Jump to content

Apoc_

Medlemmer
 • Content Count

  1028
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

41 :)

About Apoc_

 • Birthday 04/16/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Review fra Crackberry: http://crackberry.com/blackberry-priv-review Konklusjon: Should you buy it? Absolutely. Selvfølgelig subjektiv test fra menigheten. Men absolutt intressant telefon, sikler på den selv
 2. Enig. Også er det ganske kjipt at hovedkortplata er midt i kabinettet. Får verken god plass over eller under til eks. vannkjøling. Lite intressant å kjøpe kabinett til nesten 4k, som må moddes for og utnytte plassen.
 3. Jeg synes dette er kynisk og trist. En så høy bot er helt urimelig, og svært ødeleggende for den vanlige mann i gata. Symbolsaker er en ting, og rasere noens økonomi for de neste 20-30 årene er noe helt annet. Dette var rett og slett moralsk forkastelig av Nordisk Film. Hadde de nøyd seg med et par hundre tusen i bot evt. noen dager i buret - greit nok. Men ikke dette.
 4. Selv om guiden heter best TV til spill, burde dere hatt en monitor med på anbefalingslisten også. Slik at de som ikke skal bruke den til vanlig TV, kan slippe lisensavgift. Samt at monitorer ofte har DisplayPort og/eller DL-DVI, slik at man kan dra nytt av høyere oppdateringsfrekvens. Ikke minst har monitorer matt panel, som er mye mer behagelig enn glossy. Både Samsung og NEC har veldig alrighte skjermer på 40 - 46" til under 10 000,-.
 5. MrLG: Du går jo litt mot strømmen som argumenterer hardt for Metro-grensesnittet når: 1. Det ikke er forenelig med aktiv bruk av eldre fagsystemer i bedriftsmarkedet. 2. Lenovo som per i dag er verdens største PC-leverandør snur ryggen til Microsoft og preinstallerer startmeny og boot-til-desktop på alle sine nye maskiner. 3. Lenovo er ikke den eneste maskinvareprodusenten som gjør dette. 4. Taskbar på alle skjermer oppleves av brukere med lav vertikal oppløsning som en ulempe, og for de med vertikal taskbar er det helt ubrukelig. Men jeg sier igjen, Windows 8 er bra - for all del. Det er bare argumentene dine som ikke holder helt mål
 6. Windows 8 er et fantastisk system, det er det kjappeste og mest stabile systemet siden windows XP. Det at det er samme system for PC/tablet er jo det som er helt genialt, potensialet i dette er enormt, og det fungerer kjempe bra, se hvor mange som elsker surface pro f.eks. Der problemet ligger, er at det er for mange idioter i verden, som ikke klarer å tilpasse seg når "knapp A" ikke var der knapp a var før, og Microsoft har ikke gjort nok for å tilpasse seg disse idiotene. De fleste som har lært seg Windows 8 synes det fungerer bra, men Microsoft skulle endret brukersnittet i en mer forklarende retning, og endret noen småting som å lage "exitkryss" på apper og lignende. Det er mange tips og tricks som ikke kommer fram, derfor klager mange f.eks på en startmeny, når i prinsippet startskjermen gjør akkurat samme nytten. Første avsnitt, helt enig. Tanken er kjempegod, og derfor gledet vi oss som barn til releasen av Win8. Men det innfridde ikke alle forventningene på PC-plattformen. På mobil er det altfor låst, og resultatet er total mangel på applikasjoner o.l. På pad er det genialt, spesielt proff-paddene som Elitepad 900. For min del handler det ikke om tilpassning, det kan jeg meget vel. I mitt yrke har jeg med stor entusiasme brukt mye tid på systemet, og etter ett års tid er konklusjonen som jeg skrev i første post. All min kritikk er i hovedsak rettet mot PC-plattformen, som definitivt har vitale mangler ift. tidligere versjoner. Det være seg alt fra filtypetilknyting, aktivering av volumlisenser til innebygde administrasjonsverktøy som er borte. Resultatet er et operativsystem som krever mye modifikasjon for å fungere optimalt, spesielt inn mot bedriftsmarkedet som jeg jobber mot. Windows 7 har vært en eneste stor dans på roser, det