Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

All you needed was to ask. Trodde du ville ha oppdatert etter hver runde når du SPØR etter det. Hadde sluttet om du vært ydmyk nok til å be om det. Du som startet det hele, lønner seg ikke å være bråsjekk ;)

 

:)

 

Å slette medlemmers innlegg uten grunn er litt på kanten spør du meg

Forumet hadde vært usedvanlig kjedelig om det ikke var lov med stikk og motstikk. Men som sagt, ett sted går grensen. Dine første seks motstikk står fortsatt uberørt, grensen i denne omgangen gikk på det sjuende innlegget. Og jeg ba aldri om oppdatering etter hver runde så du må slutte å legge ord i munn.

 

Innlegget ble slettet med bakgrunn i retningslinjene. Jeg var i gang med å skrive PM, men i mellomtiden hadde du allerede tatt opp saken i denne tråden så jeg svarte heller her. Du får ta kontakt på PM om du fortsatt er interessert i grunnen.

 

Kanskje du bør begynne å bli litt mer aktiv. Hvis du følger litt med så ser du at enkelte insinuerer åpenbare falskheter om andre og oppfordrer til selvmord. Bedre å moderere bort dette rasket hvis du først skal moderere.

Nå er jo dette noe som dukket opp i varslene mine så det er relativt enkelt å legge merke til, i motsetning til tusenvis av andre innlegg som jeg ikke får varsel om. Ingen her inne har tid til å lese alle innleggene som blir skrevet på forumet. Send meg PM eller rapporter de aktuelle innleggene så skal jeg ta meg av saken.

 

 

Vi setter strek for off-topic her. Send meg PM om noen vil fortsette denne diskusjonen, så får vi heller nyte at noen endelig tok den ubeseira rekken til Ctiy her inne :)

Lenke til kommentar

Liverpool 4-3 City

 

1-0 målet er jo supert. Oxlade langskudd.

1-1 målet er egentlig på Joe Gomez sin kappe, passivt spill i lufta, feilberegner og blir løpende rundt. Så er han etterpå ganske naiv i måten han forsvarer på. Dette angrepet viser Gomez sine få svakheter.

2-1 målet kommer etter mange sjangser. Et klassisk Firmino mål? Viser styrke, driv og avslutningsegenskaper

3-1 Sykt skudd Mane

4-1 Salah utnytter en mulighet han får. Haha, typisk.

4-2 Her er Gomez den eneste som gjør en innsats i forsvaret. Matip blir rundlurt og Lovren er ikke der han skal være, som vanlig.

4-3 Latterlig spill sentralt i forsvaret som vanlig. Spiller nummer 6 ser ut som han taper duellen med vilje og spiller dårlig med vilje. Han var på rette stedet til rett tid, men overlot jobben sentralt i forsvaret til Robertson ved å slenge seg rundt som en klovn.

Lenke til kommentar

Syns dette som har kommet i kjølvannet av kampen mot City var fin:

26733391_1851289408236393_36772832190867

 

Eller dette her:

26231381_1554114454636463_47253430365987

 

Folk er oppfinnsomme og flinke.

Og Robertson gjorde en kjempekamp mot "the snake" igår! Snakk om å kle av Sterling, Sterling fikk ikke til mye, og ble byttet ut like etter at han ble litt varm i hodet og drog på seg et fortjent gult kort.

Endret av sector
  • Liker 1
Lenke til kommentar

På 1-1 målet så gjør Gomez en feil. Samtidig som han egentlig ligger litt riktig. Hadde han trukket ut til Sane så hadde det blitt et enormt rom mellom Gomez og Matip.

 

Problemet er at når Sane først får ballen og passerer han så er han ikke kynisk nok og bare tar det gule kortet der ute på kanten.

Det er ingen garanti for at City ikke hadde scoret allikevel på frisparket, men det ville gitt Liverpool en sjanse til å organisere seg igjen.

 

Van Dijk er nok generelt sett flinkere til å "piske" resten av forsvaret og dirigere, noe som trengs i alle forsvar.

 

Jeg skal ærlig innrømme at jeg var nok en av disse som himlet med øynene når vi signerte Robinson og ikke kunne forstå helt hvordan han skulle konkurrere med Moreno.

Men fy så feil jeg har tatt. Fyren har knapt spilt en dårlig kamp (sammenlignet med med Moreno) og mot City var han rett og slett helt rå!

Jeg forstår nå hvorfor Klopp signerte han, for han har imponert voldsomt når han har fått spille over tid.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...