Jump to content

Mr.Devil

Medlemmer
 • Content Count

  813
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About Mr.Devil

 • Birthday 10/28/1988
 1. Ja, men man mister garantien når man flasher BIOS oss de fleste levrandører/merker. Tviler jeg sterkt på da jeg hentet min bios ifra sapphire sin side. Å miste garantien for å fikse et bios problem med en oppdatering fra produsenten sin side gir ikke mening. Forøvrig er sapphire sitt kort bra og stille etter at 8.10 driveren kom med viftestyring. Men ja, hvis man ikke er stødig på flashing burde du kanskje hold deg unna kortet, selv om flashingen er utrolig simpel og det liger mange guider ute. Kjører f.eks 2 stk wow med alt på fullt og ligger på 65 grader. hvis du lurer på temp.
 2. Mr.Devil

  .

  Nå har ikke jeg vært borti Nvidia på en stund(noe jeg dog angrer på) men ved første øyekast kan det se ut som du ikke har oppdatert driveren din. Hvis du ser på datoen på DirectX bildet så er den driveren ifra 2007, mens nyeste Nvidia driver er; GeForce Release 178 WHQL Version: 178.24 Release Date: October 15, 2008
 3. Skulle ønske jeg hadde lest denne tråden før jeg kjøpte skjermkortet mitt. Gjort er gjort og her sitter jeg med en pc som restarter seg når jeg spiller :< Lurte på om noen her kunne lage en liten instruksjon på hva jeg trenger og hvordan jeg flasher biosen til gpu. Har ikke floppydrive og har aldri gjort noe lignende før så hadde satt utrolig stor pris på det. Edit; Flashet bios velykket. Fått ny bios versjon og satser på at den er stabil. Har ikke prøvd noe særlig spill, men hvis jeg ikke gir lyd fra meg kan du banne på at det funket.
 4. Hentet drivere ifra https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=350799. Nede under "drivere" tok jeg http://www.tweakforce.com/ sine sider. De driverene installerte seg akkurat som ATI driverene har gjort hos meg før. Det inkluderte til og med 10dagers trial til wow.
 5. Jeg hadde akkurat samme problem med mitt nye skjermkort(4870). Kjører Vista ultimate 64bit og etter mye om og men endte jeg opp med noen drivere ifra sticky tråden her i skjermkort forumet. Vista ville bare ikke gjenkjenne skjermkortet mitt. Jeg fikk installert drivere gjennom device manager, men kun slik at jeg ikke lagget når jeg scrollet(fikk fortsatt 1.0 i den performance scoren til vista). Aldri vært borti lignende og vil gjerne fikse det, da jeg vil ha ATI sine drivere.
 6. Skulle montere ny cpu idag, men måtte bare gi opp da manuelen er håpløs i forhold til hvordan man bør gjøre det. Intel har jo lagd egen video med instruksjoner for montering, og som man ser i filmen så strider deres plugge-rekkefølge mot det i manualen. Skal prøve igjen imorgen med den metoden der. http://www.youtube.com/watch?v=OFEOd7nQbuQ
 7. Siden jeg bruker 2 skjermer har jeg alltid hatt trangen til å dra en tab ut av browseren for at den skal åpne seg opp som en egen browser. Er dette mulig?
 8. Kjøpte nylig denne PC-en for å ha den i militæret etter at den fikk varme anbefalinger både fra hw.no og brukerene her. Storfornøyd sålangt hvis det ikke hadde vært for at internett faller ut og inn som en jojo. Vet om flere som har lignende acer PC-er som har det samme problemet her oppe, mens andre merker har stabilt nett. Signalet kan ligge på alt fra 1 strek til 4, men faller allikavel ut. Det som jeg syntes er merkelig er at hjemme gikk det helt fint, der hadde jeg stabilt nett uansett hvor i huset jeg var. Noen som har noen ideer på hva som kan foråsake dette, eller noen med samme problemer her? Har vurdert oppdatering av nettverks-drivere, men problemet blir stabiliteten på nedlastingen. Den er heller laber. Håper på kjapp respons da det er relativt mye dødtid her i nord-norge denne regnfulle aftenen.
 9. http://img157.imageshack.us/img157/6213/cancelledpx8ns2.gif
 10. FunkyMonk, derfor jeg spurte. Bruker de aimed shot vil du trolig minke dpsen betraktelig(nå har jeg ikke raidet på en stund så dunno hvor stor effekt det har). Og du er jo trådstarter så jeg spør deg.
 11. Bruker de fortsatt aimed shot? Autoshot timeren blir jo nå resat for hvert aimed shot.
 12. http://www.sp-studio.de/ 7261640[/snapback] There you go.
 13. Fikset den for deg, og her er en enklere måte å confige baren på. Adder et icon på fubar som fungerer som en meny for bartender2.
×
×
 • Create New...