Jump to content

Mojo Pin

Medlemmer
 • Content Count

  3949
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

9225 profile views
 1. Jeg skal kjøpe en 55" TV fra Power - makspris 8000 kr. Når jeg filtrerer i nettbutikken har de 11 modeller i intervallet 7-8000 kr. Hvilken ville dere valgt? https://www.power.no/c/1862/tv-og-lyd/tv/ TV'en skal kun brukes til å se tv-serier og lineær tv. Den skal henge på veggen, så den bør ikke være for tykk. Det er også vinduer ved siden av, så det er en fordel om den ikke reflektere masse lys. Grei lyd er et pluss. Forresten, har tv-ene blitt tykkere de siste årene? Jeg har ikke kikket på TV'er siden jeg kjøpte den jeg har i dag - en 40" fra Samsung som er 2 cm tykk over hele panelet. Når jeg ser på nye TV'er i butikken ser jeg at de fleste har en stor klump bak som gjør at de må henge et stykke fra veggen.
 2. Angående integrert Airplay 2 som diskuteres noen poster over - fungerer det begge veier? Det vil si, er det mulig å sende lyd fra TV'en via Airplay 2 til Sonos-anlegget, og dermed bruke Sonos som TV-høyttalere på en grei måte?
 3. Maskinen er fra LG. Jeg tror det er gammelt nett - det er iallfall 240V, og ikke 400V
 4. Takk for svar! Nei. Hele det elektriske anleget ble skiftet under totanrenovering av huset i 2019, med nytt utvendig inntaksskap og nytt innvendig sikringsskap. Vi har ikke opplevd problemer før feilmeldingen på vaskemaskinen dukket opp for en ukes tid siden. I går, da strømmen var borte fra to soverom, kom den umiddelbart tilbake da jeg tok ut støpselet på vaskemaskinen. Vaskemaskinen er også det eneste elektriske apparatet som har signalisert at noe er feil. Alt av lys og varme er installert med smarthusstyring (smarte termostater fra HeatIt og Fibaro Dimmer 2), hvis det kan være av betydning?
 5. Hei, Jeg har en feilmeldinger som kommer og går på vaskemaskinen. Feilmeldingen indikerer feil i strømforsyningen. Litt googling viser at feilen enten kan forårsakes av feil på strømnettet (f.eks. ujevn spenning), eller en feil i maskinen. Når vaskemaskina går, og noen ganger når den bare er koblet til støpselet (mens maskinen er avskrudd), opplever vi forstyrrelser på det elektriske anlegget i huset. Mer konkret forsvinner all strøm på to soverom (lys, varmekabler og stikkontakter blir døde), uten at sikringen går. Noen som har tanker om hva som kan være galt? For ordens skyld, jeg har ingen planer om å gjøre eventuelle utbedringer selv. Spørsmålet er mer om jeg skal kontakte elektriker eller produsent av vaskemaskina (reklamasjonsretten gjelder fortsatt) På forhånd takk for alle svar :)
 6. Hei, Jeg skal lage en svært enkel scene i Fibaro som kun skrur av og på lyset, men som kun virker innenfor bestemte klokkeslett. Mer spesifikt, så ønsker jeg at en bryter resulterer i at lyset skrus på dersom klokken er mellom 22:00 og 18:30. Mellom 18:30 og 22:00 vil lysbryteren være "ute av drift". Er dette mulig? Første steg er å bytte om på S1 og S2 inputene til bryteren. Det vil gjøre at bryteren ikke lenger fungerer som en vanlig lysbryter, men kun ved å aktivere ulike scener. Andre steg er å lage en scene som følger logikken IF [Bryter=På] AND [HVIS 22:00<TID<18:30] THEN [Lys=På] Jeg skjønner imidlertid ikke hvordan jeg kan lage en slik scene. Noen som kan hjelpe meg?
×
×
 • Create New...