Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-GlDE6z

JA, dette har du 100% rett i, laguttaket er Mourinho sitt ansvar. Men spillerne skal spille de også, og Mourinho kan ikke lastes for alt hva en spiller foretar seg til enhver tid 

 

Dessuten, Mourinho kan ta ut en 11er av den stallen der 50 ganger, og ALDRI vil en av disse versjonene være et bedre fotball-lag enn Juventus sitt. United sin 11er skriker etter en overhaling, samlet sett så står United en kvalitet under Juventus. På tide å stikke fingern i jorda, Manchester United er ikke like gode som Juventus. Dette må du, og dere andre, bare godta

Det er han som har brukt de summene på mange av de spillerene som overhodet ikke holder mål. Sanchez f.eks, hva faen var det for et kjøp? 

Lenke til kommentar

Haha, det er latterligkomisk å skylde på mangel oppdatert spillerstallen når dere har flere gode spillere. Mourinho suger, når skal dere innse det?

 

Dere har gjort flere og større kjøp enn Arsenal, tottenham og Chelsea.

Om jeg forstår hva du prøver å si rett: Det stemmer ikke helt, Chelsea har faktisk brukt 100 millioner Euro mer enn United har gjort siden sommeren 2016 (relevant tidslinje mtp Mourinho). Conte fikk sympati for manglende rekruttering etter gullsesongen 16/17, men faktum er at Chelsea brukte over to milliarder kroner i fjorårssesongen. Av disse brukte de 1,6 milliarder NOK på Zappacosta, Drinkwater, Morata og Bakayoko (kan dette nærme seg tidenes verste transfervindu av en enkeltklubb?).

 

Fakta er derimot, at United har brukt i overkant av en milliard kroner mer enn Arsenal, og over to milliarder kroner mer enn Tottenham, siden 2016. Begge disse to lagene spiller finere fotball, og ligger langt foran United på tabellen i skrivende stund. Dette betyr egentlig at Mourinhos overhaling av United ser ut til å være fullstendig mislykket - de metodene han har brukt for å få United tilbake til toppen, har ikke fungert. Og i motsetning til Van Gaal, så er United etter mitt syn verre stilt nå enn da Mourinho tok over, med en gammel stall bestående av talenter som er i ferd med å visne bort. 

Endret av Amoralsk
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-GlDE6z

Sanchez var ikke et kjøp, det var et bytte for Mhiki - som også var svært varierende i United-drakta

Same shit har ikke fungert i det hele tatt, selg heller Mhiki og kjøp noe som var nødvendig. Pointet er at han har hatt alle muligheter til å gjøre det bedre enn det som vises, uansett om spillerene ikke yter sitt beste. 

Endret av Slettet-GlDE6z
Lenke til kommentar

Ja, kjøpspolitikken i United trenger nok en overhaling. Mourinho går aldri for noe annet enn veletablerte stjerner med høye prislapper og liten videresalgsverdi. Da går det også mye mer penger netto, spørs hvor lenge man kan holde på sånn hvis resultatene uteblir.  

Endret av #EmeryOut
Lenke til kommentar

Hva er det du ikke forstår med det han sa?

 

Ingenting egentlig, påstanden hans er direkte feil og gir lite mening annet enn det vanlige forsøket hans på å provosere i denne tråden.

 

Nylige kjøp som Eric Bailly, Victor Lindelöf, Diogo Dalot, Fred eller Lee Grant var ikke akkurat superstjerner da de ble kjøpt til klubben. 

Lenke til kommentar

Ja, det er jo hovedproblemet til United som klubb helt siden Gill og Sir Alex ga seg - vi har ingen sportssjef, og Woodward som en slags CEO har ikke den sportslige kompetansen. Dette har blitt diskutert mye i denne tråden veldig lenge, men fortsatt har ingenting skjedd. Ingen klar rød tråd hverken i ansettelser av managere, spillerkjøp eller sportslig retning fra klubben.

Det er kanskje mer en blå tråd. Hiv penger på problemet, så løser det seg. :p

Endret av Isbilen
Lenke til kommentar

Ingenting egentlig, påstanden hans er direkte feil og gir lite mening annet enn det vanlige forsøket hans på å provosere i denne tråden.

 

Nylige kjøp som Eric Bailly, Victor Lindelöf, Diogo Dalot, Fred eller Lee Grant var ikke akkurat superstjerner da de ble kjøpt til klubben. 

 

Enig. Synes det har vært en ganske god balanse i de spillerne Mourinho har hentet. Det har vært noen erfarne:

  • Zlatan (34) [s16]. Kom gratis. Bidro i stor grad med at vi vant EL (og fikk CL påfølgende sesong), og ga oss en vinnermentalitet vi sårt trengte. Han hadde også en respekt for endel av den kynismen som er i fotballen til Mourinho - og bidro i stor grad til at vi med han så ut som et lag med en plan.
  • Matic (28) [s17]. Sammen med utespillerne Lukaku, Lingard og Young - eneste spilleren som holdt et jevnt høyt nok nivå gjennom hele forrige sesong.
  • Mkhitaryan (27) [s16] -> Sanchez (29) [W18]. Pragmatisk bytte, selv om i retrospekt ikke beste valget. Slik jeg ser det eneste overgangen han virkelig kan kritiseres for.

Resten av spillerne har derimot vært i første halvdel av 20-årene:

  • Eric Bailly (22) [s16]
  • Pogba (23) [s16]
  • Lindelof (22) [s17]
  • Lukaku (24) [s17]
  • Dalot (19) [s18]
  • Fred (25) [s18]
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   1 medlem

×
×
  • Opprett ny...