Jump to content

nybb

Banned
 • Content Count

  2870
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

448 :)

About nybb

 • Birthday June 8

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. I ca. 3 uker har min Lenovos batteri tilsynelatende ikke fungert.Jeg har måttet ha laderen i, hvis jeg trakk den ut, slo PCen seg av umiddelbart. På batteriikonet nede i hjørnet har det stått 42% konstant. Nå i ettermiddag oppdager jeg at batteriikonet er fullt, og det står 100%, fulladet. Så da trekker jeg ut laderen, og PCen slår seg ikke av. Jeg tenkte jo at batteriet var gåent hele tiden, men nå fungerer det igjen. Noen som kan forklare dette?
 2. Jaså, så dette var ikke tilfeldig like vel. Greit å vite.
 3. Nei, jeg sier ingenting om de som ser på. Jeg vet da vitterlig ikke hvem som ser på seriene. Jeg sier enkelt og greit at jeg synes humoren i disse seriene appellerer til mindre intellektuelle mennesker.
 4. Finfin avslutning på en - etter min mening - ujevn sesong av Louie. Om de velger å avslutte serien etter denne sesongen, så respekterer jeg det, for dette funker som serieavslutning. Håper selvsagt på mer!
 5. Selvfølgelig har jeg mange mot meg, det er jo en overvurdert serie
 6. Har til stadighet kommet over disse seriene hos kompiser, kanal-swapping på ettermiddager osv. Og ikke tro at jeg har fordommer mot laughtrach-sitcoms, det har jeg ikke. Jeg liker blant ant TBBT og Frasier, så det har lite med formatet å gjøre. Så at så mange ser på dette som komediegull, det beste som går på TV, er for meg helt uforståelig. Med gjennomført kjedelige karakterer og lavpannet, uintelligent humor. Barney Stinson når ingen topplister når det gjelder "awesome TV-figurer". Enig angående TWD. Sesong 1 er over middels bra, mens resten er makkverk.
 7. Enig angående disse to. Makkverk. Si hva man vil, men dette er serier for mindre intelligente mennesker.
 8. Det spys ut utallige serier i disse dager. Noen perler, noen helt OK serier, noen som blir kansellert etter to-tre episoder. Og så har vi de seriene som får merkverdig mye praise, serier som er middelmådig hypes opp i skyene. Hvilke serier føler du er overvurdert? Av de seriene jeg føler får altfor mye oppmerksomhet er Orange is the New Black og Game of Thrones. spesielt førstnevnte. Samfunnet gikk nesten av hengslene 6.juni, premieredatoen for sesong 2 av OitNB. Har kun sett sesong 1 selv, og må virkelig innrømme at jeg ikke skjønner hypen. Middelmådig. 3,5 stjerner, maks. Game of Thrones er en god serie, men definitivt ikke så god at verden trenger å snus om hver gang en ny sesong har premiere. For meg var sesong 1 helt fantastisk god, men serieskaperne greide aldri å skape den samme magien sesong 1 brakte. Ellers er Suits rimelig blåst opp imo.
 9. Hver gang jeg spiser en Läckerol-pastill blir jeg veldig uvel. Samme hvilken smak det er, og til og med en eneste pastill gjør meg kvalm, og jeg får en uggen følelse i kroppen etter 10-15 sekunder. Dette er selvsagt ingen belastning, Läckerol er ikke noe jeg må ha, men pastillene er selvsagt gode. Dent, Ricola, Doc, og andre lignende pastiller er helt greit, men ikke Läckerol. Vurderer å sende en mail til Nidar for å høre om det er noen tilsetninger i pastillene som noen kan være allergisk mot. Det er vel neppe noen her inne som kan si at de føler det samme...
 10. Sitter på en oppfatning om at AP er et hatet parti av en del mennesker på den konservative siden. Dette har jeg observert på diverse politiske fora, og debatter. Jeg stiller meg rent objektivt politisk, men stusser grundig over det intense hatet en del debattanter uttrykker overfor AP og den rødgrønne regjering, samt LO. Noen som har gode forklaringer på hvorfor?
 11. Losts pilot er også fantastisk! Setter både handlingen og stemningen i gang.
 12. Selv ser jeg alt med engelsk tekst om det er mulig. Langt mere behagelig for hjernen.
 13. Så du sier rett og slett at jeg ikke forsto episodene, da, er det det du insinuerer? Bedømmer ikke hele sesongen heller. Synes de to første episodene var svake, og jeg hadde større forventninger til åpningen av sesongen enn dette. Hva det videre bringer gjenstår å se. Episodene var i mine øyne hverken morsomme eller gode på noe vis. Jeg forstår utmerket godt hva Louie forsøker å formidle her, og vanligvis treffer hans groteske og satiriske formidlingsevne meg, men ikke i disse to. Altfor påtatt og åpenbart for min del.
×
×
 • Create New...