Gå til innhold
Spørsmål om koronaviruset? Still spørsmål her ×

Anbefalte innlegg

En venn av Dike prøvde seg nylig på en ny runde med info-"geriljakrig" (helt fredelig, selvfølgelig) på Kvinneguiden. Innlegget gjengitt under ble lagt inn i en eksisterende tråd som tok opp spørsmålet om "pandemien" nå er over, og hvor ett av innleggene antydet at W.H.O. hadde spilt en veldig sentral i rolle i det at det i mars 2020 ble erklært "Public Health Emergency" verden over, også her i Norge, selv om intet i Norge, hverken i mars 2020 eller senere det året, tilsa at det virkelig var dekning for å erklære "krisetilstand" (j.f. f.eks. tallene fra FHI for smittede og døde for det året ...). Dette var en tråd som hadde ligget nokså inaktiv i forumet en stund, og det var derfor ingen moderatorer som fulgte med på hva som ble skrevet der. Vel, innlegget under ble lagt inn, og ble faktisk liggende der i ca. to døgn (og fikk minst seks likes/pokaler), fra onsdag til utpå fredag en gang, før det ble oppdaget og slettet av moderatoren "Lomvi", under påskudd av at det utgjorde "helseskadelig" innhold.

Les det som ble skrevet av Dike's kamerat om hvordan mediene holder på, og døm selv: Kan dette virkelig kalles "helseskadelig innhold", som Kvinneguiden har rett til å fjerne så snart det blir oppdaget, samtidig som diskusjon av nær sagt alt annet mellom himmel og jord tillates, eller er det slik som vi vil hevde at det er, nemlig at Kvinneguiden snur virkeligheten totalt på hodet når de (dvs. Egmont) kaller alle tilløp til debatt om de nye injeksjonene "helseskadelig", og at Kvinneguiden er involvert i en aktivitet som er meget, meget tvilsom, både moralsk og juridisk sett, når de konsekvent knebler all debatt om de såkalte "koronavaksinene"? Har man egentlig den ytringsfriheten loven i teorien gir oss hvis alle større fora nekter å la en få komme til orde?

Slettet innlegg: Det følgende er en smule off-topic, men veldig relevant: Mediene og deres oppførsel er en kontinuerlig bekreftelse på at de såkalte "konspirasjonsteoriene" de hele tiden advarer leser- og seer-kveget sitt imot er REALITETER, og ikke "teorier". Nylig gav norske medier, uten å ville det, oss et helt fantastisk godt eksempel på bevisene de hele tiden gir oss på at dette er tilfelle. Sist lørdag, 15. april 2023, ble det arrangert en stor konferanse midt i en av landets største byer, Stavanger, med mange spennende gjester fra en rekke forskjellige land -- gravende journalister, uavhengige analytikere, leger, og så videre -- men de vanlige norske mediene nevnte ikke denne begivenheten med ETT ENESTE ORD!! Det var med andre ord total "media blackout", som det av og til kalles på engelsk. Årsaken var naturligvis, som man ikke kan unngå å slutte, at denne konferansen stilte kritiske spørsmål ved og gav deltagerne meget oppsiktsvekkende informasjon om både plandemien, den som ble erklært av W.H.O. i mars 2020, og ved de nye "vaxinene", dem som vi nå vet med sikkerhet er skadelige og potensielt livsfarlige, og ved den totalitære globaliseringsagendaen som alt dette er en del av.

Selv ikke de lokale avisene i Rogaland fylke omtalte helgens største hendelse i Stavanger med så mye som en notis. Det er helt utrolig, og dette er ikke første gang mediene arrangerer "informasjonsblokade". Tidligere i år var det for eksempel en lignende konferanse i Sverige, som heller ikke ble ble nevnt med så mye som et knyst i MSM. Men å omtale alle mulig mye mindre viktige saker -- alt fra naboens savnede katt til været kommende helg -- det har mediene tid og mulighet til! Så når man observerer dette, og ser det i sammenheng med alt norske medier har unnlatt å omtale hva den såkalte "krisen" og de såkalte "vaxinene" angår, over en periode på tre hele år nå, blir det veldig tydelig at norske medier faktisk KONSPIRERER om å unnlate å omtale forhold de burde ha omtalt, og om å la være å utsette "krisen" og "sprøytene" for kritisk journalistikk, og, videre, at det må finnes en årsak til denne konspirasjonen eller samhandlingen, nemlig at "noen" (hvem kan det være?) har gitt de relativt få selskapene som eier de aller fleste norske aviser m.m. klar og streng beskjed om hva de "kan" og "ikke kan" snakke om! Så mye som det er helt krystallklart.

Men dette tragikomiske taushets- og propagandasirkuset stopper ikke der. I dag, 20. april, bare noen dager etter den store sannhetskonferansen på et stort hotell midt i Stavanger by, velger Stavanger Aftenblad å omtale, som en av sine fremste nyhetssaker, et ekstremt urovekkende utspill fra P$T, som går ut på at P$T, slik vi ser det, advarer det norske folk i sterkest mulige ordelag mot å tenke selv, og mot å stille kritiske spørsmål ved alt det absurde og kriminelle som vi har vært vitne til siden mars 2020.

Ifølge avisen bruker P$T ord som "gift" og "fare" når de omtaler det staten tydeligvis ser som truende "konspirasjonsteorier", men som alle vi som har fulgt med uten vanskeligheter kan bevise i en rettssal og for en jury at er REALITETER. Det utspillet fra P$T, som synes å passe bedre i Sovjetunionens PRAVDA enn i det antatt demokratiske Norge som de hevder å ville forsvare, er bare gjengitt i avisen som det er, uten et snev av det vi før kalte JOURNALISTIKK.

Det er helt surrealistisk. Videre: Hvorfor kommer dette bare fire--fem dager etter konferansen nevnt over? Er ikke noe av det aller, aller viktigste hvis et demokrati skal kunne fungere et fritt ordskifte og en velinformert befolkning??

