Jump to content

Cutthroat Bill

Medlemmer
 • Content Count

  5509
 • Joined

Community Reputation

817 :)

About Cutthroat Bill

 • Birthday 03/28/1988

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

17752 profile views
 1. Hvis du kan finne noe til en rimelig pris, så kan antagelig kommunen din bidra hvis din bank ikke vil låne deg penger. Det heter startlån. https://www.husbanken.no/startlaan/ Jeg tør ikke å si at alle kommuner har dette tilbudet, og hva slags budsjett de eventuelt har, men det er lurt å sjekke så tidlig som mulig i året, før de går tom. Hvis du ikke har egenkapital, så er det mulig de støtter dette også. Kommer sikkert litt ann på din situasjon. Men jeg vet at det er en mulighet. For eksempel, hvis du finner en plass til 1,4 millioner, så er det mulig at du hadde fått et tilskudd på ca. 200.000. Dette er penger som i praksis blir trekt ifra lånet, men det innebærer at du ikke selger boligen på x-antall år. Jeg tror det er 4 eller 5 år.
 2. Det er nok begge deler. Det er mange mennesker som opplever mye stress og press i jobb, skole og sosialt. Også har vi (heldigvis) kommet til et punkt hvor det mer eller mindre går ann å snakke om psykisk helse, så da er det flere som står frem. Nøyaktige årsaker kan jeg bare spekulere i, for de er nok mange, men en av tingene jeg har observert er at mange sliter med å forstå egne følelser, og dermed blir det nærmest umulig å gjøre riktige endringer for å få det bedre.
 3. Mario Kart 8 Deluxe og Super Mario Party er på tilbud nå.
 4. Tendte jeg skulle gjøre noe slikt selv, men nå har gråværet kommet, så da frister det ikke så voldsomt lengre. Men jeg kom meg på topptur første juledag. Det var nydelig ute da. 😍
 5. Åh? Tror ikke jeg har ikke sett den til under 3400 før nå.
 6. Plukket nettopp opp en Switch 2019 på Coop Obs Hypermarked for 3190,- Tilbudet varer til den åttende, mener jeg.
 7. Rød bakgrunn. Gotcha. Prisguiden har jeg tenkt på, men jeg vet ikke om den tar for seg kortvarige tilbud, eller om den bare viser fastprisene. Stoler ikke helt på den, for å si det slik.
 8. Tenkte jeg skulle skaffe meg en Switch, så ser etter gode tilbud. Alle tips taes imot med takk. Btw, hvordan skiller man den gamle og den nye switch-modellen?
 9. Stormberg er i hvertfall veldig nøye på at lappen fremdeles henger på. De ville ikke ta tilbake en jakke jeg hadde kjøpt fordi lappen var tatt av. Den ble litt for liten, men det oppdaget jeg ikke før jeg fikk beveget meg skikkelig i den.
 10. Passordet som dukket opp er ikke samme som jeg har på eposten, heldigvis. Men det er utvilsom et av mine passord, uten å si noe mer om det. Har såvidt begynt å bruke LastPass, så jeg må vel bare ta en gjennomgang av de viktigste nettsidene/passordene i første omgang, også legge til resten av nettsidene etterhvert som jeg kommer på dem.
 11. Fikk en epost om utpressing. Hva gjør folk med slikt? Det fremstår som en automatisk generert epost, men den har et av mine passord i tittelen. De påstår de har video av meg, og diverse "data", men det er ingenting som tyder på at det stemmer. Det er ingen beskrivelser eller bilder som beviser at de har noe som helst annet enn det ene passordet, og eposten min.
 12. https://www.elefun.no/p/kat.aspx?k=897&sub=Biler%3E552 Elefun har litt, men aner ikke hvordan kvaliteten er på de produsentene der. Anbefaler å sjekke anmeldelser av de modellene dere synes er interessante. Ellers så vil nok utvalget være betydelig bedre hvis du er villig til å bestille fra utlandet. Ser du på RC Sparks Studio? Han har en serie som heter YouTube Gold, hvor han, sammen med andre voksne, bruker radiostyrte modeller for å utvinne gull. Har ikke fulgt med på det, men jeg tror det er målet i alle fall.
 13. Takker. Det er veldig koselig med hund, og de er flotte turkamerater. Vet lite om Shiba Inu, men har fått inntrykk av at de er gode hunder. Lurer på om ikke jeg har fått dem som resultat på slike "hvilken hund passer deg-tester." Takk. Det tror jeg hun er. De eneste gangene hun virker ulykkelig er når vi nærmer oss huset her, på vei inn fra tur. Var det opp til henne kunne hun sikkert vært ute 24/7.
 14. Ja, mye vas på YouTube. Sjeldent jeg finner nye kanaler som er verdt å følge. Det går veldig bra med Frøya. Hun var jo så umulig i bånd, dro hele tiden, bortsett fra da hun stoppet for å snuse. Hun strittet veldig imot da jeg da prøvde å dra henne med meg. Nyttet ikke å lokke med godbiter, eller noenting. Nå kan hun gå fint ved siden av meg både med og uten bånd, hun kommer med en gang når jeg roper på henne (med noen få unntak), og hun kan noen enkle triks, slik som sitt, dekk, gi labb med både høyre og venstre pote, også kan hun gi (veldig raske) klemmer. 😁
 15. Jeg kan ikke høre det navnet uten å tenke på den videoen. For en premieidiot.
×
×
 • Create New...