Jump to content

Blåbær

Medlemmer
 • Content Count

  19209
 • Joined

 • Days Won

  4

Blåbær last won the day on December 31 2011

Blåbær had the most liked content!

Community Reputation

5517 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

48397 profile views
 1. Vet ikke om jeg jeg er helt enig i det. En senior kan ta mye høyere betalt enn en junior.
 2. Se om du kan ta ett ISTQB kurs og det er noe for deg.
 3. IT er gøy og har jobber som konsulent men tenker at om noen år så vil jeg ikke jobbe som konsulent og heller fokusere kun på fag og slippe å tenke på fakturering og neste oppdrag/kunde.
 4. Tror vi må la den diskusjonen litt død, om noen vet om andre parametre for å vite om lønnsnivået så si ifra. Og om dere vet om enkelte firmaer som betaler ekstra godt, rop ut
 5. Fortsett med arbeidet, bare la merke til sisteplassen. Rewired, de har bare senior/arkitektkonsulenter så hvordan de kom så langt ned er ikke godt å si. Har jobbet sammen med en fra rewired og de er flinke og de tjener godt.
 6. Ville heller tatt direkte kontakt med de forskjellige selskapene som er i Bergen og forhørt deg litt om mulighetene.
 7. Nå jobber jeg forvaltning/konsulent, som konsulent opptil 1890 per time, standard 1590. Endte med å takke ja til ett tilbud for Sopra med noe bedre lønn.
 8. Er du sikker på det, Sopra er konsulentbyrå. Lønnen din avhenger mye av hvor mye de kan fakturere for deg.
 9. Nevner også at sertifiseringer er viktig for å opprettholde partnerstatus mot leverandører. Blant annet Citrix og wmware vet jeg krever det.
 10. Med sertifiseringer er det jo enklere å selge inn konsulenter, og med sertifiseringer som går ut så viser man at man henger med i tiden. Men igjen, jeg har ikke brukt mye tid på det, mest for min egen men det er jo bare fint med ett lite bonus.
×
×
 • Create New...