Jump to content

*Magnus*

Medlemmer
 • Content Count

  5474
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 :)

About *Magnus*

 • Birthday 09/26/1985
 1. SmartConnect er aktivert ja. Skal jeg slå den av? edit: Hvis denne er av, vil den da separere 2.4 og 5ghz med forskjellige SSID igjen? Vil helst ikke det, da 5ghz nettet sliter med dekning i andre etasje og kjellerstue, og går over til 4g der.
 2. Update 2: litt usikker igjen nå. Når jeg gikk i en annen etasje (rekkehus) og sjekket, så var det mye lavere, egentlig som forventet. Når jeg gikk ned igjen, så lå den på ca 50/50... slo av og på wifi på telefonen, så var den på 300/300 igjen. Kan det ha noe med at den sliter å automatisk bytte imellom 2.4 og 5ghz eller noe ? Merkelig at det hjalp av å slå av og på wifi på telefonen igjen. Hmm
 3. Update! Oppdaterte til nyeste firmware (hadde tydeligvis ikke det), så ble hastigheten knelet til 30/30. Slo så AV Wifi6, så BAM! 300/300 både på mac og iPhone! Vet ikke om dette kommer til å holde over tid, men et par speedtester med begge enhetene, så holder begge 300/300 så langt iallefall.
 4. Er en iPhone Xs. Pleide å ligge på ca 200-230 ish på andre ruteren med den. Og ca 200 på macbooken. Nå ligger jeg rundt 100 på begge. Har prøvd speedtesten nær (2-3 meter), da får jeg de hastighetene, stikker jeg i en annen etasje, så ligger jeg på 50. Men det er akseptabelt nok, men stusser på når jeg er så nærme. Testet en gang til med seperate 2.4 og 5ghz. På iPhonen, så fikk jeg ca 120 på 5ghz og 30(!) på 2.4ghz i samme rekkevidde (2-3 meter) Så får det samme som med ikke separerte nettverk egentlig.
 5. Hei. Har prøvd kombinert 2.4 og 5ghz (som jeg bruker nå) og seperate, og har samme problem med begge måtene. Trådløse enhetene er telefonene våre og macs, resten er kablet (en av årsakene til nyinnkjøp er at denne ruteren har 8 porter over den andre sine 4, og for å fremtidssikre ruter med wifi6 støtte)) Halverte hastigheten på både telefoner og macs over den gamle. Ser du nevner firmware der, kan det være at jeg bør downgrade firmware for å se om det hjelper?
 6. Hei. Vi gikk nettopp fra en RT-N66U ruter til en RT-AX88U, men har et par problemer med denne, som jeg håper noen her kan hjelpe meg med. Første problemet er wifi "styrken". På min gammle travler, får jeg på mine trådløse enheter ca 200/200. (har 300/300 linje(Med kabel får jeg 300/300, så den er grei)), mens på den nye AX88U så ligger jeg på ca 100/100. Andre problem er at det virker som om wifien "henger" i ny og ned. Merker det godt på iPhonen min, der hvis jeg skal refreshe en side, så henger den seg, som om den mister nettet en stund, lukker jeg appen og åpner igjen, så virker det. Har prøvd og slå av Wifi6 HE frame support, som jeg leste litt at kunne funke, men vet egentlig ikke om det hjalp eller ei. Føles nesten ut som om jeg nedgraderte fra min gammle travler, men håper noen her kan hjelpe meg med problemene. Bare og spørre om dere trenger mere informasjon. Takk :)
 7. Hei Tusen takk Da har jeg bestillt en.
 8. Heisann. Litt usikker på dette er den rette plassen å spørre, men prøver her. Har en Saitek X52 pro HOTAS som jeg har pusset støvet av, men ser at jeg mangler kabelen som går imellom begge kontrollerne. Er det noen som vet hvor jeg kan få tak i en ny slik kabel? Bonus er å få tak i den i Norge. På forhånd takk
 9. Takk for tipset! Kjøpte denne og fungerer perfekt, i «full produksjon» no av konvertering ?
 10. Hei. litt usikker om dette er den rette plassen å spørre. Min far har en gammel Panasonic nv-m5. Vhs opptaker, og vi lurer litt på om noen har peiling om hvordan vi kan få overført vhs filmene over på pc/minnepenn ? Noen som har erfaringer med dette? Eventuelt hva slags utstyr trenger man? På forhånd takk ?
×
×
 • Create New...