Jump to content

Blåbær

Medlemmer
 • Content Count

  19214
 • Joined

 • Days Won

  4

Everything posted by Blåbær

 1. Ta prosjektlederutdanning. Anbefaler også å være med å foreninger/idrettslag og bli med i styret og ledelse der.
 2. En legeutdanning og videre spesialisering innenfor vaksiner tar mange år, du er alt for sent ute til å lære seg om vaksiner.
 3. Hvis du skatter av telefonen betyr det at du kan bruke den privat og da holder det med jobbtelefonen din. Vet om folk som ikke gidder å skatte av det, og da må man legge fra seg telefonen etter endt arbeidsdag. Jeg har også betalt mobil og abb fra arbeidsgiver, bruker den som mitt private telefon.
 4. Hør om du kan overta nummeret om du slutter på jobben. Skatter du av telefonen idag?
 5. Lettere å selges inn med sertifiseringer, men det er nok mest for de som jobber innen infrastruktur der det er mest relevant.
 6. Vet ikke om jeg jeg er helt enig i det. En senior kan ta mye høyere betalt enn en junior.
 7. Se om du kan ta ett ISTQB kurs og det er noe for deg.
 8. IT er gøy og har jobber som konsulent men tenker at om noen år så vil jeg ikke jobbe som konsulent og heller fokusere kun på fag og slippe å tenke på fakturering og neste oppdrag/kunde.
 9. Tror vi må la den diskusjonen litt død, om noen vet om andre parametre for å vite om lønnsnivået så si ifra. Og om dere vet om enkelte firmaer som betaler ekstra godt, rop ut
 10. PayEx er vel ikke ett konsulentbyrå.
 11. Fortsett med arbeidet, bare la merke til sisteplassen. Rewired, de har bare senior/arkitektkonsulenter så hvordan de kom så langt ned er ikke godt å si. Har jobbet sammen med en fra rewired og de er flinke og de tjener godt.
 12. Ville heller tatt direkte kontakt med de forskjellige selskapene som er i Bergen og forhørt deg litt om mulighetene.
 13. Nå jobber jeg forvaltning/konsulent, som konsulent opptil 1890 per time, standard 1590. Endte med å takke ja til ett tilbud for Sopra med noe bedre lønn.
 14. Er du sikker på det, Sopra er konsulentbyrå. Lønnen din avhenger mye av hvor mye de kan fakturere for deg.
 15. Nevner også at sertifiseringer er viktig for å opprettholde partnerstatus mot leverandører. Blant annet Citrix og wmware vet jeg krever det.
 16. Med sertifiseringer er det jo enklere å selge inn konsulenter, og med sertifiseringer som går ut så viser man at man henger med i tiden. Men igjen, jeg har ikke brukt mye tid på det, mest for min egen men det er jo bare fint med ett lite bonus.
 17. Slik jeg forstår det, når man er ansatt hos Steria så får man bonus hver gang man tar ett nytt sertifisert.
 18. 10 jobber på 3 måneder er ikke mye. Men ring rundt til rekrutteringsbyråene og hør hva de har.
 19. Takk, for gode råd. Har hatt ett telefonintervju og nå venter de på CV'en min. Tror jeg skal bare la dem avvente det inntil videre. Jobber idag opp mot kunder, men sitter på kontor. Vi har partnerstatus mot flere programvareleverandører idag som krever sertifiseringer.
 20. Noen her som jobber eller har jobbet i Sopra. Blitt kontakt av dem, eller rettere sagt at ett firma som de bruker for å hanke inn kandidater, så trenger litt inside info. De har jo blitt kåret til ett av de bedre steder å jobbe, lokasjonen i Oslo er bra. Lønn er uvisst, siden jeg har valgt å vente litt med å om jeg skal gå videre eller ei. Så her er en video på hvorfor man ikke skal søke Sopra: https://www.youtube.com/watch?v=0nB6Epg7h8Q
 21. Virker som om den er veldig veldig treg og nesten kriminelt at de kan selge en maskin i 2018 med 4GB minne.
×
×
 • Create New...