Jump to content

Christian86

Medlemmer
 • Content Count

  10642
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

346 :)

About Christian86

 • Birthday 10/01/1986

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

18945 profile views
 1. Vi løste dette ved å endre abonnement for alle sameiene. Nå vil de som kjøper ha mulighet til å kutte tv og disponere alt på bredbånd opptil 350/350 med fiber for 400kr/mnd, ev oppgradere. Var visst mange som av årsaker betalte flere tusen ekstra i året for høyere hastighet, Men ellers enig mtp hastigheter, men for feks sameier som binder seg 3 år av gangen for avtaler, så er det verdt å tenke noe lenger enn snøen i dag. Vi hadde 75/75 og masse poeng til kanaler, i mitt sameie pushet vi gjennom også ovenfor øvrige sameier en felles avtale som gir oss mer forhandlingskraft om 3 år, samt fleksibiliteten for folk på hastigheter. Men en stor del visste lite om plassering av wifi, forstyrrelser osv.
 2. Vet ikke hvor du miner, men med Nichehash har jeg ganske grei profitt enda og ser ikke det endre seg særlig. boligprisene har roet seg, og strøm kan låses til variable priser feks som er ganske greie, ei heller burde renta skremme folk særlig når den neppe går høyere enn 1,5% styringsrente og det er ikke gitt den vil leve lenge der heller hvis andre land går negativt. Det er greit at ting er dyrt nå, men det er grense for hvor mye man skal tegne "doomsday" på veggen liksom
 3. Litt rart, for jeg tittet feks i UK og USA, og får ikke følelsen at prisene er så absurd der som i Norge.
 4. ikke noe verre enn å ringe og si det, worst case får du nei ev
 5. Skjønner ikke problemet? DHL skal håndtere mva når de får pakken -> mottaker fører inngående mva, og får fradrag deretter. Gebyret slipper man ikke unna, og skriver av som forretningskostnad.
 6. Jeg valgte å gå for nichehash istedenfor, betaler kanskje ikke så godt som ether, men siden jeg ikke har "egen rigg" dvs jeg bruker den stasjonære maskinen som uansett er på, så er det greiere, også betales jeg i dollar omgjort til BTC som jeg kan veksle i annet.
 7. Ser ikke hva retting har med saken og gjøre? Og jo forbrukertilsynet kan fint hjelpe med mekling
 8. Hvorfor ikke? Det handler om fleksibilitet og mulighet for medarbeidere å jobbe bra under skiftende livssituasjoner m.m At enkelte har steinalderforhold til dette er vel mer et tegn på å finne seg en annen jobb.
 9. Det spørs, TS kan jo bare sjekke om det er betalt og ikke bare reservert. Vet ikke hva du ville frem til med "Bestillingen var ikke noe hinder for å kjøpe et kort et annet sted."`?
 10. Utestengt fordi man følger forbrukerkjøpsloven? Og man skal rulle rundt for at andre siden ikke skal få høyere priser og butikker effektivt kan overkjøre forbrukerkjøpsloven som de føler for?
 11. Gjelder ikke dette uansett? Dvs ikke bare utviklere men systemeiere, sikkerhet, test/teknisk test etc. IT bransjen er vel ikke bare utviklere?
 12. La oss snu hele argumentet på hodet; hvis du fikk et dårligere kort, ville du akseptert det? Hvis svaret er nei, så faller egentlig argumentet ditt. En berikelse du vet du ikke skulle ha er neppe noe du kan holde fast ved. Man ser forskjell på 3070 og 3080, om ikke utenpå så blir det veldig åpenbart når du legger inn driver fra nvidia. Retur av objektet må nok selger stå for, øvrige utgifter må dokumenteres slik jeg forstår FTU sin praksis. Hva hvis,om men er ikke godt nok så vidt jeg kan lese i flere avgjørelser. Å sende i retur er 149 kr, kostnad ved bytting, timepris osv må dokumenteres og jeg tror deg ikke på at det koster 1000 kr/t og bytte av grafikkort er ca 30 min maks selv for meg som har gjort det 2-3 ganger i mitt 35 årige liv..
 13. Tingen er vel at den strengt tatt ikke gikk rett for seg. Hen fikk en vare som hen ikke skulle ha, og holdt munn om det - intensjonen med avtalen og handel var at hen skulle få 3070, men fikk 3080. Handelen gikk altså ikke riktig for seg fordi man fikk feil vare - motsatt tolkning av deg er jo at hvis hen fikk 3060 så hadde ikke hen noe grunn å klage..det ville jo hen mest sannsynlig hatt. Kom over en beskrivelse av §50 som virket rimelig, så får noen andre ta den fra hverandre ev Lovteksten peker på det som skjer ved gjennomføring av kjøpet. Med kjøpet må det menes det som er intensjonen med avtalen, ikke det som blir resultatet. Når gjennomføringen medfører en situasjon der kjøper urettmessig sitter igjen med noe han etter avtalen ikke har krav på, og unnlater å fortelle om dette, har han ikke ytt den medvirkning som loven krever.
 14. Det er vel kanskje "kjernen i problemet". Man har fokusert veldig på skal man se på islamister eller skal man se på høyreekstreme. Diskusjonen kan kanskje ha vridd ressurser feil vei, slik at man blir for fokusert på om alle checkbokser passer, og så slipper folk gjennom? For meg er islam eller høyreekstrem noe uvesentlig, felles for alle 3 terrorangrep har vært lone wolf, masse med tegn folk tilsynelatende har ignorert, så jeg får følelse at høyreekstrem/religion er mer tipping point vs mulighetene man hadde før situasjonen oppstod til å gjøre noe form for intervesjon?
 15. Tingen er bare at de har fremskutt uansett og dette er PLIVO, så jeg får ikke argumentet med generell bevæpning til å stemme. Så vidt jeg kan finne er PLIVO = bruk våpen, ikke slik som ellers at det må godkjennes. Så generell bevæpning ville ikke løst dette mistenker jeg
×
×
 • Create New...