Man må spørre: Hva er det egentlig som er farlig her? Er det at mange nordmenn har begynt å skjønne at de såkalte vaxinene var både totalt unødvendige og skadelige, og at det eksisterer helt reelle sammensvergelser i verden, som pusher den ene "krisen" etter den andre, og som har gjennomgripende globalisering og One World Government (som ingen i Norge har stemt for) som agenda, ELLER er det at norske myndigheter og det norske byråkratiet langt på vei står i ledtog med og lar seg instruere av internasjonale størrelser som W.H.O., Bilderberger Group og Amerikas DoD, og derfor forsøker å stenge ned det norske samfunnet uten at det er noe som helst grunnlag for det, prøver å snike inn portforbud og karanteneleirer, kaster bort milliarder av kroner på tull og tøys, driver tusenvis av norske bedrifter til konkurs, og, verst av alt, presser og nesten tvinger mesteparten av befolkningen til å la seg injisere med en helt ny type produkter, som de framstiller som vaxiner, men som ikke er tradisjonelle vaxiner, som de visste var mangelfullt uttestet, som legemiddelverket ikke kontrollerte grundig nok, og som vi nå vet at produsentene var klar over at kunne spres rundt i hele kroppen, og føre til store antall skader og dødsfall, allerede før 2020???

 

Endret av Dikedis
  • Liker 3
  • Innsiktsfullt 4
  • Hjerte 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg er helt enig med deg at innlegget ikke burde vært slettet. Dessverre sletter moderatorer etter eget forgodtbefinnende. Diskusjon.no har tradisjonelt sett vært svært bra, men etter VGs oppkjøp har jeg sett endel politisk moderasjon her inne også.

Slik loven er i dag står private nettsteder fritt til å slette som de vil, som er et problem siden nettet består av private sider og dagens samfunnsdebatt foregår på nettet. Jeg og mange andre har derfor tatt til orde for å begrense nettsiders rett til å slette innlegg som ikke strider med norsk lov.

Jeg er i grove trekk enig med ditt syn generelt, vi får håpe at vinden vil blåse andre veien en dag. 

  • Liker 3
  • Innsiktsfullt 2
  • Hjerte 2
Lenke til kommentar

Jeg var en tur innom KG pågrunn av oppfordring fra en venn om å prøve meg der. Jeg så fort at alle tråder som bare hadde ordet vaksine ble stengt. Da skjønte jeg at jeg skal ihvertfall ikke kaste bort tid der, når det ikke er ett diskusjonsforum.

Dogmeforum er vel en mer passende beskrivelse. Jeg har mange andre ting jeg heller vil gjøre i livet enn å oppholde meg på dogmeforum.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Det som er farlig her er å villede folk med dårlig informasjon for å spre frykt rundt ting som beviselig hjelper folket. 

Dette kan være helsefarlig, på samme måte som da man ble oppfordret til å spise appelsiner for å bygge opp immunitet...

Teorier, som ikke baserer seg på fakta, som forsøker å påvirke helsen til vanlige mennesker, på en måte som i verste fall kan føre til død, er ganske alvorlig. 

 

Selvfølgelig burde man ikke stenge ned all slik diskusjon, men det er opp til kvinneguiden selv, da de har rett til slikt.

  • Liker 5
Lenke til kommentar
3 minutes ago, Iki said:

Det som er farlig her er å villede folk med dårlig informasjon for å spre frykt rundt ting som beviselig hjelper folket.

Helt enig. Men FDA i USA, og eventuelt NRK eller andre må få lov til å si slike ting uansett. Også er det opp til andre med hundrevis av studier, å pushe tilbake om hvorfor Ivermectin ikke er så farlig hesteormkur som de skal ha det til.

5 minutes ago, Iki said:

Teorier, som ikke baserer seg på fakta, som forsøker å påvirke helsen til vanlige mennesker, på en måte som i verste fall kan føre til død, er ganske alvorlig. 

Ja, helt enig. Men i ett fritt demokratisk samfunn, så må NRK og TV2 og alle andre få lov til å si det de vil, også kan andre leger og vitenskapsmenn korrigere dem etterpå.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gavekort skrev (41 minutter siden):

Hva endret seg under VG? Vi har vært de samme folka hele tiden.

Hva som endret seg vet jeg ikke. Og jeg må understreke at det er snakk om en håndfull tilfeller, ikke mer. Men det opplevdes som et slag i trynet, etter å ha vært her i mange år uten å oppleve det.

Det er nok mer i tidsånden med sensur – med korona-epidemien, Ukraina-konflikten og den ekstremt polariserte politiske debatten i USA. Kanskje er dette årsaken, mer enn VG-oppkjøpet. Jeg håper bare at diskusjon.no ser til sine røtter framover og ikke lar seg rive med av ideologi som mener sensur er ok.

Det er selvsagt også en teoretisk mulighet for at det er tilfeldig, men det tror ikke jeg.

Endret av Aiven
  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
1 hour ago, Dikedis said:

når de konsekvent knebler all debatt om de såkalte "koronavaksinene"?

Relatert til dette, så er det noen få individer i det engelske parlamentet, som gjerne vil diskutere mRNA behandlingen. Når de skal til å snakke, så virker det som at alle de andre politikerne har fått beskjed, eller blitt enig om at de ikke skal være i rommet. Fordi alle går ut med engang, som om de var radiostyrt.

