Gå til innhold

Formel 1 - 2023


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
 
Sitat

 

MoneyGram Haas F1 Team forespørsel om overskridelse av sporgrenser på #USGP mislykkes
FIA kunngjør sin avgjørelse angående Haas-lagets protest.
Kommisjonærer gjennomgikk flere bilder av audiovisuelle opptak hvor Sargeant, Perez, Stroll og Albon gjentatte ganger brøt sporgrenser.
Materialet som Haas har levert til støtte for hans påstand er ikke nytt, betydningsfullt eller relevant.. I tillegg argumenterer representantene for de 3 andre involverte lagene for at de ikke på noe tidspunkt ble advart om slike brudd på banegrensene.
Derfor er anmodningen om rett til gjennomgang offisielt avvist på grunn av mangel på nye eller betydelige bevis.

 

 
Lenke til kommentar

Må inrømme at selv om det blir harry så er det ikke spart på mye. Pitlane ser jævlig bra ut, og rammen rundt er jo spesiell selv om Vegas er et synkende shitshow av en by.

Og så får vi håpe at kjendiskåte producere gir faen i å bare fokusere på kjendiser på tribunene. Men jeg tror nok at oddsen er svært lav for at vi minst 10 ganger får bilder av slikt fremfor racing. Er jo jævlig viktig å vite om Kim og Kanye sitter på VIP'en og glor tomt ut i lufta ...

CDN media

Endret av Retroman
  • Liker 4
Lenke til kommentar

Foreløpig må man si at Las Vegas er cringy som faen, og leverer i beste amerikanske smakløse stil.

Sjåførseremonien i går minnet mer om hunger games eller en ku-utstilling. Og sist førerne klaget over at det var overdrevent sirkus-tullete var i, nettopp, Miami. Slutt å ta «sirkus» bokstavelig, USA.

Det er bygget et formel1-kapell inni paddocken sånn at folk kan gifte seg der for 175 dollar.

Banen er uinspirerende og dårlig.

Det er rundt 25% ledige billetter igjen. Svekket salg pga høyt prisnivå.

Har en skikkelig guilty pleasure over å glede meg til løpet. Forbereder meg på å ligge og vri meg i sofaen fordi US of Las Vegas takter til å drite seg helt ut.

Sier meg enig med Max: dette er 99% show og 1% racing.
https://www.motorsport.com/f1/news/verstappen-felt-like-a-clown-at-glitzy-las-vegas-f1-opening-ceremony/10546914/

Endret av Retroman
Lenke til kommentar

Ja det der var ikke bra. Fyrte opp fp1 og skjønte fort hvorfor streamen var så kort.

Det er jo alltid en risiko. Har jo skjedd før i Baku, Monaco og Malaysia. Så ikke helt nytt, men dårlig look for Las Vegas GP.

Sainz må bytte chassis og mister fp2 hvis de i det hele tatt rekker å sjekke banen til da. Håper arrangørene betaler tilbake Ferrari for skadene 

Lenke til kommentar
Sitat

Hør i presserommet at kretsen inneholder totalt 140 kumlokk. Så det burde ikke komme som noen overraskelse at starten av FP2 allerede er utsatt.

Hadde vært sykt nice hvis ting ble så utsatt at både quali og race ble forskøvet med noen timer. Men regner med de fikser det såpass at det blir innenfor den bufferen som allerede er der og FP3 og utover starter presis.

 

Men jeg gleder meg ikke til å stå opp 0630 på søndag...

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...