Jump to content

EDB

Medlemmer
 • Content Count

  1971
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)

About EDB

 • Birthday 06/18/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Hei Jeg har en P170E med hd7970-kortet og lurer på om det er mulig for meg å ha to eksterne skjermer? Jeg får bare en til å virke av gangen. Er det noen andre som har prøvd det samme? Har prøvd HDMI + DVI, HDMI + DP og DVI + DP.
 2. EDB

  ASUS Nexus 7

  Noen som har erfaring med bruk av nexusen som gps på havet? Har sett litt etter noen apps, men ikke funnet noe særlig ennå. Navionics Marine har fått en del skryt, men google play sier at nexusen ikke er kompitabel. Er også på utkikk etter noen gode apper innefor mat,vin/champagne om noen har noen forslag.
 3. Hei Fikk min 170E med HD7970 i dag. Er det noen mulighet for å be den alltid bruke 7970'n, istedet for at jeg må bestemme for hvert program om jeg skal bruke det innebygde eller ei?
 4. Heisann Akkurat bestilt meg en P170e som ble sendt i dag. Bestilte med 2x4gb samsung 1333mhz ram, men kunne tenke meg litt mer. Dvs 2x4gb til. Da Multicom ikke har mer av denne typen inne, lurer jeg på om det vil utgjøre noen forskjell om jeg bestiller 2x4gb fra et annet merke. Har også tenkt å kjøpe meg en msata ssd disk. Ser de har en fra OCZ og Intel. Den fra OCZ ser tilsynelatende bedre og billigere ut. Noen grunn til å ikke velge den?
 5. Takk for raskt svar. Skal være på Koh Phi Phi i ca 4 uker for å ta noe som heter divemaster, så blir nok ikke tid til å reise så mye rundt å se på ting. Er det sannsynlig at Malaysia Airlines flyr samme terminal? Flyr med dem fra Heathrow - Kualalumpur og Kuala Lumpur Phuket. Edit: Står ingenting i E-ticketen om hvilken terminal de lander på/tar av fra. Fant en billett fra Gardermoen til Heathrow for 550 med SAS og en med BA for 750,- hjem igjen.
 6. Hei Skal en tur til Thailand i sommer, 2. juni til 1. juli. Har nå kjøpt meg en billett fra London til Kuala Lumpur. Lander i Kuala Lumpur 0725, så relativt lite venting for å komme seg til Phuket da. På turen tilbake går flyet 1005, den 1. juli, og lurer på om det er mulig å finne noe fly som får meg fra Phuket til Kuala Lumpur den morgenen, som ikke koster skjorta. Har sett litt rundt og finner ingen som passer noe særlig, kan se ut som jeg må ha en natt på flyplassen der, noe jeg gjerne skulle vært foruten. Er det forresten noen flyselskaper som flyr Gardermoen - Heathrow for en billig penge?
 7. Reiser til Mumbai på onsdag på backpackertur. Noen som har erfaring med noen hostels der?
 8. Noen som vet om noen billige turer til India iløpet av januar? Og hvordan er det med visum? Kan jeg søke om det før jeg har bestilt billett eller må jeg vente til jeg har noen papirer som viser at jeg skal dit? Edit: Enveisbillet. Hvor langtid tar det som regel å skaffe visum?
 9. Noen andre som mistet Rottmannen sin i dag? Hadde skrevet inn noen formler fra kompendiet og i dag var det skulle de jo såklart sjekke alle(?) Rottmannene. Hva vil skje sannsynligvis? Fikk en blank utlånsrottmann under eksamen og de tok den helt i starten. Fikk ikke tilbake min orginale da jeg leverte den jeg hadde fått utlånt, usikkert når jeg får den igjen.
 10. X-Plore ser ut som de har noe du kan være ute etter. Jeg har ikke lest nøye igjennom alt som står der, men ser tilsynelatende ut som det kan være interessant
 11. Logg deg inn på MSDNAA og kjøp W7 (det koster ingenting). Hvilke linjer kan få konto der? Så de forskjellige Departments under NTNU hadde stor forskjell når det gjelder hvilke programmer som ligger der. Går selv fysikk og matte, vil jeg få tilgang på windows 7 mm. ? Edit: Fant det ut.
 12. Er det skjedd noe med ETA på denne her? Er gira, men venter gjerne til noen på diskusjon har fått henda på den, testet litt og tatt litt bilder. Mange som har bestilt den?
 13. Hmm, den passer jo min beskrivelse bra ser jeg. Såvidt jeg kan huske hadde butikken jeg snakker om et mye større utvalg av sekker enn Nomaden og Handysize.
 14. Mulig dette er feil tråd å poste i, men det får så være. Lurer på om noen kan hjelpe meg med å finne navnet på en butikk som ligner på Nomaden? Såvidt jeg kan huske fant jeg en tilsvarende butikk, som også lå i Oslo, da jeg så etter backpacking-utstyr for en tid tilbake. Mener den fører noenlunde samme typer utstyr som Nomaden, men kommer ikke på navnet.
×
×
 • Create New...