Gå til innhold

Cutthroat Bill

Medlemmer
  • Innlegg

    5 531
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Cutthroat Bill

  • Bursdag 28. mars 1988

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Cutthroat Bill sine prestasjoner

840

Nettsamfunnsomdømme

1

Hjelpsomme svar

  1. Hyllen er en AVNEDE bildehylle fra Jysk. Festet den opp ned, også stiftet jeg plantene fast på undersiden. Plantene er en blanding av Jysk sin OLIVER, og Girlander Ivy fra Rusta. Oliver-planten er ganske kort, så har måtte feste flere av dem sammen for å få riktig lengde. Brukte 5 Oliver og 3 Ivy i denne prosjektet. https://jysk.no/search?query=bildehylle&type=product https://jysk.no/interior/dekorasjon/kunstige-planter/kunstig-plante-oliver-t/oppheng-m/potte-0 https://www.rusta.com/no/no/girlander-ivy-p783111990301.aspx
  2. Ble nettopp "ferdig" med et lite pynteprosjekt ved siden av gamingstasjonen. Må prøve å finne en bedre løsning på de kablene, men er fornøyd enn så lenge.
  3. Takker og bukker! Noterer ned, og skal prøve ut på sikt. ✌
  4. Heter produsenten vegan? Eller mener du generelt? Hvis du har konkrete anbefalinger, så ta jeg gjerne imot tips. 😊
  5. Oooh, I går satt jeg å fantaserte om kyllingsalat med hvitløksbrød! Prøver å spise mer vegansk mat, så funderer på om det er noen gode veganske imitasjoner av kylling der ute som hadde fungert. Nå skal jeg til å ordne pita med falafeler. Yum, yum!
  6. Ser mest frem til PSVR2-oppgraderingen til Resident Evil 4, som kommer 8. desember. Har ikke brukt PSVR2 på en stund, og jeg tror dette blir knall. Village var veldig bra, og tenker dette kan bare bli bedre.
  7. Det er vel litt i grenseland, men det er jo bare å slenge seg på likevel. Sitter ofte her å tenker at jeg kunne forsøkt å prøve å være litt mer sosial, men så blir det som regel med tanken. 😅
  8. Jeg husker bare det første spillet i svært grove trekk, og føler på ingen måte at man må spille eneren først. Har 6-7 timer i det nå, og er meget fornøyd. Spillet går litt sakte innimellom, men det er fordi jeg velger å utforske mye, og prøver å finne alle oppgraderinger. Man kan simpelthen velge å fokusere på historien, så vil flyten føles bedre. Usikker på hvor mye det påvirker vanskelighetsgraden hvis du ikke levler opp, riktignok.
  9. Ikke helt sikker, men mistenker at denne er i Lyngdal. Det er en del av den nye motorveien som bygges her i sør.
  10. Fikk skikkelig sci-fi-vibber av dette bildet i en av lokalavisene. Minner om Simon Stålenhag sine bildebøker.
  11. Kan ikke fordra folk som tar seg til rette, eller ikke kan oppføre seg. Ser rundt smågodt-hyllene på Kiwien jeg går til, der ligger det plutselig ufattelig mye mer godteri rundt på gulvet enn det pleide. Tilsvarende en pose. Ser også enormt mye matvarer som blir satt fra seg rundt forbi fordi folk har ombestemt seg. Kan nok om psykologi til å forstå at det som regel er gode grunner til folk oppfører seg slik de gjør, men blir forbanna likevel. Det er vel for vanskelig for meg å akseptere at folk ikke forstår et så simpelt konsept som "ikke vær til ulempe eller sjenanse for andre." Er forøvrig ikke enig med mer overvåking, men jeg skulle ønske politiet hadde større budsjett slik at de kunne etterforske mer, og være mer synlige.
  12. Kanskje en nabo som ikke syntes navnskiltet ditt stod i stil med nabolaget? Eller kids som kjeder seg litt for mye. Har en del sånne her, så de stjeler stadig ulåste sparkesykler og sykler, og når de har kommet seg der de skal så blir utstyret kastet i grøfter/buskas/bekker. Funderer på hvordan man håndterer mennesker som oppfører seg slikt.
  13. Noen aviser blir delt ut til alle en gang iblant, også de uten abonnement. For min del har det stort sett vært lokalaviser Antar det er et forsøk på å lokke til seg nye kunder. Opplevde at noen stjal et av disse klistremerkene fra postkassen min en gang. Det er litt sært. De er gratis, men det ble vel for mye styr i kjøre 4 minutter til nærmeste post i butikk.
  14. Skjønner at det ikke er lett, men det er helt akseptabelt å forklare for han at du ikke har tid, og ikke ønsker at han skal komme til deg hver gang han vil noe. Du burde si akkurat det du føler, og hvis du føler det er okay å hjelpe innimellom, så ville jeg påpekt det også. Du kan jo også be han kontakte deres lokale Frivilligsentral. Jeg antar dere har en. Men de kan hjelpe med å handle mat, hekk-klipping osv, hvis de klarer å huke tak i noen som er villig til å gjøre de jobbene. Han er sikkert utrolig glad for selskap og hjelp, men det må ikke gå på bekostning av deg.
×
×
  • Opprett ny...