Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Haha, kom over en 2 siders artikkel i VG i dag angående hva skuespillerne fra Friends, Alle Elsker Raymond og Seinfeld. Fremhever at flere av skuespillerne av avdanka akkurat nå, men fremhever at Courtney Cox og Jennifer Aniston er de eneste av skuespillerne som "skinner".

 

Sorry, men Cox sitt Cougar Town skinner ikke ovenfor mye av de andre navnene som er "avdanka". Eksempler følger.

 

Matt LeBlanc, uansett hvor mye jeg ikke liker Episodes så har han en hovedrolle i en svært suksessfull komiserie som han blir Emmy og Golden Globe-nominert for hvert år.

Ray Romano, ikke et ord nevner at han sto bak en kritikerrost serie som het Men of a Certain Age som var ganske grei, ikke at han gjør en kritikerrost rolle i Parenthood og ikke nevning at han jobber med Martin Scoresese på en HBO-pilot.

 

Lisa Kudrow har ifølge VG bare prøvd å etablere sin egen serie. Tydeligvis er ikke å ha en serie på kabel-tv giganten Showtime gående for 3 sesonger og fremdeles mer på vei med Web Therapy ikke nok for å regne med som etablert.

 

Patrica Heaton spilte bare i en serie som het Back To You i 2008. Den komiserien som heter The Middle som hun har hatt hovedrollen i 5 sesonger siden 2009 eksisterer ikke for VG.

 

Julia Louis-Dreyfus spiller i Veep, en serie som bare er godt likt av kritikere og seere. Emmy-priser ikke verdt å nevne.

 

 

VG er virkelig utdatert på film og TV. Skulle nesten tro TV for VG bare var ting man finner i grunnpakka til Canal Digital.

Endret av Maury
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Liker Asbjørn Slettermark personlig og meningene hans mer eller mindre på Op-5. Men ja, Serieskolen var elendig. Egentlig noe stort piss for å være ærlig. Ved unntak av Slettermark og sånt så var det noen som ikke hadde noe å gjøre der som jeg så (untatt Kristoffer Schau av de kjente fjesene).

 

 

Hmm. iZombie er kanskje den The CW-serien jeg har sett mest fram til som jeg kan huske. Både Rob Thomas (Veronica Mars, Party Down), Ross McIver fra Masters of Sex og David Anders (som jeg likte stort i Alias).

 

 

EDIT: Michael Ausiello er tidvis litt dreadful.

Endret av Maury
Lenke til kommentar

Sesong 2 av Under the Dome har vært en total katastrofe. Sesong 1 var svak, men jeg syntes hovedplottet var spennende. Nå i sesong 2 har hovedplottet, altså kuppelen, havnet fullstendig på bakbrenneren mellom masse interpersonlig dramaræl hos karakterer som ikke er det spor interessante. Kommer bare til å spole igjennom ifra nå av for å se hva, om noe, som skjer for å avansere plottet.

Lenke til kommentar

Takk for tips, folkens! Har sett Entourage, og digget det virkelig, og skal snart begynne å abonnere på HBO Nordic, og skal definitivt sjekke ut The Wire. Har begynt å se på Jericho, og skal snart igang med The League, og gleder meg til det. Tvang meg gjennom første episode av Jericho like etter jeg skrev gårsdagens innlegg, og til tross for at pilotepisoden var tung har jeg begynt å få lysten til å se videre. Kanskje jeg er kurert?

 

Angående Serieskolen er det et spennende konsept, men det var alt for lav kvalitet på "ekspertene". Jeg likte Asbjørn Slettemark svært godt, og Schau hadde også mye interessant å si, men ellers var det mye tøv. Dessuten tror jeg serien hadde tjent på å gå litt mer i dybden, enn å vise 4-5 sekunder lange klipp hvor de ulike ekspertene lirer av seg en rask setning, før de går videre til en annen ekspert som sier noe helt annet. Bl.a. kom Slettemark flere ganger med interessante innvendinger, og det hadde vært morsomt å høre han utdype litt, men i stedet gikk vi videre til Suzanne Aabel som kom med en totalt uinteressant bemerkning om noe totalt uinteressant ved serien.

