Jump to content

probin

Medlemmer
 • Content Count

  2048
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

200 :)

About probin

 • Birthday 02/05/1988

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

16443 profile views
 1. Jeg kan anbefale Onshape! utrolig bra web-basert program! gratis er det og
 2. Har vi noen tall på hvor mange russere som er i fangenskap?
 3. Jeg har fagbrev innen it, men fikk ikke høyskole fordi jeg måtte ta et år med allmenn påbygg.. endte med å drite i hele greia, og jobber nå på fabrikk. Etter lærlingstiden, hadde jeg svært liten lyst å gå tilbake til skolebenken for å lære meg mer samfunnsfag eller noe Gi oss bedre bedre/flere alternativer på skolen og veiledning. Jeg hadde jo null peiling hva jeg burde satse på videre. ... Åååååh.. hvorfor var jeg så ung og dum.
 4. Jeg vle overrasket hvor fort det gikk. Forventet å vente flere mnd. Hehe
 5. Har ikke fått lest hele tråden, så bare ignorer meg om jeg svarer urelevant. Hvorfor ikke husbanklån? Jeg og kjærringa fikk det. Hun er ung ufør og jeg har lønn på 420k ish Banken ville ikke gi oss lån. Husbanken fikk vi bevilget uka etter. Måtte også søke om startlån, noe vi fikk også. Får nok ikke like mye som oss, da vi er 2 om det, men får nok noe!
 6. Det er mange som velger å ikke svare.. 1420 skriver ofte i kommentarfeltet osv hvor mange han har snakket med og hvor mange som ikke vil svare.... han vil nok respektere individene som ikke vil at svaret skal publiseres. Noe jeg kan forstå
 7. Usikker på om de som satt covid-vaksinene på meg aspirerte(visste ikke hva det var da) men når jeg fikk influensavaksinen gjennom bedrifthelsetjenesten, så spurte jeg om hun aspirerte. Og fikk til svar at det har hun alltid gjort, og kommer ikke til å slutte med det. Veeeeldig fornøyd der altså! Ikke gjorde det mer vondt eller. Hun syntes det var rart at den praksisen ikke gjaldt lenger :S
 8. jeg tjener 400 000(ish) i året og frøkna har 240 000(ish der og.. ufør) .. det er iallefall ikke det optimale! 😛 hadde vi tjent 800 000 til sammen, hadde det vært mer optimalt iallefall!
×
×
 • Create New...