Gå til innhold

Anmeldelse: Alan Wake 2


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Kødd'n skrev (7 minutter siden):

Dette må prøves. Lenge siden jeg spilte eneren, så dette husker jeg lite av. Går det fint å hoppe rett i dette eller bør man ta en tur gjennom eneren først?

Du får nok mer ut av det hvis du har en viss oversikt over tingene som skjedde i eneren, men tror ikke det er noe must å spille gjennom hele igjen. Remedy sin youtube-kanal har en mini-oppsummering som tar for seg historien til det første spillet i grove trekk, og det finnes garantert noen andre som har gått litt mer grundig til verks. Det finnes også en remastret versjon av spillet hvis du har lyst til å kjøre gjennom på nytt, men personlig har jeg bare lest meg opp på det viktigste.

Lenke til kommentar
1 hour ago, Kødd'n said:

Dette må prøves. Lenge siden jeg spilte eneren, så dette husker jeg lite av. Går det fint å hoppe rett i dette eller bør man ta en tur gjennom eneren først?

Jeg husker bare det første spillet i svært grove trekk, og føler på ingen måte at man må spille eneren først. 

Har 6-7 timer i det nå, og er meget fornøyd. Spillet går litt sakte innimellom, men det er fordi jeg velger å utforske mye, og prøver å finne alle oppgraderinger. Man kan simpelthen velge å fokusere på historien, så vil flyten føles bedre. Usikker på hvor mye det påvirker vanskelighetsgraden hvis du ikke levler opp, riktignok. 

Lenke til kommentar

Alan wake er en av mine favoritt spill, spilt gjennom mange ganger. For å være ærlig så er det greit å få en oppsummering av det første spillet. Er sikker på at det finnes noen gode youtube videoer av det så du slipper å spille gjennom på nytt. 

Jeg måtte fikle litt med innstillinger for å få det til å kjøre rent, men er fornøyd nå, får 60 fps må mitt gtx 3070. Som mange sier, utrolig pent. Jeg liker også godt at spillet tar seg god tid til å bygge opp ting, digger utforskingen og politiarbeidet. Er selv bare en 4 timers tid inn i det. Overgangen til mer surivial horror fokus enn det mer action orienterte første spilet funker også veldig bra. 

Meget meget positiv så langt :D

Lenke til kommentar

Kanskje eg skulle kjøpt det første spelet og kjørt gjennom på Easy for å friske opp litt. Hugsar noko lunde historia, men den er forvirrande nok til at mykje er gløymd. Til 25,75 kroner er det ikkje akkurat dyrt. Edit: Eg hadde det visst allereie, så dei kronene er spart.

Så blir det vel Epic Games Store for å få tak i AW2.

Endret av Zeph
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
Nimrad skrev (52 minutter siden):

Er det sånn at vi kan forvente at det kommer til Steam etterhvert?

Ingen veit, unntatt enkelte i Epic kanskje. Spelet Control vart gitt ut på Steam eitt år etter det vart lansert på ESG, men det vart gitt ut på plater òg. Sidan AW2 kun er digital så er ESG einaste (lovlege) alternativet for dei som vil ha det til PC pdd. Mtp. kor dominerande Steam er så går dei definitivt glipp av salg ved å halde det eksklusivt til ESG.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...