er operativsystemet som kan gjøre alt! Og 99% av all funksjonalitet kommer ved installasjon. Jeg hater overhodet ikke Windows 8, jeg anbefaler det til alle privat-brukere. Jeg benytter det selv på laptopen min. Men det krever tilpasning som man forventer skulle være unødvendig, og mangler grunnleggende funksjonalitet som har vært i tidligere versjoner. Det er det som oppleves som feil for en profesjonell bruker, og det er det som er den store blindgaten - Microsoft har gitt F i proff-markedet som ikke er av utbetydelig størrelse. Og ikke minst, de har adaptert det til Server 2012 - det finnes ingen teknisk argumentasjon som kan forsvare det.
 7. Da ble jeg rådløs. Har du prøvd å fjerne haken for "Alternate DVI operational mode" og startet PCen på nytt? Usikker på om den har noe å si i denne saken, men historisk sett har den vel hatt innvirkning på skjermer med høy oppløsning og DVI-tilkobling.
 8. Det er jo å strekke det litt langt, men hvem vet. XL2411T er fremdeles den beste value for money fps-spill skjermen på markedet i dag. Hvis man ikke kjøper den fordi DVI er på tur ut, blir det nesten det samme som å utsette kjøp av nye pc-komponenter fordi det er en ny generasjon rett rundt hjørnet - blir aldri nye deler av slikt. Mitt motto er å kjøpe det beste på markedet når behovet/ønsket og pengboka tilsier det. Vet ikke om noen dvi-dp adapter som fungerer i 120hz, men det finns forhåpentligvis i 2015
 9. Første som slår meg er at DVI utgangen på laptopen er single-link, og da får du ikke 120hz. Sjekk spesifikasjonen på pcen for å avklare dette først. Har du DisplayPort-utgang? Hvis ja, kan du benytte den. Det er kun DVI-DL og DP som støtter 120/144hz. Edit: så nå at du hadde DP. Stikk og kjøp den en slik kabel dersom du bare har single-link DVI på maskinen. DP-kabel begynner etterhvert å bli hyllevare i lokale elektronikkbutikk (heldigvis).
 10. XL2411T skal være hakket bedre enn Asus-skjermen i opplevd bildekvalitet i spill, pga features som BlackEqualizer. Har XL2411T selv, og kan skrive under på at det er uvurderlig når man først er blitt forvent. Med begge skjermene optimalt stilt inn, skal XL2411T også være bedre til vanlig skrivebordsbruk. Jeg sto mellom disse skjermene tidligere i år, men valgte BenQ etter å ha lest øyet stort og vått på masse tester og forumtråder. Ang. mangel på DisplayPort er det litt synd men ingen krise. Worst-case scenario; hvis du kjøper det siste skjermkortet på markedet med DVI i 2015/2016, så vil det være utdatert tidligst i 2017/2018. Da er skjermen ca 4-5år, og slettes ikke ny og fancy lengre. Da kan man enten kjøpe ny skjerm, eller aktivt dp->dvi adapter.
 11. Har bestilt et hvitt kabinett, samt blåe vifter og katoder. Gleder meg vilt til det kommer Ubekreftet levering til Komplett i morgen. Vurderte også å bestille "sleeved"-kabler til Corsair-psu'en min, men er usikker på om jeg skal ta hvite, blå eller sorte
 12. Den blindgaten Microsoft har rotet seg inn i nå med Win8 i en og samme versjon til PC/tab/mobil er vel hakket verre enn Vista. Heldigvis førte Vista til Win7, så forhåpentligvis kommer det noe godt ut av Win8 også til slutt.
 13. Som emnefeltet sier, mange som skal til Jönköping i november? Jeg og brodern skal nedover, har allerede kjøpt billetter, hotell, fly etc. Tenker i utgangspunktet å sitte i Hall C (gaming seksjonen). Kunne vært morsomt å hilse på andre normenn der nede
 14. Ikke helt enig. Dette er ikke referansekort fra nVidia, men EVGA og Gigabyte sine egne kort levert fra fabrikk med disse frekvensene og kjølerne. Disse kortene kan nok fremdeles overklokkes en del videre og igjen yte enda mer. Jeg mener det er riktig og sammenligne produktene rett ut av esken. Men jeg er enig i at de kanskje burde testet et overklokket Titan mot overklokket Windforce og Superclocked. For å vise om prise på Titan kan forsvares eller ikke.
×
×
 • Create New...