Det er 2 fra den motsatte politiske leiren som ser ut til at de skal være igjen for å høre, men blir da straks irettesatt/fortalt at de ikke kan være der av en eldre kar, som igjen kanskje tar ordre fra noen andre. Se forklarende video her:

 
  • Liker 4
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Dikedis skrev (11 timer siden):

En venn av Dike prøvde seg nylig på en ny runde med info-"geriljakrig" (helt fredelig, selvfølgelig) på Kvinneguiden. Innlegget gjengitt under ble lagt inn i en eksisterende tråd som tok opp spørsmålet om "pandemien" nå er over, og hvor ett av innleggene antydet at W.H.O. hadde spilt en veldig sentral i rolle i det at det i mars 2020 ble erklært "Public Health Emergency" verden over, også her i Norge, selv om intet i Norge, hverken i mars 2020 eller senere det året, tilsa at det virkelig var dekning for å erklære "krisetilstand" (j.f. f.eks. tallene fra FHI for smittede og døde for det året ...). Dette var en tråd som hadde ligget nokså inaktiv i forumet en stund, og det var derfor ingen moderatorer som fulgte med på hva som ble skrevet der. Vel, innlegget under ble lagt inn, og ble faktisk liggende der i ca. to døgn (og fikk minst seks likes/pokaler), fra onsdag til utpå fredag en gang, før det ble oppdaget og slettet av moderatoren "Lomvi", under påskudd av at det utgjorde "helseskadelig" innhold.

Les det som ble skrevet av Dike's kamerat om hvordan mediene holder på, og døm selv: Kan dette virkelig kalles "helseskadelig innhold", som Kvinneguiden har rett til å fjerne så snart det blir oppdaget, samtidig som diskusjon av nær sagt alt annet mellom himmel og jord tillates, eller er det slik som vi vil hevde at det er, nemlig at Kvinneguiden snur virkeligheten totalt på hodet når de (dvs. Egmont) kaller alle tilløp til debatt om de nye injeksjonene "helseskadelig", og at Kvinneguiden er involvert i en aktivitet som er meget, meget tvilsom, både moralsk og juridisk sett, når de konsekvent knebler all debatt om de såkalte "koronavaksinene"? Har man egentlig den ytringsfriheten loven i teorien gir oss hvis alle større fora nekter å la en få komme til orde?

Slettet innlegg: Det følgende er en smule off-topic, men veldig relevant: Mediene og deres oppførsel er en kontinuerlig bekreftelse på at de såkalte "konspirasjonsteoriene" de hele tiden advarer leser- og seer-kveget sitt imot er REALITETER, og ikke "teorier". Nylig gav norske medier, uten å ville det, oss et helt fantastisk godt eksempel på bevisene de hele tiden gir oss på at dette er tilfelle. Sist lørdag, 15. april 2023, ble det arrangert en stor konferanse midt i en av landets største byer, Stavanger, med mange spennende gjester fra en rekke forskjellige land -- gravende journalister, uavhengige analytikere, leger, og så videre -- men de vanlige norske mediene nevnte ikke denne begivenheten med ETT ENESTE ORD!! Det var med andre ord total "media blackout", som det av og til kalles på engelsk. Årsaken var naturligvis, som man ikke kan unngå å slutte, at denne konferansen stilte kritiske spørsmål ved og gav deltagerne meget oppsiktsvekkende informasjon om både plandemien, den som ble erklært av W.H.O. i mars 2020, og ved de nye "vaxinene", dem som vi nå vet med sikkerhet er skadelige og potensielt livsfarlige, og ved den totalitære globaliseringsagendaen som alt dette er en del av.

Selv ikke de lokale avisene i Rogaland fylke omtalte helgens største hendelse i Stavanger med så mye som en notis. Det er helt utrolig, og dette er ikke første gang mediene arrangerer "informasjonsblokade". Tidligere i år var det for eksempel en lignende konferanse i Sverige, som heller ikke ble ble nevnt med så mye som et knyst i MSM. Men å omtale alle mulig mye mindre viktige saker -- alt fra naboens savnede katt til været kommende helg -- det har mediene tid og mulighet til! Så når man observerer dette, og ser det i sammenheng med alt norske medier har unnlatt å omtale hva den såkalte "krisen" og de såkalte "vaxinene" angår, over en periode på tre hele år nå, blir det veldig tydelig at norske medier faktisk KONSPIRERER om å unnlate å omtale forhold de burde ha omtalt, og om å la være å utsette "krisen" og "sprøytene" for kritisk journalistikk, og, videre, at det må finnes en årsak til denne konspirasjonen eller samhandlingen, nemlig at "noen" (hvem kan det være?) har gitt de relativt få selskapene som eier de aller fleste norske aviser m.m. klar og streng beskjed om hva de "kan" og "ikke kan" snakke om! Så mye som det er helt krystallklart.

Men dette tragikomiske taushets- og propagandasirkuset stopper ikke der. I dag, 20. april, bare noen dager etter den store sannhetskonferansen på et stort hotell midt i Stavanger by, velger Stavanger Aftenblad å omtale, som en av sine fremste nyhetssaker, et ekstremt urovekkende utspill fra P$T, som går ut på at P$T, slik vi ser det, advarer det norske folk i sterkest mulige ordelag mot å tenke selv, og mot å stille kritiske spørsmål ved alt det absurde og kriminelle som vi har vært vitne til siden mars 2020.

Ifølge avisen bruker P$T ord som "gift" og "fare" når de omtaler det staten tydeligvis ser som truende "konspirasjonsteorier", men som alle vi som har fulgt med uten vanskeligheter kan bevise i en rettssal og for en jury at er REALITETER. Det utspillet fra P$T, som synes å passe bedre i Sovjetunionens PRAVDA enn i det antatt demokratiske Norge som de hevder å ville forsvare, er bare gjengitt i avisen som det er, uten et snev av det vi før kalte JOURNALISTIKK.

Det er helt surrealistisk. Videre: Hvorfor kommer dette bare fire--fem dager etter konferansen nevnt over? Er ikke noe av det aller, aller viktigste hvis et demokrati skal kunne fungere et fritt ordskifte og en velinformert befolkning??

