Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

Over til noe annet: Noen som veit om noen har gjort matten bak Leystone Ore kontra Felslate når det kommer til Prospecting? Altså, hvor mye gull burde jeg kjøpe Felslate for, når prisen til Leystone er X.

 

Jeg er ikke interessert i å manuelt prospecte, da det tar for lang tid, så jeg bruker kun Mass Prospect. Dette vil naturligvis gå ut over drop raten til red og green gems.

 

Har brukt rundt 10 minutter på å google, men finner ingen som har alle variablene jeg er på jakt etter, og jeg stoler ikke på mine egne mattekunnskaper.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

For en "merkelig" grunn så blir WoW kjedelig når en kommer seg til 80 (alts), har 2 alts som er "stuck" på 80 nå

Noe av grunnen er nok Vashj'ir og Throne of the Tides, men de andre sonene er ikke så mye bedre

For meg var det alltid en mur ca ved Eastern plaguelands, som varte til ca 55 der ting blir litt mer interessant igjen, og så en ny i Northrend etter første sone. Dragonblight er så vanvittig kjedelig. Northrend har riktignok Howling Fjord, Grizzly Hills og Scholazar Basin som er ok.

 

Med Alliance takler jeg ikke Draenor heller, første sona der er alt for tung på fargepaletten, samme som Tanaan Jungle.

 

... Tror kanskje nesten jeg hater halvparten av alle sonene når jeg tenker meg nøye om. Shit. De skulle bare ha tidobla størrelsen og innholdet i Dun Morogh og pre cata Loch Modan. Så kunne jeg ha nooba rundt der happy for alltid.

 

Det sagt, Draenor og Isles har noen veldig gode soner. Highmountain, Frostfire Ridge m.fl. gir noe av den gode følelsen.

Lenke til kommentar

Kanskje du skal prøve noe annet spill, høres ut som du ikke klarer å gi slipp på WoW.

Jeg spiller stort sett bare 1-2 timer i døgnet, men noen ganger så går det over flere timer

 

Har prøvd andre MMOs, men som regel er de ikke i nærheten av å være like bra som WoW og de mangler som regel et eller annet

Som f.eks så er jeg avhengig av WoWs kø system for dungeons, noe jeg ikke har funnet i noen andre spill

 

Spilte en del BDO, men ørken patchen gjorde spillet verre, svært få som dro til de nye sonene da de var verre enn de gamle, så det ble for mye folk og for mye PvP

 

Planetside 1 og 2 er de eneste spillene jeg har spilt like mye som WoW, men desverre har jeg ikke spilt de mye i det siste da venner har sluttet og PS2 er ganske dødt nå 

Lenke til kommentar

Er også fryktelig lett å bli dratt inn igjen. Tok meg en pause nylig, men har hengt endel på discord i det siste og i gruppen jeg er i er det så klart endel som spiller fortsatt. Og vips så føler jeg at jeg må begynne på igjen når alle snakker om wow :hrm:

 

Var dog ikke spesielt motiverende når wow tokens lå på 200k gull en kort periode, men er på vei ned igjen nå heldigvis.

Lenke til kommentar

Har kjøpt wow token en gang, og det ble med den ene gangen. Man må jo flytte inn på AH for å kunne holde seg med prisene.

Om man ikke skal kjøre alle gamle raids med 10 personer pr uke hver mnd.

 

Er også i samme båt, er litt smålei, og er egentlig en completionist der jeg bare MÅ ha alle achievements. Men samtidig så tar mange av dem så mye tid at jeg blir litt deppa av hele sulamitten.

Lenke til kommentar

Aldri tatt meg bryet med å kjøpe tokens da mindre enn 1 times arbeid betaler for en hel måned

Gull bruker jeg heller på vanity items

Jeg har aldri skjønt den analogien. Om jeg bruker en time ekstra på jobb, så har jeg fremdeles den samme kvielsen over å bruke de pengene på WoW. Føler alltid at ekte penger er mer verdt enn gull.

 

Er heller ikke alle som har en jobb hvor man kan jobbe overtid akkurat som det passer seg.

Lenke til kommentar

Gleder meg som en unge på julaften til flying i Broken Isles. Ground mounts er det dummeste Blizzard har gjort de siste 3 årene. Kan si mye negativt om WoW, men grounds mounts er #1, #2, og #3. Har omtrent ikke ord på hvor jævlig det er å forflytte seg på bakken.

 

Det føles ut som en måte å få world quests til å ta lengere tid. Gleder meg til å bruke den tiden på noe som faktisk er morsomt.

Endret av Skurupu
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...