Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

Finnes det noen story/lore oppsummering for oss som har vært borte fra spillet et par expansions? Er supergira på Legion, men synes det er litt dumt å rase gjennom uten å forstå noenting av historien!

 

Spilte pre-patch, men skjønte lite av hvorfor det ble invadert i hytt og gevær. Så litt ute av det!

Ville anbefalt Nobbel på youtube. https://www.youtube.com/playlist?list=PLV3Yvqnl3FYcsI4px2GaIxUQ8io4kuZ2s

 

Det er ekstremt mange videoer nå, fordi det er ekstremt mye lore å gå på. Men du kan ganske greit hoppe til de mest relevante videoene. Personlig liker jeg best å lese loren selv, og syntes det er helt greit å bla frem og tilbake på WoW-wiki.

 

Edit: Første videoen i den spillelisten er forresten en liten oppsummering til og med MoP.

Endret av cuadro
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Brukte cdkeys.com. Du får 5% rabattkode på facebook sida deres.

Var billigst å betale i euro, mener jeg endte opp på 280 kroner etter 5% rabatten.

Du får koden med en gang etter du har betalt.

 

Testa facebook-rabatt men koden jeg fikk var ikke "gyldig". Whatever. Betalte 300, og fikk cdkey umiddelbart som .jpg fil. Scannet fra boks ser det ut som. Må laste ned alt fra scratch så blir ikke noe spilling før i kveld.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Hvilke soner liker dere best? Jeg valgte å starte i Highmountain (?), og har ikke sett noen andre soner enda. Sonen er helt OK, men ingen favoritt for min del.

 

 

Begynte i Stormheim da jeg vet at Howling Fjord og Grizzly Hills i Wrath of the Lich King gikk for være noen av de beste, og jeg selv gikk for Borean Thundra så jeg har aldri opplevd noe særlig av disse "norrøne" sonene i World of Warcraft.

 

Er ferdig med Stormheim og er godt på vei i High Mountain nå. Må ærlig innrømme at Stormheim føltes relativt mediocre. Føltes som det var fryktelig lite story progresjon igjennom sonene og fryktelig mange av oppdragene var veldig generiske. Og ikke minst så føles sonen fryktelig stor, og med bonus objectives som tok tidvis veldig lang tid å fulløre og en del treasures som var noe tidkrevende å komme seg til. Avslutningen var ikke så ille, men den storybiten med Sylvanas følte jeg tok opp ca 2% av alt jeg gjorde i hele sonen..

 

 

Nå har jeg tilbragt ca halvparten av tiden jeg brukte på Storheim i High Mountain, og jeg er nesten ferdig med hele sonen. Her er det flere åpenbare story arcs å følge og alt føles som det flyter langt bedre. Men kan vel ikke si at High Mountain har blåst meg av banen heller.

Lenke til kommentar

Har egentlig bare positivt å si om Legion så langt, spesielt som casual aka non-raider for øyeblikket.

 

Eneste jeg var små skuffet var at det var Garrison v2 men igjen så var det veldig kullt med class hall eller hva nu det kalles for. Masse shadowpriest på samme sted, det likte jeg, enkelt å inspecte og se hva andre kjører av talents,builds, osv.

 

Dalaran likte jeg også veldig, noe man kjenner til, ikke alt er helt nytt, så det var litt positivt også, + at class hall entrence er i Dalaran og ikke sånn solo bullshit som WoD var.

 

Er level 107 nå, 3 to go, begynte selv på Azsuna og kjører clockwise rundt hele området.

Kan sies at jeg ikke har spilt beta eller lest opp noe til Legion (utenom legion invasion) så alt er veldig nytt for meg.

 

Kommer ikke på noe negativt enda, under levling.

Lenke til kommentar
Kommer ikke på noe negativt enda, under levling.

 

Ikke så mye jeg heller. Liker opplegget rundt legendaries, artifact power, relics osv. Jeg var tydeligvis en av få som likte tanken bak garrisons i WoD og må si jeg liker Legion versjonen bedre så langt. Eneste som er litt kjipt i forhold til lvlinga er at minibosser og rares har altfor mye hp. I hvert fall flere av dem. På min ret pala så gjør de veldig lite skade, men jeg må stå å denge på dem i det som føles som en liten evighet. De kunne godt hatt mindre hp og gjort mer skade etter min mening.

 

Ellers er jeg fornøyd, men har ikke fått spille nok dessverre takket være massiv lag på ettermiddag/kveld. Var sånn i går og ser ut til å være på vei tilbake nå.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...