Man må spørre: Hva er det egentlig som er farlig her? Er det at mange nordmenn har begynt å skjønne at de såkalte vaxinene var både totalt unødvendige og skadelige, og at det eksisterer helt reelle sammensvergelser i verden, som pusher den ene "krisen" etter den andre, og som har gjennomgripende globalisering og One World Government (som ingen i Norge har stemt for) som agenda, ELLER er det at norske myndigheter og det norske byråkratiet langt på vei står i ledtog med og lar seg instruere av internasjonale størrelser som W.H.O., Bilderberger Group og Amerikas DoD, og derfor forsøker å stenge ned det norske samfunnet uten at det er noe som helst grunnlag for det, prøver å snike inn portforbud og karanteneleirer, kaster bort milliarder av kroner på tull og tøys, driver tusenvis av norske bedrifter til konkurs, og, verst av alt, presser og nesten tvinger mesteparten av befolkningen til å la seg injisere med en helt ny type produkter, som de framstiller som vaxiner, men som ikke er tradisjonelle vaxiner, som de visste var mangelfullt uttestet, som legemiddelverket ikke kontrollerte grundig nok, og som vi nå vet at produsentene var klar over at kunne spres rundt i hele kroppen, og føre til store antall skader og dødsfall, allerede før 2020???

 

 

OK. Her er det mye å ta tak i. Det er interessant en del av tingene du nevner men; du kommer med masse påstander her uten å legge til mer konkret informasjon og linker til en rekke av påstandene dine, og da blir det også vanskeligere å kommentere. Jeg er ganske åpen, mye mer enn tidligere for diskusjoner om hva det var som skjedde i den helt ekstreme globale virusunntakstilststanden 2020-2022 som historien uten tvil vil huske det som skjedde som og som vi alle har levd gjennom og som har fått mer enn noen få av oss til å sitte igjen og tenke "herregud, hva i all verden var det der for noe". Har vi drømt, for det virker nå som ting i all hovedsak er normalt, med unntak av de meget forverrede økonomiske levekårene for mange som ikke er helt som i 2019 og som jeg VISSTE allerede i 2020 ville komme men mange andre var i fornektelse om. Det er en gyllen regel at gode historiebøker aldri skrives i samtiden - de kommer alltid flere år og flere tiår etter en hendelse. Bøker om 2.verdenskrig skrevet UNDER 2.verdenskrig f.eks er nødvendige som primærkilder, men som hovedverk om verdenskrigen duger de dårlig, spesielt siden en god del essensielle fakta(bla. hemmeligstemplet informasjon)mangler. De gode bøkene om WW2 av Anthony Beevor ville for eksempel aldri kunne ha blitt skrevet under eller de første årene etter krigen. Det samme vil være tilfellle med den store virusunntakstilstanden verden opplevde på starten av 2020-tallet. Mye mer fakta må på bordet og folk må ha fått de sterke følelsene de hadde da på avstand - enten det er snakk om de som fanatisk var lydige til "tiltakene"(et hylekor jeg innrømmer å ha vært en del av men som jeg tar avstand fra i dag) eller de som mente at det hele var en bløff  . Men - du kommer med mange påstander og ingen linker og kilder. Da blir også en diskusjon ut i fra dette mangelfull.

Med tanke på hvor mye som har kommet frem av fakta videreført av diverse kilder men som ikke er løgn, for eksempel hvordan de multinasjonale selskapenes interesseorganisasjon i Davos som egler seg inn på folkevalgte politikere har forsøkt å mele krisen står vi igjen med mye spørsmål. Jeg synes ikke man skal være redd for å bli kalt for "konspirasjonsteorietiker". ALLE mennesker, nesten alle er konspirasjonsteoretikere på den ene eller andre måten. Det ligger implisitt i ordet. KONSPIRASJON og TEORI. Jeg tror mange forveksler "konspirasjonteori" med noen som fremmer en påstand som om det er en sannhet. Men det er ikke snakk om SANNHETER, men om TEORIER. Og teorier kan være sanne og de kan være feil. Konspirasjonsteori er noe såpass enkelt som at man har en teori om at noen sentrale aktører har snakket sammen og har en agenda som tjener dem selv mens de formidler noe annet utad. Og det skjer HELE TIDEN. Politikere er korrupte, også i demokratier og flere har til og med blitt dømt for det. Mange av disse teoriene har blitt avslørt som sannheter også i ettertid, som Tonkin-episoden i 1964 som utløste Vietnamkrigen.

Jeg tror mange føler ubehag ved termen "konspirasjonsteoretiker" fordi det forveksles med noe veldig "far out", som popularisert ved X-Files på 1990-tallet; som de som tror jorden er flat; skjønt det er vel egentlig ikke noen konspirasjonsteori, det er mer i landskapet for alternativ virkelighetsforståelse eller religion og egentlig temmelig uninnteressant. Men hva konspirasjonsteori egentlig er: ingen, untatt noen veldig få mennesker i verden VET hvam som stod bak angrepet på Nor Stream, så derfor er ALLE teorier om hvem som stod bak konspirasjonsteorier, enten man mener at det var USA eller om man mener at Russland som stod bak. Man vet ikke; man skjønner at noen har snakket sammen og gjort det men all den tid ingen beviser finnes er begge teorier konspirasjonsteorier. Den dagen sannheten kommer frem er det ikke lenger konspirasjonsteori men fakta. Men dersom noen fornekter den beviselige sannheten om hva som skjedde når det skjer(og det er det ikke sikker vi noensinne vil vite)vil de som nekter men har en annen forklaring være konspirasjonsteoretikere. Disclaimer: jeg tror INGENTING om Nor Stream; det er for komplisert til at jeg kan ha noen kvalifisert mening eller gjetning om dette. Er åpen for at alle (konspirasjons)teorier om dette er reelle. Kan være USA, kan være Russland, jeg vet ikke, jeg aner ikke. Tiden vil kanskje vise - eller kanskje ikke.

