Gå til innhold

Filmprat v2.0 - Generell diskusjon om/rundt film


LarsP

Anbefalte innlegg

Jeg så Braindead med to kamerater for litt sida. Jeg og han ene har sett den flere ganger för, og digger den. Han andre trodde det var noe random dritt, og begynte i starten å whine om "hva er detta for noe söppel a?" og da det ble zombiegore så ble han helt gira og gapskratta og vi koste oss max!

Vi bare lo av hvor elendig den var i starten og vi :!:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nå bryr ikke jeg meg så veldig om hvor mange Oscar en film vinner eller ikke. For min egen del så er det en av de første filmene jeg husker å ha sett som virkelig gjorde et inntrykk på meg og som jeg syntes var en fantastisk film som jeg ville se om og om igjen. Jeg har sett den mangfoldige ganger siden jeg så den første gangen for over 20 år siden og jeg koser meg like mye den dag i dag som første gangen jeg så den.

 

At den vant beste film er for meg helt greit, den vant over American Graffiti, The Exorcist, A Touch of Class og Viskningar och rop. Nå har jeg sett tre av de andre, de tre første på den lista og synes den er MYE bedre enn dem så jeg skal kunne leve med det :)

Lenke til kommentar

Personangrep liker vi ikke, man kan miste tilgangen til forumet for slikt så skjerpings. To innlegg er slettet, reaksjon på moderering gjøres som alltid på pm

 

----------------------------

 

 

Over til diskusjon: For meg er Cool Hand Luke den mest "samfunnsviktige" filmen, med kvalitet i alle ledd. Fantastisk av Newman. The Sting ga desidert mest moro, den var mer ment til å bringe frem smilet og ikke alvoret. Så ulike premisser for de to filmene, det blir vanskelig å sammenligne. Men i Cool Hand Luke bærte Newman hele filmen på sine skuldre, i The Sting var de flere om løftet. :)

 

Cool Hand Luke er og forblir på min topp 20 liste i hvert fall. Det sa bare "klikk" med den filmen.

Lenke til kommentar
Noen som har sett The Fall? Ser iallfall flott ut.

Men det gjorde The Cell også...

 

I likehet med The Cell er historien i The Fall ganske svak. Underholdende nok og over gjennomsnittlig bra.

 

Har en venninne med en greie for franske filmer. Siden hun nettopp hadde bursdag, tenkte jeg å kjøpe et par til hun. Forslag?

 

Breathless, Contempt, The Rules of the Game, La Haine, Trois couleurs, Cache, La Pianiste, Code inconnu, Wasabi, Taxi, Dobermann...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...