Jump to content

Xifi

Medlemmer
 • Content Count

  828
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

32 :)

About Xifi

 • Birthday 05/20/1993

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Gleder meg til Far Cry Primal i morgen, ellers er det vel ikke så mye annet jeg gleder meg til i mars egentlig.
 2. I combat er det en del animasjoner, effekter og sånt som ikke er helt på plass syns jeg. Og det verste man kan gjøre er å caste noe slow på en fiende. Da er også animasjonen til fienden ekstremt treg, og bruker 20 sekunder på å gjøre angrepet sitt. Heroen snur seg ikke ordentlig når man løper ute på mapet, men har en sånn "smooth turning" så man løper kanskje flere steps sidelengs og sånt. Men det er for all del ting man ev. kan se litt over som er igjen å fikse. Og units er veldig stilige, så det er alltid et pluss for min del.
 3. Hotseat er moro, i dette som alle de andre Heroes-spillene. En god del ting er fiksa siden spillet kom ut, men er fortsatt mye som burde ordnes opp i. Dessverre.
 4. Jeg har hatt veldig lite gamebreaking bugs i Bethesda sine spill, bare sånn småtull som jeg ikke bryr meg noe om. Derfor har jeg aldri klaga på de iallfall.
 5. *tripple-facepalm* Hvis du foretrekker den nye grafikken så er det også lov, men jeg synes ikke noe om den.
 6. Skjønner hvorfor folk klaga, karakterene ser jo helt forferdelig ut.
 7. Synes en del av animasjonene i spillet er oppsiktsvekkende rare, men jeg velger å anta at de ikke er helt ferdig med det enda.
 8. Bare å slå hardt ned på sånt juks, med harde straffer er det forhåpentligvis færre som tør å prøve seg på ulovligheter.
 9. Veldig fornøyd med lengden for min del, så gleder meg til den neste tilleggspakken. Men skjønner at folk mister interessen i så lange spill.
 10. Hadde vært moro om man kunne spilt det på Pip-Boy-en i Fallout 4 ^_^
 11. Håper det blir bra, likte både Mafia og Mafia 2 veldig godt.
 12. Merkelig, jeg kan ikke si jeg har møtt på mye bugs. Storfornøyd foreløpig iallfall.
×
×
 • Create New...