Gå til innhold
Spørsmål om koronaviruset? Still spørsmål her ×

Vi trenger å snakke om korona vaksinene!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
5 minutes ago, :utakt said:

Hvor mye kildekritikk har du gjort av denne Byram Bridle? 

https://byrambridle.com/

Det som kommer frem her er ikke noe som får meg til å tenke at akkurat han har rett og alle andre fagfolk tar feil. 

Hvor mye kildekritikk har du gjort av denne personen som lagde denne nettsiden i midten av 2021 og ser ut til å være fra Reykjavik?

"alle andre fagfolk" er en svært utilgivelig kategorisering. Det er en god del forskjellige meninger hos veldig mange fagfolk rundt dette stort sett vestlige mRNA eksperimentet nå.

Lenke til kommentar
Selfuniverse skrev (2 minutter siden):

Hvor mye kildekritikk har du gjort av denne personen som lagde denne nettsiden i midten av 2021 og ser ut til å være fra Reykjavik?

"alle andre fagfolk" er en svært utilgivelig kategorisering. Det er en god del forskjellige meninger hos veldig mange fagfolk rundt dette stort sett vestlige mRNA eksperimentet nå.

Når personen bak nettstedet ikke legger frem noen egne teorier, men viser til solide kilder på at det brede fagmiljøet er uenige med Bridle (selv hans egne kollegaer, ser du), så har ikke jeg noe problem med det. Du får eventuelt kommentere på kildene som er brukt og vise til hvorfor de tar feil. 

Fra mitt ståsted ser denne "debatten" omtrent slik ut:

1. Person med mer eller mindre relevant bakgrunn kommer med kritikk og påstander om vaksiner 

2. Andre fagfolk sier i mot dette og viser til en rekke forskning for å underbygge det. 

3. Person i punkt 1 gir ingen motargumenter til dette, men fortsetter å hevde det samme som i punkt 1.

Det er ikke tillitsvekkende. 

Folk som Malone, Bridle og andre i akademia er ikke dumme. De vet at om de skal få noe gehør for påstandene sine må det underbygges med forskning som kan ettergås og reproduseres av andre, publisert i anerkjente tidsskrifter. Det holder ikke å skrive artikler på obskure nettsider og legge opp videoer på ymse tjenester. 

Hvorfor følger de ikke vanlig prosedyre? 

Du vil si systemet er korrupt og at de blir undertrykket. 

Jeg sier at de tar feil, og at de innerst inne vet det godt. 

 

  • Liker 6
  • Innsiktsfullt 2
Lenke til kommentar
Selfuniverse skrev (16 minutter siden):

Hvor mye kildekritikk har du gjort av denne personen som lagde denne nettsiden i midten av 2021 og ser ut til å være fra Reykjavik?

"alle andre fagfolk" er en svært utilgivelig kategorisering. Det er en god del forskjellige meninger hos veldig mange fagfolk rundt dette stort sett vestlige mRNA eksperimentet nå.

Hva er fordelingen? 99/1%? Mer eller mindre? Hvorfor velge minoriteten?

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Selfuniverse skrev (2 timer siden):

Hva er det egentlig du legger i en slik setning?

Ja, det ble en kronglete setning. Men jeg ser det som mulig at vaksinene har hjulpet meg å unngå å bli smittet av covid, men at det er umulig å si. Det kan like gjerne være tilfeldig eller at jeg har et sterkt grunnleggende immunsystem.

Vaksinemotstandere, derimot, er bombesikre på at vaksinene er skyld i at folk "dør som fluer", og de nekter å se at det kan være en mulighet for at de tar feil eller at ting skjer tilfeldig.

 

Selfuniverse skrev (2 timer siden):

Dikedis linket til en video der det er en doktor som heter Byram Bridle. Han er immunologi professor. Han har drevet med forskning på vaksiner. Det er jobben hans. Såpass til ekspert at han ble invitert på tv flere ganger for å snakke om utviklingen av injeksjonene i begynnelsen.

Han fikk mye kritikk for feilinformasjon både på den tiden, og senere. Flere av påstandene hans er motbevist og funnet feilaktige. Kanskje han har forsket på vaksiner, men spørsmålet er vel om han har nok erfaring med covid-vaksinene og virussykdommer til å komme med riktige påstander.