Men igjen - du kommer med mange sterke påstander her og forsøker ikke å gjengi noen kilder. Og det vil jeg gjerne se. Jeg føler på meg at det har skjedd noe bak ryggen på milliarder av mennesker som vi bare kan gjette oss til(eller konspirasjonsteorisere oss til;)),noen av påstandene er for søkt i mine øyne(som påstander om at vaksinene er laget for å utrydde folk),mens andre er mer plausible(som at store konsern legger press på WHO for ikke å erklære pandemien som avsluttet fordi de tjener penger på det). Men igjen - teorier. Jeg tror ingen ting.

Dikedis skrev (11 timer siden):

En venn av Dike prøvde seg nylig på en ny runde med info-"geriljakrig" (helt fredelig, selvfølgelig) på Kvinneguiden. Innlegget gjengitt under ble lagt inn i en eksisterende tråd som tok opp spørsmålet om "pandemien" nå er over, og hvor ett av innleggene antydet at W.H.O. hadde spilt en veldig sentral i rolle i det at det i mars 2020 ble erklært "Public Health Emergency" verden over, også her i Norge, selv om intet i Norge, hverken i mars 2020 eller senere det året, tilsa at det virkelig var dekning for å erklære "krisetilstand" (j.f. f.eks. tallene fra FHI for smittede og døde for det året ...). Dette var en tråd som hadde ligget nokså inaktiv i forumet en stund, og det var derfor ingen moderatorer som fulgte med på hva som ble skrevet der. Vel, innlegget under ble lagt inn, og ble faktisk liggende der i ca. to døgn (og fikk minst seks likes/pokaler), fra onsdag til utpå fredag en gang, før det ble oppdaget og slettet av moderatoren "Lomvi", under påskudd av at det utgjorde "helseskadelig" innhold.

Les det som ble skrevet av Dike's kamerat om hvordan mediene holder på, og døm selv: Kan dette virkelig kalles "helseskadelig innhold", som Kvinneguiden har rett til å fjerne så snart det blir oppdaget, samtidig som diskusjon av nær sagt alt annet mellom himmel og jord tillates, eller er det slik som vi vil hevde at det er, nemlig at Kvinneguiden Sist lørdag, 15. april 2023, ble det arrangert en stor konferanse midt i en av landets største byer, Stavanger, med mange spennende gjester fra en rekke forskjellige land -- gravende journalister, uavhengige analytikere, leger, og så videre -- men de vanlige norske mediene nevnte ikke denne begivenheten med ETT ENESTE ORD!! Det var med andre ord total "media blackout", som det av og til kalles på engelsk. Årsaken var naturligvis, som man ikke kan unngå å slutte, at denne konferansen stilte kritiske spørsmål ved og gav deltagerne meget oppsiktsvekkende informasjon om både plandemien, den som ble erklært av W.H.O. i mars 2020, og ved de nye "vaxinene", dem som vi nå vet med sikkerhet er skadelige og potensielt livsfarlige, og ved den totalitære globaliseringsagendaen som alt dette er en del av.

 

 

 

Hva slags konferanse var dette? Hvem var det som deltok? Hva ble sagt? Hvem var disse ifølge deg gravende journalistene, uavhenigige analytikerne og legene? Slikt er viktig for meg å vite til å kunne gi noen kvalifisert mening om dette. Jeg har ikke sett for ingeående på informasjon fra de i overkant "alternative" mediene, men om det er snakk om personer med legetitler som påstår at alle som har tatt coronavaksiner vil dø innen to år(for det er noen der ute som påstår det)så hopper jeg av. Slikt er rett og slett for far out og noe jeg aldri kommer til å ta seriøst. Om det stemmer har uansett jeg bare noen måneder igjen å leve nå og det tror jeg ikke noe på. Gi gjerne noen kilder og linker.

 

Dikedis skrev (11 timer siden):

Så når man observerer dette, og ser det i sammenheng med alt norske medier har unnlatt å omtale hva den såkalte "krisen" og de såkalte "vaxinene" angår, over en periode på tre hele år nå, blir det veldig tydelig at norske medier faktisk KONSPIRERER om å unnlate å omtale forhold de burde ha omtalt, og om å la være å utsette "krisen" og "sprøytene" for kritisk journalistikk, og, videre, at det må finnes en årsak til denne konspirasjonen eller samhandlingen, nemlig at "noen" (hvem kan det være?) har gitt de relativt få selskapene som eier de aller fleste norske aviser m.m. klar og streng beskjed om hva de "kan" og "ikke kan" snakke om! Så mye som det er helt krystallklart.

 

 

 

Jeg har definitivt ikke noen illusjon om "kritisk og uavhening presse" i vår tid. Forfallet innenfor journalistikken i de store mediene over flere år har vært temmelig synlig for de som kan og vil følge med og det er åpenbare årsaker til det. De dyktige journalistene av den gamle skolen som levde etter mottoet "journalister skal grenseke makta på vegne av folket" har pensjonert seg eller er på god vei inn i pensjonistenes rekker mens den yngre generasjonen er flasket opp med PR-nettverk og lignende og lærer seg tidlig å "granske folket på vegne av politikerne"; bare se hvor mange hjournalister som ender opp som PR-rådgivere for politikere og andre maktmennesker. På meg virker det som om den yngre generasjon av journalister er mest opptatt av å drive "faktasjekking" på vegne av maktpolitikere enn å grave opp i urettferdighet i systemene. En annen ting er at store børsnettverk kjøper seg inn i alle mediehus som finnes, inkludert helt ned på lokalavisnivå; og det påvirker selvfølgelig også hva det er "lov" å skrive om hvis man ikke ønsker å få sparken. Journalistlønningene er ganske gode og selv om man som uavhengig blogger kan drive med mer rettferdig sannhetssøking er det mindre penger å tjene på det og langt større økonomisk usikkerhet.

Når DET er sagt er jeg fortsatt usikker og stiller meg tvilende til at denne "konferansen" du snakket om var så mye å bruke spalteplass på. Men igjen; legg gjerne ut litt mer informasjon slik at jeg kan gjøre meg opp en egen mening.

Endret av Morromann
  • Liker 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
16 hours ago, Iki said:

Det som er farlig her er å villede folk med dårlig informasjon for å spre frykt rundt ting som beviselig hjelper folket.

