Gå til innhold

Christian86

Medlemmer
 • Innlegg

  10 742
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Om Christian86

 • Bursdag 01. okt. 1986

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

19 484 profilvisninger

Christian86 sine prestasjoner

429

Nettsamfunnsomdømme

 1. Takk, det var hva jeg også mistenkte, og i den saken hvor denne ble brukt mistenkte jeg at advokaten misforstod reglene (advokatforsikring) da hen konkluderte med at jeg aldri hadde angrerett, selv om likheten mot elkjøp sine var slående. Jeg fikk riktignok ikke frakt tilbake selv om jeg skulle hatt det, men det ligger mer i at ingen av de ansatte kjente til reglene, og de var super hyggelig så 50kr i frakt brukte jeg ikke tid på å krangle over.
 2. Hei, Fikk levert en telefon via posten tirsdag kveld, den mangler noen funksjoner i andriod jeg hadde behov for som på nettet står at den skulle hatt, men Asus har fjernet i sin UI. Funksjonen var viktig for mitt behov, og derfor tenker jeg å angre. MEN - jeg ble fortalt en gang at reglene av en eller annen grunn var annerledes for annonser selv fra næringsdrivende på finn.no etter en dom rundt en bil i FTU. Men jeg klarer ikke helt å skjønne hvorfor? Er det angrerett når jeg kjøper en open box/ny telefon fra en lokal Elkjøp via annonse på finn.no der betaling gikk over telefon, og levering skjedde via posten? Fant delvis kilde: Kan man annullere et kjøp av bruktbil ved å påberope seg angrerett ? – Advokat Clas Olsen (dinbiladvokat.no) Edit: kundeservice var veldig greie, og butikken ringte tilbake - de godkjente saken og ba meg dra til lokal elkjøp. Veldig hyggelig opplevelse faktisk
 3. Poenget er vel at de ber om dette for å gjøre saken lettere. Hvis de har video som viser det kan de feks bytte låsen. Hvis du nekter så tar du med låsen -> forklarer feilen -> de sender inn -> du venter noen uker -> alt ettersom hvis de ikke finner feilen eller de finner feilen så skjer ting deretter. Men jeg må innrømme at jeg ikke skjønner problemet her. Hvis det er en feil ved låsen, du vet hvordan du skal gjenskape den, hvor vanskelig kan det være å filme den for å slippe å forklare feilen osv?
 4. Hvis man kun vil se rasisme, så er det hva man finner. Researcher bias står sterkt i svarene jeg leser fra personen
 5. Så du diskuterer med egen bias, og er overbevist om at verden er imot de med farge - og du vil bare akseptere det som svar. Takk, jeg legger meg nå, dette er meningsløs tidsbruk
 6. Nå blir jeg usikker om du egentlig lagde tråden for å trolle
 7. Vet du dette fordi du kan noe om Polen eller fordi du bare tror ting og vil ha noen å stemple som rasister?
 8. Det samme er flere av baltikum landene. Det var ikke noe unikt for Polen sånn sett, og så vidt jeg skjønte var det vel dokumentert at Hviterussland gjorde dette bevisst
 9. Det får du spørre kommunene som gjør det, for minnes jeg rett gjelder det ikke alle steder(?) Feks i Oslo har du vel et styre av partier som av de fleste ansees som anti rasister som har gått inn for dette...
 10. Polen er vel et konservativt land og har gjort sine erfaringer. Når det gjelder Ukrainere så mener jeg å huske de står hverandre nærmere enn nordmenn. Det gir nok en kontekst til hvorfor de tar seg av nabolandet mer enn feks afghanere. Men så vidt jeg forstår av tråden så har du vel allerede bestemt deg at alle er rasister og vil ha bekreftelse på det fordi land ikke bare tar imot alle på strak arm?
 11. Vel, jeg svarer ikke med Hellas e.l. på diskusjon om fremførte argumenter. Så vit jeg kan se har jeg besvart de konkrete argumentene med motargumenter, ikke "alt annet". Vil du prøve igjen kanskje? FED følger også tradisjonell økonomisk teori, i hvilken grad har de lyktes hittil mener du? At noen følger pensum betyr ikke nødvendigvis at teori i møte med virkelighet er 1:1. Samtidig som øvrige banker uten hensyn til forholdene du beskriver nå følger FED i et race om policy mistakes som vil gjøre resesjonen verre.
 12. Det virker som du har bestemt deg for hva som må gjøres, uansett om det er riktig eller galt. Så hvorfor diskuterer du her da?
 13. Du kan mase så mye du vil om at gjeldsspiralen må brytes, men jeg levner det ingen tro at det vil skje. VI er et samfunn basert på vekst, og inntil det endres så vil man fortsette å stimulere til forbruk. Eldre forbruker lite vs yngre, når demografien er imot deg er renter et fint verktøy. Du kan mene jeg tar feil, men da ser vi det forskjellig. Økt rente nå med alt som skjer vil ikke hjelpe det spor, med mindre du tror depresjoner er ting vi bare må ta, men da kan du forklare det til noen milliarder andre mennesker.
 14. Jeg ser for meg at kampen om økt rente i dagens klima er håpløst. Så nei, jeg syns ikke renta skal økes nå. Hva som skjer -etter- krig, dagens slowdown(resesjon osv er en annen sak. Men med USA druknet i gjeld, og en pandemi løst med gjeld så kan du godt mene at høyere rente må til, mens jeg nok ser for meg at mange land velter over. Ingen av løsningene er bra, økonomisk ustabilitet pga for høy rente eller for lav bringer ingen fordel....men akkurat nå dvs i dag, med dagens problemer er ikke løsningen din god. Du kan godt mene jeg tar feil om hvorfor renta faller, men hvis jeg har rett i hva jeg vet om hvorfor så vil ikke renta stige igjen uansett. Du kan godt misslike det, men Norge er ikke i et vakuum, og med Kina, Russland og USA som stormakter med enten store gjeld, demografi eller begge deler utfordringer så må resten av verden følge etter og da kan folk mase om høyere renter så mye de vil.. Så er jo spørsmålet: Tror du folk med økte utgifter pga feilslått energipolitikk vil slåss for å bli flådd i renter enda mer nå? Selvsagt ikke, CB's vil ikke touche det hvis økonomien går dårlig heller noe den gjør/vil gjøre...ingen regjering vil gjøre dette. Og akkurat nå vedder jeg på at krig -> energi -> klima trumfer det du beskriver av grunn for økt rente. Så kommer vel Kina med invasjon av Taiwan, så kollapser vel Russland og Kina mtp demografi etter at sistnevnte talte befolkningen feil med en stor del og har enormt mange gamle folk som mange andre land osv osv. Jeg holder ikke pusten for noe dessverre, men vi bør neppe forhaste oss nå bare fordi "Vi må"
×
×
 • Opprett ny...