Jump to content

cuadro

Medlemmer
 • Content Count

  7812
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

cuadro last won the day on August 2 2017

cuadro had the most liked content!

Community Reputation

5956 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

22234 profile views
 1. Er de? Til hvilken grad i så fall? Du skriver "fullstendig", men jeg tar deg ikke på ordet. Ettersom dette hadde vært for enkelt å motbevise, så antar jeg du mener noe i spekteret "noe til veldig mye" avhengighet.
 2. For ordens skyld så tror jeg ikke det er helt enkelt å si at det er kvinnene/mennene sin skyld at ting er som de er. Jeg tror det er en god kombinasjon av hva plattformen insentiviserer, hvem den appellerer til og hvorfor. Plattformen gir et vev av kryss-seksjoner, men jeg holder fast på at i det generelle så peker ikke størrelsene på disse kryss-seksjonene på noe sunt.
 3. Nåja, jeg hadde nok ikke levlet som en filthy human uansett Så det du påpeker i forhold til race-change er at du kan betale deg til en fordel? Her skulle det i prinsippet vært implementert en reversering av fordelen dette gir, enten det betales eller ikke.
 4. Dine påstander var også tomme, og du dokumenterte ingenting selv. Merk deg at mine påstander hele tiden har vært en speilet motreaksjon til din egen.
 5. Hvis du ønsker å bytte kjønn på din wow-karakter så har du tidligere hatt sjangen til å enten: Lage ny karakter Betale for tjenesten Dette gjelder også for ting som rase, faction, og navn. Her syntes jeg de kan gjøre alle eller ingen.
 6. Her er det ingen motsetning nei. Det er på tide at du våkner opp. Venstresiden driver svertekampanjer og karakterdrap, deretter driver de med karakterdrap basert på assosiasjon. Dette er veldokumentert og ekstremt synlig. Du fremstår som ideologisk blindet, eventuelt så naiv og uinformert at det er helt meningsløst å debattere dette med deg.
 7. Så la oss slutte å late som at det legitimerer utsagnene dine. Motpoenget er at eksterne faktorer som lokasjon, forutinntatt rikdom og utseende er mye, mye viktigere. Selvinnlysende. Det var derfor jeg lå ut videoen, som eksemplifiserer det motsatte.
 8. Du har lite negativ erfaring med plattformen, sier du selv. Om dette er grunnet dine fantastisk gode meldinger som hvermansen tydeligvis er for dum til å finne på selv, eller helt andre grunner, eller om det i det hele tatt stemmer, det vet vi ikke.
 9. Jeg gjør nok ikke det. Venstreliberale har også kjørt en bevisst strategi i mange år der de går inn for å skape politikerforakt og drive polarisering og identitetspolitikk fremfor politisk samarbeid og pragmatiske løsninger. Hvis du tror dette er et ensidig fenomen så er du overraskende uinformert.
 10. Bevare meg vel for noe vrøvl. Innholdstomme utsagn som dette forteller meg bare at du lever i en ideologi-boble. Nei, det er absolutt ikke feil å gi begge sider skylden for den politiske splittelsen i USA. Begge sider polariseres, og begge sider bidrar til denne polariseringen ved å hyle hverandre ned og dehumanisere sine idémotstandere, slik du forsøker her.
 11. USA har splittet seg selv gjennom identitetspolitikk. Trump har ikke trengt å gjøre noe som helst i den fronten, det fikk han gratis.
 12. Det er "ny" rute. Første anslåtte tid var midten av 2021. Derav tidligere enn først antatt.
 13. Det er bare en tullete og flausete ekvivokasjon. Usensasjonelt og tåpelig å reagere på. Min mening såklart, hvis det er flere kontoer som er midlertidig bannet av tilsvarende "hatefulle ytringer", så er det like flausete.
 14. Det jobbes også med vaksine mye raskere enn først antatt: http://www.ox.ac.uk/news/2020-05-22-oxford-covid-19-vaccine-begin-phase-iiiii-human-trials
×
×
 • Create New...