Jump to content

Merk.

Medlemmer
 • Content Count

  1771
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

289 :)

About Merk.

 • Birthday 12/01/1991
 1. Interessant. Denne hadde t.o.m. SSD. Blir dog litt skeptisk med en gang det er snakk om et merke jeg aldri har hørt om, og det står veldig lite om det på nettet. Iwill er altså et kvalitetsprodukt?
 2. Hei! Er på jakt etter en bærbar til hovedsaklig lette oppgaver, som skole, filmer etc. Om den tar veldig enkle spill hadde det vært en fin bonus. Siden den skal fraktes mye frem og tilbake bør den være liten, lett og relativt solid. Vurderte denne, men kjenner ingen som har hatt noen erfaringer med Fujitsu-bærbarer, og finner heller ingen tester. Noen som har forslag til andre pc-er? Markedet er jo enormt, med konstant utskiftende modeller. Lenovo ser f. eks ut som at de har en del gode bærbarer. Takk for svar
 3. Predator er selvfølgelig riktig.
 4. Jeg tror jeg har denne, men jeg aner ikke hva den egentlig heter. Godkjenner du Turkish Star Wars?
 5. Bra guide. Klarer ikke, og vil ikke, velge en favorittplate, men det er nok Soundtracks for the Blind jeg har det beste forholdet til. Tidlig Swans er verdens beste sinnataggmusikk.
 6. http://www.youtube.com/watch?v=dIbxPVHJEw8
 7. Hehe, det var intet mindre enn råflaks. Jeg så denne gifen på 4chan noen måneder tilbake og husket fortsatt tittelen Ny oppgave kommer snart.
 8. Se The Human Condition, Samurai Rebellion, Hara-kiri og Kwaidan, i den rekkefølgen du vil.
×
×
 • Create New...