Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Såg første episode av Sherlock. Ganske bra den. Merket ikke så godt at episoden varte nesten halvannen time.

Har sett begge sesonger av Elementary og synes det er bra den ikke har kopiert alt fra Sherlock. De er gode på hver sin måte, men det er klart den er mer "procedural" når hver sesong er over 20 episoder.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det blir bare en smule idiotisk kommentar.

 

Hva om jeg synes Silicon Valley er bra? Det er mange som synes den er bra (se på seertallene, metacritic f. eks). Synes også som Thommesen at The League fra FX/FXX er bedre, men Silicon Valley er bra og. Louie fra FX er det beste nå innen komedie.

 

Folk har forskjellig smak, men å kommentere at folk liker mye fra HBO på grunn av HBO sender serien er teit.

Endret av Maury
Lenke til kommentar

Jeg tar meg ikke nær av det, jeg mener at det er en for lettvindt og lite gjennomtenkt kommentar.

 

En av de grunnene til at HBO og FX spesielt får mye skryt (synes jeg og ser jeg) er at de lar manusforfatterne skape deres serie. Deres produkt som ikke blir holdt ned av regler og ikke mulighet til å gjøre det og det med et riktig budsjett. Samme gjør også Netflix.

 

Iforhold til hva reglene Showtime gjør (se Homeland og Dexter som eksempler) f. eks så er det større sjanse fra et bedre produkt fra FX og HBO når de lar manusforfatterne/serieskapernes gjøre deres historie.

 

Ikke historier hvor de skal ha en karakter levende i for mange sesonger for å melke ut penger fordi deres kvinnelige seere elsker kjærlighetshistorier. Eller at de holder en karakters historie og alt møkka med gående for lenge fordi "alle" elsker en karakter som Showtime gjør altfor mye.

Endret av Maury
Lenke til kommentar

Liker godt Silicon Valley, men jeg sliter litt med noen av karakterene, feks Gilfoyle. Det er vel kanskje meningen at karakteren ikke er noe annet enn akkurat den han er, men han føles litt tom... Men ganske morsom når han kødder med alt og alle. Syntes serien kanskje startet noe tregt men den har tatt seg opp. Kanskje jeg bare trengte å komme inn i humoren - lenge siden jeg har sett King of the Hill eller Beavis and Butthead.

Lenke til kommentar

Jeg og syns silicon valley er bra. Vil ikke si at jeg er noe spesielt påvirket av hbo. Nå er jeg generelt glad i mange forskjellige komiserier og forskjellig type humor og da :)

 

Favoritt karakterer må vel være peter og jared! (i denne serien)

Endret av probin
Lenke til kommentar

Synd at vi aldri får Christopher Evan Welch i rollen som Peter Gregory igjen på Silicon Valley.

 

Har egentlig Jared, Erlich og Richard som favorittkarakterer. Alle karakterene bidrar med sin nesten egen komikk som passer til skuespillerne. Pluss at du har komedien over det hele som kunne vært tatt fra Office Space (naturlig nok ettersom Mike Judge står bak begge).

Lenke til kommentar

Han var "frisk" når de filma piloten, og så ble han dårlig igjen plutselig når de spilte inn den tredje eller fjerde episoden mener jeg leste i en artikkel. Så døde han kort tid etter det. Så det ville visstnok kosta en del å spille inn det på nytt igjen, og kanskje mulig å ha karakteren levende inntil de klarer å gi han en genuin måte å bli skrevet ut off-screen.

 

Edit: Spesielt synd med Welch, siden dette var hans "breakout"-rolle og. Døde forresten 4 dager etter restaurant-scenen med Matt Ross sin karakter i episode 4.

Endret av Maury
Lenke til kommentar

Liker godt Silicon Valley selv. Digger Erlich eller hva han heter, og den generelle tonen i serien. Men tror absolutt det er en serie som må få vokse. Er det bekreftet noen sesong 2? Du sier den har bra seertall Maury?

 

Ellers synes jeg HBO både lager gode og middelmådige ting. Jeg kan ikke fordra Girls, True Blood eller Sex and the City f.eks. (Jer er klar over at jeg ikke akkurat er i målgruppen til noen av disse, men likevel.)

Lenke til kommentar

Silicon Valley er den beste "komiserien" i seertallene siden Hung (som diskutabelt var en dramedy). Også den beste tilbakemeldingen fra kritikere siden Girls av komiserier på kanalen, og siden HBO bryr seg om tilbakemeldinger fra kritikere så betyr det mer enn nok. Serien ble fornyet for 4 uker tilbake eller noe sånt sammen med Veep.

 

Girls etter sesong 1, Veep sesong 1, Hung, True Blood og nesten hver eneste biopic fra HBO synes jeg personlig er skrap. Alle kanaler har noe elendig, de fleste har noe som fungerer til en grad (se til og med The CW har det nå med hvordan Arrow ble i sesong 2).

 

Ingen er perfekte. FX sjæver jo også seg veldig ut med komiserier som Saint George med George Lopez og Anger Managment med Charlie Sheen. Pluss hvor trashy American Horror Story kan bli, spesielt i sesong 3. Fremdeles, TV er for det meste business overalt.

Endret av Maury
Lenke til kommentar

Det er en Showtime-serie, ikke HBO-serie. HBO Nordic kommer bare til å være eksklusiv for førstevindu (og arkivet) til serier fra Showtime fra nå av i Skandinavia.

 

Nyheter og andre nye serier som Ray Donovan, Masters of Sex og kommende The Affiar (med Alice fra Luther og McNulty fra The Wire) vil være eksklusivt til HBO Nordic ved unntak av Bluray og DVD-releaser.

 

TV2 vil forsatt ha sine Califonication og Homeland-avtaler, selv om begge vil komme på HBO Nordic etterhvert på grunn av de får biblioteket til Showtime også. Men ikke noe ferske episoder av Homeland.

Endret av Maury
Lenke til kommentar

TV2 vil forsatt ha sine Califonication og Homeland-avtaler, selv om begge vil komme på HBO Nordic etterhvert på grunn av de får biblioteket til Showtime også. Men ikke noe ferske episoder av Homeland.

Så "nye" episoder av californication kommer på HBO Nordic?

 

Har savnet serien etter at jeg sluttet å laste ned.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...