Jump to content

Rikky

Medlemmer
 • Content Count

  11371
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 :)

About Rikky

 • Birthday 08/06/1981

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Jeg kjøpte en sånn og installerte i PC-en, og det fungerte helt fint noen dager. Nå er det kun nettforbindelse veldig sporadisk. Web fungerer omtrent ikke, og jeg får svar på kanskje 1 av 20 pingforespørsler. Det merkelige er at spotify fungerer helt fint. Den lokale signalstyrken er helt fin, og andre trådløse enheter fungerer helt fint. PC-en fungerer også hvis jeg prøver et annet USB-nettverkskort. Jeg har installert drivere. Noen som har noen ideer før jeg sender kortet i retur?
 2. Takk for svar. Master/slave-padde har jeg ikke hørt om, link? Edit: Jeg fant. Ikke dumt!
 3. Jeg har byttet projektor til en uten 12V trigger, noe jeg trenger for å styre lerretet. Jeg er ute etter en dings som kan kobles på strømledningen, med 12V triggerutgang, og som merker når jeg slår på projektoren og gir ut 12V. Jeg har funnet noe amerikanske greier, men det enkleste hadde vært om jeg fant noe som støttet 230V i utgangspunktet.
 4. Jeg har en svær indrefilet av storfe i fryseren. Hvor lenge kan den ligge i kjøleskapet hvis jeg tiner den, skjærer den i to og vakuumpakker den igjen?
 5. Har forsøkt med Nikon 18-55 og 18-105. Begge fungerer fint på det andre kameraet (D40).
 6. Jeg hentet et brukt D90 på Posten i dag, og får ikke autofokus til å virke. Jeg har prøvd med flere objektiver uten hell. Menyen viser at manuell fokus er valgt. Er det noe mer enn A/M-bryteren på objektivet og AF/M-bryteren på huset som kan gjøre at AF ikke fungerer?
 7. Hvis du kjøper sko til over 200 kr ekskl frakt må du betale 25% moms på både kjøpesum og fraktkostnad, i tillegg til et gebyr på en hundrings eller to. Hvis du kjøper klær til over 200 kr må du i tillegg betale 10,7% toll.
 8. Jeg holdt på å impulskjøpe et videokamera nå, men vet dessverre ikke hva jeg skal se etter. Jeg har foreløpig ikke noen spesielle preferanser bortsett fra brukbar bildekvalitet til en ok pris (la oss si 3000, så dere har et tall å forholde dere til). Det hadde imidlertid vært stilig med en "high speed"-funksjon. Noen anbefalinger? Jeg vet at det er masse slike tråder, men det var virkelig en jungel.
 9. Ok. Personlig synes jeg 379 kr inkl frakt er drøyt for en enkel Blu-ray, men må man, så må man. For øvrig kostet Blu-rayen fra Nimes meg like mye ettersom Universal Music presterte å merke pakken med for HØY verdi, slik at jeg måtte betale moms og gebyr. Jeg hentet ut pakken ettersom jeg ville ha den med en gang, men jeg kunne bare glemme å få refundert noe fra Posten.
 10. Noen som vet om andre steder en Metclub man kan få tak i Mexico 2009-Blu-rayen til en ok pris? Pris fra Metclub blir 500 pga dyr frakt, i tillegg til at prisen er over tollgrensen. eBay er også dyrt.
 11. Rikky

  Elsker 80 tallet!

  Det var stort sett kassettspilleren som regjerte gutterommene på 80-tallet. Helst en dobbel.
×
×
 • Create New...