Dette med å spre frykt er det som selger, og var en av de store baksidens medaljer med å få avisene på nett. Husker papiravisene før, dagbladets førsteside var latterlige, og i dag er det flust med slike latterelige clickbaits som skal skremme og provosere deg. Beste er om man splitter folket, skaper furore og "debatt".

Eg har gitt opp ALLE de store avisene

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 2
Lenke til kommentar
Dikedis skrev (18 timer siden):

 

Men dette tragikomiske taushets- og propagandasirkuset stopper ikke der. I dag, 20. april, bare noen dager etter den store sannhetskonferansen på et stort hotell midt i Stavanger by, velger Stavanger Aftenblad å omtale, som en av sine fremste nyhetssaker, et ekstremt urovekkende utspill fra P$T, som går ut på at P$T, slik vi ser det, advarer det norske folk i sterkest mulige ordelag mot å tenke selv, og mot å stille kritiske spørsmål ved alt det absurde og kriminelle som vi har vært vitne til siden mars 2020.

Ifølge avisen bruker P$T ord som "gift" og "fare" når de omtaler det staten tydeligvis ser som truende "konspirasjonsteorier", men som alle vi som har fulgt med uten vanskeligheter kan bevise i en rettssal og for en jury at er REALITETER. Det utspillet fra P$T, som synes å passe bedre i Sovjetunionens PRAVDA enn i det antatt demokratiske Norge som de hevder å ville forsvare, er bare gjengitt i avisen som det er, uten et snev av det vi før kalte JOURNALISTIKK.

 

 

 

Det er helt klart at PST har vært med på å presse frem den Stasi-lignende spionasje- og overvåkningsloven stortingslertallet har vedtatt mot befolkningen og bak ryggen på oss uten at de informerte om dette i valgkampen eller lovte at "nå er det vanlige folks tur til å bli spionert på". Jeg har ihvertfall sørget for at jeg ALLTID har VPN slik at PST ikke får spionert på meg på nettet. PST har jo til og med, med den maktservile søppelavisen Dagbladet på slep oppfordret til tysting og angivert mot de som er kritiske til regjeringens manglende vilje til å gjøre noe med strømpolitikken. Men det er nå så. PST skal ikke drive politikk og komme med trusler og overvåkning av de som stiller spørsmål. Slikt var det etteretningstjenestene i diktaturer holdt på og holder på; DDR er jo et klassisk eksempel på det. Men hvilken sak er det snakk om her? Legg gjerne til en link her også. Jeg ønsker nemlig å vite hva vi skal diskutere her.

Selfuniverse skrev (17 timer siden):

Jeg var en tur innom KG pågrunn av oppfordring fra en venn om å prøve meg der. Jeg så fort at alle tråder som bare hadde ordet vaksine ble stengt. Da skjønte jeg at jeg skal ihvertfall ikke kaste bort tid der, når det ikke er ett diskusjonsforum.

Dogmeforum er vel en mer passende beskrivelse. Jeg har mange andre ting jeg heller vil gjøre i livet enn å oppholde meg på dogmeforum.

Nå vet ikke jeg om du er mann eller kvinne, men uansett så ligger det jo i navnet; KVINNEguiden, at dette er et forum primært opprettet for kvinner, men jeg har inntrykk av at de som klager mest over modereringen på KG er menn; vel; de er isåfall på en plattfrom for kvinner og bør la den være det. Jeg har aldri hatt noen konto på KG eller skrevet der; jeg har dog vært innom og lest hva som skrives der fra tid til annen og må innrømme at jeg ofte får meg en god latter over hva noen presterer å skrive der, hehe; som f.eks "jeg har oppdaget at sambo er narkoman; han røyker nemlig hasj EN(LOL)gang i måneden; bør jeg ringe politiet og kontakte arbeidsgiveren hans"; hehe; tror det er ekstremt mye trolling der. Siden virker ganske gammeldags og utdater også, noe 2008-nivå over den.

Igjen; det er et privat forum så de bestemmer jo selv hvordan de skal moderere og hva som får slippe til.

Iki skrev (17 timer siden):

Det som er farlig her er å villede folk med dårlig informasjon for å spre frykt rundt ting som beviselig hjelper folket. 

Dette kan være helsefarlig, på samme måte som da man ble oppfordret til å spise appelsiner for å bygge opp immunitet...

 

Å spise frukt er da ikke helsefarlig. Om det beskytter mot sykdommer er et annet spørsmål; men det gjør ikke kroppen dårligere og det å ha en sunnest mulig kropp er ikke noe minus når man får noen sykdom.

 

Selfuniverse skrev (17 timer siden):

Relatert til dette, så er det noen få individer i det engelske parlamentet, som gjerne vil diskutere mRNA behandlingen. Når de skal til å snakke, så virker det som at alle de andre politikerne har fått beskjed, eller blitt enig om at de ikke skal være i rommet. Fordi alle går ut med engang, som om de var radiostyrt.

Det er 2 fra den motsatte politiske leiren som ser ut til at de skal være igjen for å høre, men blir da straks irettesatt/fortalt at de ikke kan være der av en eldre kar, som igjen kanskje tar ordre fra noen andre. Se forklarende video her:

 

 

Pride comes before the fall og politikere er bare mennesker. COVID-vaksinerinen var et stort prestisjeprosjekt for politikere verden over og Storbritannia i særdeleshet var stolt over å komme i gang før resten av Europa. Nå falmer dette prestisjeprosjektet, det de la stor ære i skulle være nøkkelen ut av pandemien så det er naturlig at mange ikke vil høre og bli påminnet over at det ikke var "the golden bullet" og den store redningen likevel. Vi må nok vente en generasjon før man kan ha en mer åpen debatt om hva som skjedde og hva som gikk feil. Det går ikke etter bare 1-2 år.  Det vil komme selvransaking i fremtiden om hva som skjedde, det er jeg sikker på men det vil ikke skje i nær fremtid eller for den saks skylld uoverskuelig fremtid. En helt ny generasjon politikere vil ha tatt over før vi er der. Men vi vil være der på et eller annet tidspunkt i fremtiden; skjønt jeg tør ikke tippe om det skjer før eller etter år 2050. Eller: mest sannsynligvis senere enn det.

