Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

  • 4 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Firmino har infomert Klopp at han ikke signerer ny kontrakt og ønsker å prøve lykken et annet sted. Helt fair det, kommer bare flere offensive spillere inn. Var brennheit for oss i høst, men mye og lange skadeopphold. Blir trist, vært i klubben siden 2015, viktig brikke for alle oppturene og medaljene og en personlig favoritt . 😃

YNWA

 

Kunne kanskje vente med nyheten til etter united-kampen.

  • Hjerte 2
Lenke til kommentar
oOF skrev (13 timer siden):

Jeg så ikke kampen og har bare sett målene. Det virket som om bortelaget fullstendig ga opp i andreomgangen, forsvarsspillet/innsatsen Man Utd ved målene var fryktelig dårlig. Var Liveprool gode eller bortelaget fæle?

Denne tråden svarer kanskje på noen av spørsmålene. Det var en kamp som var helt unik og brøt med statistiske normer. Jeg tror ikke jeg har sett noe lignende i fotball før egentlig. 

 

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

When it rains it pours. Opplevd dette Liverpool også(stoke,aston villa). Spretter ballen rett vei, så spretter den nådeløst.* Var mye stang inn og via via deflection under villa-kampen )

Veldig fint at united-journalisten over har xg å trøste seg,men united har ^)hatt flere stortap de siste tre sesongene( Liverpool x3, city,Tottenham,Brentford) kan ikke være freak hver gang. De kampene var unitedspillerne særs dårlig. Mangler kanskje litt lederskap i motgang? Bryter sammen under press?

Freak-resultat skal ikke skje 1-2 ganger i sesongen for et topplag.

Endret av Danielzu
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Bruno Fernandes er kanskje en god kaptein i medgang, men i motgang er han noe av det verste du finner i Premier League for tiden når det kommer til negativt kroppsspråk.

xG har jeg aldri skjønt meg på. 0.11 på Gakpo sitt første mål? Det er jo en kjempesjanse og veldig godt spill av Liverpool uten tilfeldigheter/50-50 dueller involvert.

Eller er ikke 0.11 lavt? 

Lenke til kommentar
Danielzu skrev (1 time siden):

When it rains it pours. Opplevd dette Liverpool også(stoke,aston villa). Spretter ballen rett vei, så spretter den nådeløst.

Veldig fint at united-journalisten over har xg å trøste seg,men united har uæ flere stortap de siste tre sesongene( Liverpool x3, city,Tottenham,Brentford) kan ikke være freak hver gang. Mangler kanskje litt lederskap i motgang? Bryter sammen under press?

Freak-resultat skal ikke skje 1-2 ganger i sesongen.

Leste du ikke tråden? Du gjentar egentlig i det store og hele bare det han også mener.

Som du sier, ballen spratt rett vei på flere av målene.

Når et lag som har vært meget gode defensivt over en lang periode plutselig slipper inn 6 mål i en omgang så er det et typisk freak-resultat.

Her skjedde det på bare 7 skudd på mål, og i kampen scoret Liverpool hele 4-5 mål mer enn xG tilsvarer. Slikt skjer ikke på dette nivået bare fordi det ene laget spiller bra, og det har heller aldri skjedd før i Premier League-historien. Når noe ikke har skjedd før i historien er det med andre ord uvanlig. Det skjer fordi det er en fullstendig kollaps hos motstanderlaget, og fordi alle statistiske normer ble brutt.

Klopp kalte det også et freak-resultat på pressekonferansen etter kampen.

Det er interessant å analysere slike syke historiske kamper og hvordan det blir som det blir. Min konklusjon er at resultatet ikke speiler Liverpools gode prestasjon så godt, men mer Uniteds dårlige prestasjon.

Endret av Snikpellik
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Er jo enig, men pusser på at det skjer(minimum) en gang i sesongen for united. Tapte jo 9-0 i to oppgjør mot Liverpool i fjor. United har vært så gode så lenge, men har det i seg å totalt mainfunction i enkeltkamper. Å er det først i gang blir det stygge tap. Alt over 3mål for et etablert topplag er stygt. Må jo ligge noe bak. 

 

Liverpool var rett og slett heldige å ikke tape med 6-7 mål borte mot Brentford i januar, klart det kan skje, men ikke så "hyppig".

Endret av Danielzu
Lenke til kommentar
Snikpellik skrev (14 minutter siden):

 

Det er interessant å analysere slike syke historiske kamper og hvordan det blir som det blir. Min konklusjon er at resultatet ikke speiler Liverpools gode prestasjon så godt, men mer Uniteds dårlige prestasjon.

Er bunn i grunn det jeg også er interessert i.

Lenke til kommentar
Danielzu skrev (24 minutter siden):

Er jo enig, men pusser på at det skjer(minimum) en gang i sesongen for united. Tapte jo 9-0 i to oppgjør mot Liverpool i fjor. United har vært så gode så lenge, men har det i seg å totalt mainfunction i enkeltkamper. Å er det først i gang blir det stygge tap. 

Må jo ligge noe bak. 

Absolutt! Akkurat i denne kampen svikta det og ganske totalt taktisk, så jeg mener at også Ten Hag må ta mye av skylda for hva som skjedde. Hva som er greia med spillerne er vanskelig å si. Det er ikke nødvendigvis samme årsaker som i tidligere stortap, selv om det åpenbart er noe mentalt som skjer og de ikke takler.

Denne gangen tror jeg en del av forklaringen er at spillerne ikke klarte å takle motgangen etter utladningene de fikk etter Barcelona-seieren og seieren i ligacupfinalen. Det ble for mye til at de klarte å omstille. Spillere som man vanligvis ser på som ledere på banen med god mental styrke, som Varane, Casemiro, Martinez og Bruno bare ga opp og hadde ikke noe å gi. Kan også nevnes at ganske få av spillerne som spilte nå, spilte i de andre stortapene, noe som svekker sammenhengen litt.

De andre kampene United har tapt stort de siste årene vil jeg ikke si er noen freak-resultater noen av dem egentlig, der resultatet mer speilet sjansene som ble skapt og at motstanderne også var veldig gode enn i denne kampen. At 6 av 7 skudd på mål går inn i mål i én omgang som i denne kampen er rett og slett unikt i PL-historien.

Endret av Snikpellik
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...