Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Sukk... Jeg gidder ikke diskutere semantikk med deg.

Jeg var jo enig med deg...  :ermm: Poenget var vel uansett fra start at Big Bang Theory er en helt annen serie nå enn hva de nstartet som. Det skal godt gjøres å motsi det.

 

Det var jeg aldri uenig i. Temaet forandret seg. Men jeg er uenig i at det temaet de startet med gjorde serien særlig spesiell.
Lenke til kommentar

Starta på Darknet i går. Antologi-horror på seks episoder som virkelig ser ut til å levere godsakene. Har kun sett de to første episodene, men jeg ble veldig imponert. To korte, men veldig kule og effektive episoder. Serien burde være interessant og falle i smak for fans av bl.a V/H/S I & II. Tipp topp stemning!

Endret av Egg Shen
Lenke til kommentar

Det paradoksale med The Wire er at det antageligvis er den beste TV-serien som er laget (i det minste blant de beste) samtidig som den hele tiden slet med å oppnå gode seertall og lå an til å bli kansellerte etter flere av sesongene. Kritikerne og alle som har peiling på TV-serier elsket den, mens alle andre heller så på The Shield eller Desperate Housewives. For min del fungerer The Wire nærmest som en slags lakkmustest for god smak.

Endret av Spartapus
Lenke til kommentar

Ble også ferdig med The Wire for noen dager siden. Helt fantastisk når man kommer skikkelig inn i det. Serien har et helt utrolig bra og variert karaktergalleri. Synes dog fremdeles The Sopranos er bedre som førstnevnte ofte blir sammenlignet med.

 

Gleder meg veldig til å se The Wire på nytt om noen år. Typisk serie som bare blir enda bedre ved andre gjensyn.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...