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar

@Morromann Jeg vil anta det er dette arrangementet TS sikter til. 

https://www.spotcon.org/

Hvorfor skulle mediene dekke dette? Det er fullstendig uinteressant. Jeg har sett fagfolk grundig tilbakevise påstander fra disse som var på talerstolen, f.eks. denne Kjetil Elvevold, men modus for disse folka er å enten bli furtne og rope "hets!" eller å blokkere meningsmotstandere og dure på med det samme budskapet. De har sin egen virkelighet. 

Re: presse. På én side kunne det vært interessant å høre en fagdebatt mellom noen fra "mainstream" (FHI o.l.) og noen fra denne gruppa, men på den andre siden ville det fort endt opp i et detaljnivå som de færreste av oss egentlig har kunnskaper til å henge med på. Hvis "forsker 1" sier en ting og "forsker 2" sier det motsatte, hva kan jeg, uten medisinsk utdannelse, få ut av det. 

Det koker ned til at vi må stole på de store fagfellevurderte studiene, hva sier fagmiljøene internasjonalt, se det store bildet. Selv om David sier mot Goliat betyr ikke det automatisk at David har rett. David har mest sannsynlig tolket noe data feil. Vaksinemotstandere blir tatt i løgn på de villeste ting. 

Eller så kan man velge å tro at FHI og alle tilsvarende organisasjoner rundt om i verden ble lurt trill rundt, og at det lå en ond plan om å skade brorparten av verdens yrkesaktive befolkning til grunn. For det er egentlig det som er alternativet. 

  • Liker 3
  • Innsiktsfullt 3
Lenke til kommentar
Morromann skrev (1 time siden):

Å spise frukt er da ikke helsefarlig. Om det beskytter mot sykdommer er et annet spørsmål; men det gjør ikke kroppen dårligere og det å ha en sunnest mulig kropp er ikke noe minus når man får noen sykdom.

Det er ikke helsefarlig å spise frukt, men det er helsefarlig å påstå at du er immun mot covid om du spiser frukt.

Om jeg lurer deg til å tro du kan fly, for så å dytte deg ut av et fly, så blir ikke dette så godt mottatt. 

Ulike teorier om hvor skummelt det er å høre på helsepersonell og myndighetene når det gjelder covid er på lik linje helsefarlig. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Litt på siden, men denne konferansen i Stavanger ble promotert på en Facebookside for bloggen "Hemali" ("Helse Mat Livsstil"). I kveld er det full tilt på den facebooksiden, redaktøren har sett seg lei av at en gruppe folk kritiserer og plukker fra hverandre alt alternativpludderet hun legger ut, og truer med å blokkere dem. 

Noen liker seg best i ekkokammeret sitt. 

  • Liker 5
  • Innsiktsfullt 2
Lenke til kommentar
1 hour ago, :utakt said:

Litt på siden, men denne konferansen i Stavanger ble promotert på en Facebookside for bloggen "Hemali" ("Helse Mat Livsstil"). I kveld er det full tilt på den facebooksiden, redaktøren har sett seg lei av at en gruppe folk kritiserer og plukker fra hverandre alt alternativpludderet hun legger ut, og truer med å blokkere dem. 

Noen liker seg best i ekkokammeret sitt. 

Link for de som vil se hva utakt her viser til.

On 4/24/2023 at 8:32 PM, Dikedis said:

Ifølge avisen bruker P$T ord som "gift" og "fare" når de omtaler det staten tydeligvis ser som truende "konspirasjonsteorier", men som alle vi som har fulgt med uten vanskeligheter kan bevise i en rettssal og for en jury at er REALITETER.

Jeg vet ikke om utspillet fra PST er ekte, eller om det er Aftenbladet som har mikset sammen noe ut av kontekst. Jeg vet heller ikke om det er en person fra PST eller pressetalsmann fra PST som har sagt dette.

Men hvis holdningen til PST vedrørende mer informasjon og kunnskap er slik, så er det veldig bra at de sier ifra hvor de står til det norske folket, slik at vi kan være mer varsom til hvilke verktøy vi velger å gi dem.

Jeg skaffer meg mer kunnskap og informasjon hele tiden. Så i deres øyne er vel jeg gift for samfunnet. Trist at det skal være sånn, og spesielt trist at de kanskje ikke skjønner at det er de som blir gift for demokratiet når de velger å si dette. Siden de har utøvende makt, og truer dermed indirekte demokratiet med sine ord.

Hadde vært greit å få en avklaring fra PST rundt dette. Om de virkelig mener at å utveksle kunnskap er gift for samfunnet.

Endret av Selfuniverse
  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 2
Lenke til kommentar
Selfuniverse skrev (10 minutter siden):

Hadde vært greit å få en avklaring fra PST rundt dette. Om de virkelig mener at å utveksle kunnskap er gift for samfunnet.

PST har gitt ut Nasjonal trusselvurdering for 2023, der er en av truslene er fra "antistatlig ekstremisme".

Når de bruker ordet "ekstremisme", mener PST en aksept for bruk av vold for å oppnå politiske, religiøse eller ideologiske mål. Det de omtaler er altså konspirasjonsteoretikere som synes det er greit å bruke vold å ramme de som iht teoriene er onde, forrædere, forbrytere - og det er nok et veldig lite mindretall av teoretikerne som aksepterer at vold skal benyttes (de fleste vil bare ha de beste talerstolene for å ytre sine synspunkter). PST anser det som lite sannsynlig at det vil komme terrorhandlinger fra disse gruppene, men jeg oppfatter at de uansett mener at det er trekk ved tankegodset som kan radikalisere enkeltpersoner i retning av ekstremisme.