Lenke til kommentar

Julia Louis-Dreyfus spiller i Veep, en serie som bare er godt likt av kritikere og seere. Emmy-priser ikke verdt å nevne.

Ikke glem fem sesonger av New Adventures of Old Christine. ;)

 

In other news holder Extant fortsatt koken. Litt laidback episode i dag med en god del fyllstoff, men plottet går fortsatt fremover likevel. Var skeptisk til denne, men etter fire episoder kan jeg nesten anbefale den. Nesten. Er fortsatt ikke fan av Halle Berry, og serien har en del rare beslutninger og sånt. Men kjekt med Hiroyuki Sanada i en relativt stor rolle. Liker han i Helix, og her spiller han jo nøyaktig samme rolle, bare med et annet navn. :p

Lenke til kommentar

 

Julia Louis-Dreyfus spiller i Veep, en serie som bare er godt likt av kritikere og seere. Emmy-priser ikke verdt å nevne.

Men kjekt med Hiroyuki Sanada i en relativt stor rolle. Liker han i Helix, og her spiller han jo nøyaktig samme rolle, bare med et annet navn. :p

 

 

Flere som har lagt merke til det ja haha.

 

Når det gjelder rollen i Extant så ser det altså ut til at han

er døende og trenger litt alien goo for å bli bedre. Jeg finner det veldig merkelig at hele den internasjonale romfartsorganisasjonen skulle bli med på dette bare for å redde stumpen hans. De vet også tilsynelatende at disse aliensene er kommet til jorden... så hvorfor befrukter de astronauter? Lurer også på hva robot-gutten og aliens har med "extinction" å gjøre. Altså hvem av dem som vil forsøke å utrydde menneskeheten. Eller om aliens vil forsøke å lage en mer avansert art - slik de åpenbart har gjort før med Homo Sapiens, ifølge Ancient Aliens :p

 

Lenke til kommentar

Nja, jeg tror ikke plottet i Extant er fullt så enkelt, faktisk. For å ta min teori:

 

 

Var ikke ett sekund i tvil om at det var noe rart med graviditeten, så å prøve å bortforklare det med at det er "naturlig" kjøpte jeg ikke helt. Godt mulig det har noe med aliens å gjøre, men spørsmålet er vel hvor mye? Tror ikke helt aliens truer med å utrydde menneskeheten. Det blir lettvindt. I X-Men prøver jo Magneto å utrydde menneskene, så mutantene kan overta. Husker det var en kortvarig serie for mange år siden kalt Prey, der de fant ut at noen mennesker har kommet i neste steg av utviklingen og prøver å ta over. Er nok godt mulig det blir noe lignende i Extant.

 

Aner ikke helt hva Yasumoto driver på med, men tror ikke han er døende. Han stresser jo aldri, så jeg får ikke helt følelsen av at han lever på lånt tid. Morsomt nok/irriterende nok (alt ettersom hvordan man ser det) vil jeg tro det er noe med å forlenge levetiden og kanskje leve evig. Det kan også være der robotene kommer inn i bildet. Yasumoto vil nok først og fremst prøve å få den nåværende kroppen til å leve evig, men om det ikke går kan han kanskje flytte bevisstheten/sjelen/whatever inn i en robotkropp? Ethan er jo en robot som prøver å bli menneske, så det hadde vært naturlig om Yasumoto er et menneske som prøver å bli en robot. Da får man et skikkelig mindfuck med tanke på hva et menneske egentlig er. Ta den originale The Fly, for eksempel. En fyr drepte en menneskekropp med fluehode, mens den andre drepte en flue med menneskehode. Hvem av dem drepte et menneske? Begge to? Ingen av dem? Så om Yasumoto flytter seg over i en robotkropp, fortsetter han å være menneske? Og i så fall, kan Ethan også bli et menneske i robotkropp, til tross for at han aldri har vært et menneske? Eller for den saks skyld: Kan han og Yasumoto bytte kropp? Det er jo sci-fi, tross alt. :) Eller kanskje det bare er jeg som er på solid bærtur igjen.

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...