Jump to content

knut-eirik

Medlemmer
 • Content Count

  2807
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

34 :)

About knut-eirik

 • Birthday 12/09/1978

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Sikkert å sikkert... Det er jo noen som allerede har klart å lese av denne type informasjon før. http://www.tu.no/it/2010/09/01/ntnu-forskere-knekte-superkryptering
 2. Dette er jo ikke akkurat nytt da... Disse kameraene har eksistert lenge nå. Disse kameraene forhandles av sikkerhetselskaper. Prisen på kameraet er en ting, og 29MP er svindyrt og vi snakker godt over 100k så må man ha lisens på programvare. Det er verdt å merke seg at disse kameraene generer enorme mengder data og brukes mest på plasser med stort overvåkningsbehov som arenaer osv da man som regel ikke tar vare på slike data mengder.
 3. Nei, det er hva en kan forvente ut av en Sandforce kontroller. ok, ville bare få en formenig om dette var ok eller om det var mere å hente.
 4. De samme, men ved første instalasjon fulgte jeg rådene i den sticky tråden om ssd og benchmarking...
 5. Etter en aldri så liten reinstal av os og med helt nye drivere fikk jeg disse resultatene. Kan man forvente mere?
 6. For den seddelen der så er det vel ingen som vil selge deg noe som helst. I hvertfall ikke en gullsmed, de følger med på valuta priser og gull priser. Om du hadde mot formodning fått solgt den imot gull så ville du ikke fått rare freiene for den.
 7. Hei. Jeg har kjøpt en intel 520 120Gb, denne er til overmål mye raskere enn en samsung F3 jeg har. Da jeg leste meg opp litt på ssd så var det mange som postet screenshots av deres tester. Så jeg benchmarket min ssd og synes jeg får lit snedige hastigheter på enkelte av testen. Trenger derfor noens innspill på hva som mangler/må gjøres/ eller andre ting. Kan nevne at jeg har fulgt anbefalingene på første sticky post i forumet under lagringsmedier. Instalert nyeste drivere i en ny ren windows 7 instalasjon og har nyeste bios. Maskinen består av følgende i7 2600k P8P67Evo corsair xms 3 ram Ssd'n er koblet til intel 6Gb/s kontrolleren og den står i achi modus.
 8. Skal også teste den ja! takk for tipset:) What? å der ja, fant den
 9. Stemmer det, det er en marvell kontroller også. men den er tilkoblet til intel kontrolleren ref bruker manualen. Og jeg har nyeste driver fra asus(hk)
 10. Ja absolutt. En slik SSD bør kobles på en native SATA 6G port på hovedkortet, eller iallefall en native SATA 3G port. Altså ikke en 3. parts kontroller fra f.eks Marvell. Skru av strømstyring i BIOS hjelper også på ytelsen. Du bruker også en gammel verson av AS SSD. Den ssd'n er koblet på en intelkontroller type 6Gb/s, kontroller er på hovedkortet som er et asus p8p67 evo. Cpu er en i7 2600k.
 11. Hei. Kan jeg forvente mere ennn dette av en intel 520 120Gb ssd?
 12. Stiller meg bak de som anbefaler intel sin 520 serie ssd disker da jeg har en slik og er godt fornøyd!
 13. Jepp og for en drøm det var å gå fra samsung spinpoint F3 til denne intel disken :-)
 14. Det er slike ganger jeg er glad jeg hadde 30 dagers angrer rett da jeg nylig kjøpte apple tv og endte med å bytte inn og kjøpe boxee box istede!
 15. Det var den jeg landet på. Ble så jeg valgte intel sin denne gangen selv om samsung sin også virker bra. Da gjenstår det bare å velge mellom å klone eller helt ny instalasjon
×
×
 • Create New...