Jump to content

Jorgny

Medlemmer
 • Content Count

  97
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. http://cdon.no/spill/xbox_one_white_wireless_controller-38365001 There you go.
 2. Jeg slet litt med å få solgt min tidligere i år for 2400 med 500gb harddisk og omtrent 5-6 spill. Det gikk til slutt, men jeg måtte vente litt før noen tok den.
 3. Jorgny

  XBone eksklusiver

  Det finnes definitivt mange gode grunner til å vente til Scorpio, men det er også verdt det å nevne at Scorpio kommer til å bli en ganske dyr maskin (7 - 8 laken?), noe som kanskje ikke passer for alle. Jeg har nylig gått til inkjøp av xbox one selv, siden jeg ikke bryr meg så veldig om 4K-gaming og sånt. Man får jo uansett spilt de samme spillene.
 4. Jorgny

  XBone eksklusiver

  Halo er desverre ikke på windows ennå. Strategispillet Halo wars 2 kommer til pc i år, men hovedserien vil fortsette å bare være på xbox.
 5. Definitivt en smart feature som kommer til å hjelpe på salget. Jeg syns allikevel det er litt rart at den er SÅ populær. Tenkte kanskje at de fleste som var interessert i å ha en xbox one allerede eide en.
 6. Xbox One S er allerede utsolgt hos komplett! Tenkte å bestille den 8. men når man ser hvor mange butikker som ikke har den på lager på lanseringsdagen er det kanskje optimistisk å tro at noen har den om en uke? Ser forøvrig ut som at coolshop fortsatt har den.
 7. Synd at de ikke får fikset det. Jeg syns det er et av årets beste spill (spilte på xbox), og det er alt for dårlig at en så stor brukergruppe ikke skal få muligheten til å spille en fungerende versjon.
 8. Hadde troen på at dette skulle bli bra. Skal dog IKKE ha dette på Xbox One når jeg så hvor dårlig det kjørte på spillexpo.
 9. Komplett har visst fortsatt ikke sendt min fysiske kopi no way at jeg får spillet på launch, nå. Hva er poenget med en forhåndsbestilling hvis man ikke kan få spillet første dagen det kommer ut? Kan jo like greit avbestille og kjøre på elkjøp i morgen etter skolen...
 10. Årets Julegave! Tenker det skal spilles en del i juleferien.
 11. Gleder meg til Xbox One, men gadd ikke vente til 5 september. Bestilte meg en importert konsoll fra Cdon, 3500 kr uten Kinect. Kjøper den kun for å spille, så localisation er whatever. Noen som vet om butikker med billige Xbone-spill?
 12. Har det alltid moro med å spille gjennom Halo-serien hele Halo 1 (anniversary-utgaven), halo 3, halo reach og Halo 4 kan spilles gjennom i coop med opp til 3 andre spillere. (Regner med du har Xbox siden dette er postet i microsoft-forumet). De kan kjøpes til xbox 360, og 1-4 kommer også ut som "The Master Chief Collection" på Xbox One,
 13. Alle sesongene ligger på netflix, hvis du har det. Kun på Amerikanske netflix, men den kan du koble deg til med en plug-in i nettleseren.
 14. Wii er faktisk ikke i produksjon lenger. Du får tak i den ennå ja, null problem. Men hovedfokuset har gått videre til 3DS og Wii U (som virkelig trenger det).
 15. Mente ikke at det nødvenndigvis gjorde den bedre å spille på, men heller at "spill-modus" er et slags tegn til at produsentene har tatt hensyn til at den skal kunne spilles på.
×
×
 • Create New...