Gå til innhold

RPG/MMORPG hva spiller du?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 3 måneder senere...
  • 2 måneder senere...

Spiller World of Warcraft. :) Spilt siden release jeg også. Men spiller meget, meget casual. Har fått min første char til 62 nå, og har en drøss med lavere alts. Har ødelagt meg totalt tidligere etter en meget lang MMO- erfaring i EQ, DAoC osv, så har lært av feilene. Nå vet jeg hva som skal til for at man får en fin spillopplevelse som aldri dør ut, eller som tar over livet ditt. :)

Lenke til kommentar

Akkurat nå går det mest i EQ2, men bruker også litt tid på Tabula Rasa (kommer gamer.no noensinne med en anmeldelse av TR)

Installerer også Vanguard igjen. Tar sykt lang tid da jeg har digital download på en crappy linje hos svigers i jula.

Conan frister. Håper de gjør det skikkelig..og lærer av AO launch. Så en kompis spille beta, og måten karakteren springer på er det verste jeg noensinne har sett.

Endret av firberblad
Lenke til kommentar

Etter å ha dillet litt med Perfect World betaen, er jeg fremdeles der. Joinet et guild som er ganske stort, men det er mye stress med at man _må_ levle for enhver pris, ordre fra sjefen selv. Ellers er det mange greie spillere der, og spillet i seg selv er bra nok til å bruke litt tid på, selv som beta.

 

Ellers gleder jeg til det neste sci-fi MMORPGet som vil komme fra Funcom etter Age of Conan. Tror jeg har sagt det før.. :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...