Jump to content

akristina92

Medlemmer
 • Content Count

  4898
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

akristina92 last won the day on December 6 2010

akristina92 had the most liked content!

Community Reputation

138 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Recent Profile Visitors

14980 profile views
 1. den var på tilbud på amazon.co.uk for noen dager siden, men ser den kanskje er utsolgt nå? jeg fikk den for 4300 med frakt og alle kostnader inkludert. tok bare noen dager fra jeg bestilte til den var på døra mi. veldig fornøyd sånn sett! forhåpentligvis kommer jeg ikke til å savne 5års reklamasjonsrett (bank i bordet)
 2. Andre her som har kjøpt Pixel 4a eller 5 fra amazon.co.uk? Hvordan funker det mtp reklamasjonsrett osv?
 3. Ja, begge brikkene funker i hvilket som helst slot, men med en gang jeg setter begge i samtidig (uavhengig av hvor jeg setter de), så får jeg den ikke til å poste
 4. Hei! Jeg har to spørsmål her: Er det noe jeg har oversett som kan være et problem?
 5. Okei, så transkjønnethet har ingenting med seksualitet å gjøre. Det er en helt annen greie. Transkjønnethet handler om kjønnsidentitet og kjønn. Man omtaler ikke transkjønnede personer som "transer". Det er et ord som er en forkortelse for "transvestitt": det vil si personer som kler seg ut som det motsatte kjønn enn de egentlig er, og har ikke noe med kjønnsidentitet å gjøre. Videre har ikke homoseksualitet noe med pedofili å gjøre. Jeg aner ikke hvor du har fått det i fra.
 6. Oi, det høres jo skikkelig lovende ut. Det virker jo som en knalltelefon til den prisen, liksom Tusen takk for tilbakemeldinger.
 7. Vurderer å skaffe meg en Nexus 6P siden min LG G3 viste seg å være et skuffende kjøp. Noen av de som har eid telefonen en stund som vil si noe om hvordan den er i dag? Fortsatt god batterilevetid og hastighet på den? Og oppleves den generelt som en rask telefon i daglig bruk? Sliter en del med at ting føles generelt treigt på min G3, og at den ofte på laste programmer på nytt hvis jeg prøver å gjøre flere ting samtidig (f.eks høre på podcast samtidig som jeg bruker nettleseren og bruker facebook messenger). Har den øvrige "bugs" og småproblemer? Har også lest noe om at den har et "bootloop"-problem, og at batteriet degraderer veldig fort for noen. Vet ikke hvor normalt det er - er det noe jeg burde tenke på?
 8. Hei! Det har seg slik at det sitter noe fast i toalettet/toalettavløpet, og det er langt nok på vei til at jeg ikke får til å fiske det ut. Da har jeg tenkt på om jeg kan avmontere toalettet for å få bedre tilgang. Hvis jeg stenger stoppkrana og skyller ut vannet i ryggen, er det noe som kan gå galt da? Jeg har ingen erfaring med slikt. Det hadde vært veldig praktisk å fått det unnagjort nå, i stedet for å måtte bruke et tett toalett til i morgen. Er det en relativt enkel jobb, eller burde jeg kontakte en rørlegger elns i morgen?
 9. Noen som vet om det selges original-ladere til SP1/2? Så vidt jeg forstår så har de vel gått utav produksjon for lengst, men det må da finnes noe? Jeg prøvde en billig-lader fra mytrendyphone, men den er så dårlig laga at maskinen min praktisk talt er ubrukelig med strømmen i (elektronisk støy kødder med touch-skjermen og touch-padden). For ikke å snakke om potensiell brannfare og kortslutninger. Syns forøvrig det er helt fullstendig absurd at det tilsynelatende ikke selges ladere lengre, med tanke på at produktene som krever dem fortsatt selges flere steder.
 10. Takk for svar. Jeg leste igjennom paragraf 5-5, 5-7 og 5-8. 5-8 virket spesielt interessant: "Utleieren kan kreve erstatning for tap som følge av at leieren ikke oppfyller sine plikter etter §§ 5-1 til 5-6. Dette gjelder likevel ikke så langt leieren godtgjør at misligholdet skyldes en hindring utenfor leierens kontroll som leieren ikke med rimelighet kunne ventes å ha tatt i betraktning på avtaletiden eller å ha unngått eller overvunnet følgene av." Siden det ikke finnes en spesiell grunn til at veggedyr oppstår (annet en at de kommer med gjester/reisende bebobere, eller at de eventuelt flytter seg/sprer seg mellom leiligheter), så vil jeg jo absolutt påstå at skaden er utenfor vår kontroll. Uansett så har jeg purret på å få samboer til å kontakte utleier, siden hun framleier til meg og er ansvarlig for kommunikasjon mellom oss og utleier, så vi får se Takk for hjelp uansett.
 11. Hei! Det har seg sånn at vi har fått veggedyr i leiligheten vi leier. Flytta inn sent i februar, og problemet oppstod i midten av august. Hvem har egentlig ansvaret for å dekke kostnaden til skadedyrkontrollen? Er det sannsynlig at slikt blir dekket av utleiers forsikring? Jeg tenker jo at uansett "hvem sin feil" det er, så må det jo være umulig å komme med noe konkret bevis noen veier?
 12. Oi. Har du en gang giddet å gjøre et forsøk å lære litt om tingene du uttaler deg om før du kaster opp dritt over hele tråden, eller? Jeg visste faktisk ikke at mennesker kunne være så trangsynte i land som norge nå til dags, jeg. Man lærer noe nytt hver dag!
 13. penta? mulig jeg er litt treig siden jeg er supertrøtt i dag.
 14. Lol! Det er så moro å se gamle forumtryner igjen! Har ikke du hatt den samme avatern sånn ca alltid, darkness|? EDIT: whoops må jo ha bilde
×
×
 • Create New...