Uansett - her er teksten som viser hvordan PST vurderer antistatlig ekstremisme:

Sitat

 

Trusselen fra antistatlig ekstremisme
PST vurderer det som lite sannsynlig at antistatlige ekstremister vil forsøke å gjennomføre terrorhandlinger i Norge i 2023. Antistatlige ideer, særlig konspirasjonsteorier om «dypstaten» og ideene om at staten er illegitim, vil fortsatt føre til at enkeltpersoner blir radikalisert.

Antistatlig ekstremisme er en overordnet beskrivelse for ideer og konspirasjonspregede teorier som inneholder et voldselement. Disse ideene er i stor grad forankret i konspirasjonsteorier der alt henger sammen og ingenting er tilfeldig. Dette er teorier der fienden omtales som noe så ondt og farlig at motstand og vold til slutt blir ansett som nødvendig.

Mistillit til styresmaktene er en forenende faktor. De ulike antistatlige teoriene overlapper hverandre i stor grad, og vi ser at konspirasjonsteoriene tar stadig nye former og tilpasses dagsaktuelle hendelser og globale utviklingstrekk. Et vedvarende antistatlig tankegods er ideen om at staten ikke har et legitimt grunnlag for sin maktutøvelse. Vold kan anses som legitimt i overbevisningen om at lover og regler krenker den enkelte borgers frihet og suverenitet

Konspirasjonsteorier tilbyr enkle forklaringer i utrygge tider
Retorikken som frontes i antistatlige fora, tyder på at enkelte har en snever og ensidig virkelighetsoppfatning der det ikke er rom for alternative forklaringer. Meningsmotstandere fremstilles som at de ikke er sannferdige, og at de har en skjult agenda. På denne måten demoniseres personer med andre oppfatninger. Dette er ofte et sentralt ledd i en radikaliseringsprosess. I ytterste konsekvens kan antistatlige teorier og konspirasjonsteorier fungere som en begrunnelse for bruk av vold og ikke-­demokratiske midler.

Redusert oppmerksomhet rundt covid-19 har ført til en nedgang i antistatlige voldshendelser i Vesten. En oppblomstring av eksempelvis covid-19 pandemien eller andre hendelser som underbygger antistatlige konspiratoriske ideer, kan føre til en økning i trusselen det kommende året.

Økonomiske nedgangstider og den spente politiske situasjonen i Europa er eksempler på hendelser som skaper uro og frykt i befolkningen. Dette vil kunne forsterke behovet for enkle forklaringer og gi grobunn for konspirasjonsteorier. Dette er særlig aktuelt blant personer som allerede er tilbøyelige til å tro på konspirasjonsteorier.

Desinformasjonskampanjer fra statlige aktører vil fortsette å påvirke og på den måten opprettholde antistatlige overbevisninger, som kan radikalisere personer i Norge. Det er fortsatt delvis overlapp mellom antistatlig og høyreekstremt tankegods. Trusselen knyttet til politisk motivert vold i Norge kan dermed bli mer sammensatt.

«Dypstaten»
Ideen om at myndigheter og samfunnstopper konspirerer med, eller jobber for, et hemmelig nettverk eller en skjult elite som ønsker å ta over makten i verden.

Infrastruktur og enkeltpersoner i fiendebildet mest utsatte mål
Det er foreløpig lite sannsynlig med et terrorangrep fra antistatlige ekstremister. Mål som knyttes til antistatlige kjernesaker og som er sentrale i de dagsaktuelle konspirasjonsteoriene, vil være de mest aktuelle målene ved et eventuelt angrep. Kritisk infrastruktur og myndighetspersoner er eksempler på dette. Det er flere tilfeller der myndighetspersoner eller personer som oppfattes som representanter for systemet, har vært mål for planlagte voldshandlinger i Vesten.

 

 

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 2
Lenke til kommentar
40 minutes ago, a_aa said:

en aksept for bruk av vold for å oppnå politiske, religiøse eller ideologiske mål.

Jeg er 2 og en halvtime inn i det over 9 timer lange eventet. Ingenting om antistatlig eller oppfordringer til vold. Personlig tror jeg ikke PST har sagt at det var gift. Jeg mener de kan ikke være så fordømmende eller dum nok til å si noe så barnslig. Men hvis de sa noe lignende, så kan vi vel bare anta at PST feiltolket hvilket arrangement det var på forhånd. Fordi det er vennlige folk som forteller om hvordan mRNA injeksjonene skadet folk, forskjell på batcher f.eks, og en lege jeg hører på nå som behandler både covid pasienter og personer som ble skadet. Dette er gode folk som bryr seg.

  • Liker 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
a_aa skrev (1 time siden):

her er teksten som viser hvordan PST vurderer antistatlig ekstremisme:

 

Her vil jeg korrigere PSTs definisjon av dypstat:
Dypstat er en term som brukes om maktinteresser som er i stand til å konspirere over tid innad i et statlig apparat, i konflikt med mandatet om å tjene demokratiet, rettsstaten og befolkningen. Termen har ingenting med å "overta verden" å gjøre. 

Dersom f.eks. PST handler imot interessene til det norske folk, kanskje pga press fra andre stater, vil de selv være å regne som dypstat i den konteksten.

Endret av Aiven
  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Aiven skrev (18 minutter siden):

Her vil jeg korrigere PSTs definisjon av dypstat:

Kan godt hende du har objektivt rett :) Men dersom man skal forstå hva PST ønsker å formidle med sin tekst, bør man ved lesing av den bruke orddefinisjonene de har oppgitt - hvis ikke kan altså meningene bli oppfattet feil. Jeg antar at det er for å redusere muligheter for å misforstå at de har tatt seg bryet med å definere hva de legger i enkelte av ordene de benytter?

I egne tekster kan man selvsagt forholde seg til de orddefinisjonene som man selv mener er korrekt.

  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...