • Content Count

  10581
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

306 :)

About Christian86

 • Birthday 10/01/1986

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

18520 profile views
 1. Spørs jo grunnen til hvorfor, jeg ville heller ikke prioritert debatter med han om jeg kunne gjøre mer nytte av tiden i samfunnet hvor folk står i matkøer etc..
 2. Forsikringer dekker hendelser etc ikke ordinært dekket av reklamasjon. En reklamasjon/garanti dekker ikke ytre hendelser (som utgangspunkt) som har skjedd med gjenstanden, således er forsikring et supplement til dekningen man har via reklamasjon for funksjonssvikt. Så nei - man kan ikke "bare" ta det på forsikringen hvis det er en reklamasjonssak og godkjennes som det fordi det er mer bekvemmelig.
 3. Har ikke sett disse tendensene der jeg jobber deg, så enten er vi ekstremt flinke eller så brukes eksempler det er fåtall av for å generalisere over en elsket "Mobbe sektor".
 4. Men hvis den er sendt som en garanti/reklamasjonssak og godkjent som en, så var det jo ikke en forsikringshendelse. Forsikringen dekker jo ikke garanti/reklamasjonsfeil.
 5. Hvor mange av dere som skriver her har egentlig jobbet som konsulent på prosjekt i det offentlige og/eller i forvaltningen?
 6. Å løsningen skal være å skape fryktstemning just in case? Jeg tror også vi får den hit, men ville heller tatt forhåndsregler rundt hygiene, bli hjemme fremfor gå ut hvis jeg er i tvil om jeg er syk etc, og følge med. Ikke som enkelte gjør med feks omgangssyke eller influensa og likevel drar på jobb osv...dagens åpne landskap er en håpløs løsning mtp smitte.
 7. Et forslag...en befolkningstetthet på 152 vs 15 i Norge feks...https://www.fn.no/Statistikk/Befolkningstetthet Hvis det er "kjempesmittsomt" så vil jo 10x befolkningstetthet ha en del å si.. Og https://www.fn.no/Land/Kina vs https://www.fn.no/Land/Norge viser jo en indikasjon på eldre befolkning, samt 1,386 milliarder vs 5,357 millioner innbyggere gir en god del flere eldre som påvirkes..
 8. Det slår meg at hvis medier "underdriver" situasjonen for ikke skape panikk, så er det like greit hvis resultatet er utbrudd som denne tråden viser. For egen del syns jeg mengden artikler om emnet er på grensen til absurd, akkurat som påvirkningen denne skal ha på økonomien og børser...en antydet at reaksjonen til markedet var nærmest at sykdommen skulle påvirke oss de neste 30 årene slik den tok av. Å ikke fyre opp under situasjonen er av og til en god ide, det skaper andre unødvendige ringvirkninger i sær om sykdommen kommer til landet der folk med den minste hoste frykter det verste og folk dør som indirekte årsak. Forøvrig sliter jeg med å se overførbarheten mtp levevilkår etc i Kina (for folk flest) gitt forurensning, kulturelle ting mtp leger etc vs øvrige land og ditto risiko.
 9. Så kan være verdt å prøve maskinen med 1030 og 8GB ram til typ 4500-5000 kr?Mer enn svi av nesten 2000 kr for å øke til ev 6000 e.l.? (2000 = diffen mellom å gå ned til 8GB ram av billigste sort og 1030 kortet hos komplett)
 10. Maskinen har disse speksene: Jeg har etter kjøpet byttet grafikkort til 2070 super, og 64GB ram, dermed ble den gamle rammen og kortet solgt. Jeg tar med meg disse tingene til den nye maskinen, og jeg tenkte gjøre følgende: Bestille ny komplett maskin med speksene jeg trenger, men nedgradere til 1650 OC eller 1030 grafikkort, og 8 eller 16GB ram. Tanken er å ta de delene i maskinen som skal selges for å "øke verdien". men hva tenker dere er best? Vil jeg få typ 2000 kr ekstra ved å "investere" i 1650 og 16gb ram for å øke antall personer som kan være interessert i maskinen, eller kan jeg like så godt nedgradere til 8GB ram og 1030 kort, og satse på typ 3000-4000 kr for maskinen?
 11. Kjører RDP/web gui og idrac. I den grad jeg "må" ha skjerm, så låner jeg naboen sin rett og slett, ev på sikt så ordner jeg meg en enkel skjerm, men de tingene jeg bruker er webbasert og krever egentlig ikke skjerm. Router står et annet sted og kan ikke plasseres av flere årsaker i denne boksen, ups får jeg se an avhengig av hvor ofte strømmen skal gå, men siden kjører mirror og har overlevd uten problemer i 8 år nå, så er ikke det prio over støy. Jeg må finne et sted den skal stå først, for jeg ble nemlig usikker om under bord eller på bord er best. Men jeg må da sjekke hvilket bord har best toleransegrense haha
 12. Ser forøvrig at https://www.atea.no/eshop/product/linkit-rack-skap/?prodid=2771165 vil holde for meg, så da kan jeg spare penger
 13. Tja, planen min er vel: 19U fordelt på: 1u = switch 2U = R720 space mellom 2U = SAN midt mellom space mellom 2U for fremtidig ekstra server Da skal det være rimelig god spacing for å bruke lydemping på vegger/sidevegger og dør samt at den som lager mest lyd hverken treffer toppvegg eller bunn og sånn sett "stoppes" kanskje av de øvrige. Men så skal jeg ev sette opp demping på bordet over slik at når lyden kommer opp av viftehull så går den rett i ny demping.
 14. Ah, sorry - tok det for gitt Men jeg tenker at Digital impuls får bistå...ser jo at det er youtube videoer hvor de har gjort hva jeg tenker ala Så umulig burde det ikke være? Og får jeg det ned i det nivået på db så er jeg ganske happy.
×
×
 • Create New...