Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Trenger ikke være lumpne :(

 

Leste litt om den en gang og ble ikke så klok. Prøvde begynne se fra start første episode, og ble bare mer forvirret, og gav opp.

 

Men okay tror jeg forsto litt mer nå.

Har du sett med norsk tekst? Jeg synes noen serier blir litt slitsomme å se uten tekst.

 

 

Tvilsomt, men kan ikke huske, det er en tid siden jeg prøvde se den. Skal gjøre nytt forsøk med Norsk text. Takka for tipset :)

Lenke til kommentar

Likte aldri karakteren hans Julian i The Shield noe. Synes det var en karakter som var noe interessant i starten før det daffa helt av. Så ble det nesten som produsentene skjønte at folk generelt ikke var interessert i karakteren mer. Heldigvis så det ble mer Dutch, Aceveda og Bernadette på serien som var bedre å fokusere dypere i.

Endret av Maury
Lenke til kommentar

Jupp. Det gjorde at karakteren bare forble en svak mannlig utgave av Danny (Cathrine Dent) på serien etter det, synd men det ga mer fokus på karakterer som Dutch, Bernadette og Aceveda som sagt som var for det bedre. Kommer uansett til å huske The Shield best for sesongene med Glenn Close og Forest Whitaker og den siste. Ikke for de sesongene Julien (Michael Jace) var mer i fokus.

Lenke til kommentar

Jeg liker Penny Dreadful litt. Mye mindre trashy enn American Horror Story, og mer stilfullt på en positiv måte. Bedre kamerabruk og manus også.

 

Eva Green tar helt av i den andre episoden. Ble litt bergtatt av hu i 300-oppfølgeren som jeg dro på kino for å se med en litt negativ holdning og ble overrasket over veldig mye på grunn av rollen hun gjør i den. Forsetter på samme linja i Penny Dreadful synes jeg litt.

 

Timothy Dalton er også god i serien. Josh Hartnett fungerer til en grad, men jeg likte at han var lite fokusert rundt i episode 2 så godt mulig jeg er mer negativ til skuespilleren i serien hvis han får mye mer screentime.

 

Lurer på om serien vil forsette i flere sesonger. Var jo ment som en limited-serie siden Sam Mendes (Skyfall, American Beauty) og John Logan var så opptatte med Skyfall at de ikke vil få tid til sesong 2 av Penny Dreadful. Serien har debutert solid på Showtime, så de vil sikkert holde på serien. Ser kanskje ikke heller Eva Green og Dalton forsette i flere sesonger på serien. Så kanskje de skifter ut handling og sånt for hver sesong.

Endret av Maury
Lenke til kommentar

The Wire er et eksempel på en serie hvor jeg må se den første sesongen med tekst pga. dialektene. Deretter går det greit, men jeg skjønner godt de som fremdeles ikke kan se den uten tekst - shit is hard!

 

Har en skotsk lærer, hun må også se The Wire med tekst, så er nok ganske vanlig.

 

Ellers, hørt rykter om at Jessica Chastein er en het kandidat til True Detective s2, hva tenker dere?

Lenke til kommentar

Hvis sesong 2 skal på lufta i 2015 så får hun neppe tid til å bruke 3-5 måneder på dukke opp i serien med alt promotering o.s.v. som er rundt filmer. Men det er så mye rykter fra lite troverdige kilder nå rundt True Detective at jeg heller vil ha ventet før bransjemedier som Variety, Deadline og The Hollywood Reporter melder noe for å bli oppspilt over noe.

 

Ettersom manuset fremdeles er i "produksjon" så er det godt mulig at HBO har planer om å heller la Pizzolatto prøve å kvalitetsikre det ekstra, og ettersom de har så mye serier på vei kan tenke seg å ikke ha True Detective før tidlig i 2016.

 

HBO får nok på plass miniserien Criminal Justice med John Turturro til å ta over plassen til True Detective i januar-mars. Serien starter innspillingen ca. nå. True Detective starta innspillinga i fjor sommer også, og som vi vet hadde premiere i januar. Så trolig får ikke sesong 2 av True Detective noe premiere før tidligst i slutten av 2015 (en plass som egentlig i teorien er opptatt). Kanskje godt at HBO prøver å få True Detective opp som fast serie i september-desember perioden ettersom Boardwalk Empire og The Newsroom begge går av lufta for godt i år.

Endret av Maury
Lenke til kommentar

Kommer til høsten ved siden av siste sesong av The Newsroom. Bra at ihvertfall begge slutter på kanskje sitt beste. Både sesong 2 av The Newsroom og sesong 4 av Boardwalk Empire var seriens beste sesonger.

 

Terrence Winter har forresten også nytt prosjekt på HBO sammen med Martin Scorsese som blir deres tredje prosjekt sammen etter Boardwalk Empire og Wolf of Wall Street. Er skapt av Scoresese, Mick Jagger fra Rolling Stones og Winter. Breaking Bad-produsent George Mastras vil være showrunner. Kommer nesten garantert til å bli plukka opp ettersom HBO ikke gikk videre med siste piloten til David Milch (Deadwood, Luck).

 

Er et drama satt til musikkindustrien på 70-tallet. Har en god cast med Bobby Cannavale, OIiva Wilde, Ray Romano og Juno Temple. Ramano har gjort en veldig bra turnover i karrieren sin de siste åra siden Men of A Certain Age. Han gjør mye bra skuespill i rollen sin på Parenthood også.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...