"Dr. Bridle acknowledged that he is not a medical doctor. He has never vaccinated a child, he has never treated a child or an adult suffering from a reaction to a vaccine, nor has he ever treated a child or an adult who is suffering from an infectious disease."

I tillegg ser det ut som han og teamet hans driver og utvikler sin egen corona-vaksine. Han har derfor en interesse i å skape tvil om de nåværende vaksinene.

"At the intersection of these two programs, is a research initiative aimed at modifying the research team's optimized cancer vaccine platforms to target severe acute respiratory syndrome coronavirus (SARS-CoV)-2, which is the causative agent of the coronavirus disease identified at the end of 2019 (COVID-19). The long-term goal is to have a flexible technological platform to rapidly develop vaccines against highly pathogenic coronaviruses that may emerge in the future. "

 

Selfuniverse skrev (2 timer siden):

Denne professoren, og alle andre leger og professorer nevnt i denne tråden, er de alle vaksinemotstandere? Skal vi kaste dem i en kontainer der det står "vaksinemotstander" på siden, og ikke ta noe av det de sier alvorlig?

Jeg er villig til å tro på en person som kommer med "upopulære påstander", men når jeg søker opp navnet på disse, så får man opp en del "grums" som gjør de mindre troverdige. Så lenge vi har mer troverdige påstander, forskningsresultater fra en langt større del av verdens leger/professorer/forskere som jeg ikke finner noe grums på, så velger jeg å tro på de.

 

Selfuniverse skrev (2 timer siden):

Noen bekymrede personer slår for tiden alarm om alvorlige tilfeller av overdose dødsfall fra narkotiske stoffer. Kanskje en motivasjon for å bruke narkotiske stoffer, er lykke. Er det greit at vi kaller disse bekymrede personene for lykkemotstandere?

Narkotiske stoffer er igjen og igjen bevist ekstremt vanedannende og skadelige for kroppen og hjernen. Det er ikke covid-vaksinen.

Hvorfor kom du med den setningen, egentlig?

  • Liker 3
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
8 hours ago, Nukleosid said:

Flere av påstandene hans er motbevist

Med en gang en professor/lege/ekspert/sykepleier/helsepleier/eller pfizer ansatt/forsker begynte å stille spørsmål om hvordan ting ble gjort, og ville snakke om det, så var det apparater på plass som er dokumentert: (1,2,3,4,5) Disse ble brukt til å tie fagfolk, og når noen likevel trosser disse apparatene, så er det viktig å vise eksempel av dem ved å gå på person og prøve å finne 'grums' som du kaller det, som de kan holde opp for alt det er verdt for å forsøke å diskreditere alt denne personen sier og ødelegge deres rykte. Sensuren på sosiale medier rundt korona var også helt ekstrem, og planlagt i forveien. Hvis ikke dette apparatet var på plass til å slå ned på alle stemmer fra fagfolk så hadde nok mange mange flere begynt å snakke fordi de hadde ikke trengt å være redd for å miste jobben. Det blir vanskelig å risikere å måtte ofre mat på bordet selv om man ser mye galt som foregår. Men det er altså likevel en god del som har tatt den risikoen.

Når du sier at påstandene hans er motbevist, så er det vanskelig å vite om dette har noe med virkeligheten å gjøre, fordi selvfølgelig er en del av sverteprosessen å underminere alt som har blitt sagt, uansett hvilken måte det blir gjort på.

Mengden 'grums' fra produsentene som lager disse mRNA preparatene, er helt horribel lesning, og mye verre enn de personangrepene de greier å skrape opp mot disse enkelt personene.

 

8 hours ago, Nukleosid said:

I tillegg ser det ut som han og teamet hans driver og utvikler sin egen corona-vaksine.

Det er jo en del av jobben hans da, så det er vel bra at han forsøker å bidra til ett problem verden har? Husk at han var helt med på mRNA 'behandlingene' til å begynne med. Blir vanskelig å forstå at han skulle ha noen agenda fra starten av når han var på TV og snakket varmt om dette.

 

8 hours ago, Nukleosid said:

Han har derfor en interesse i å skape tvil om de nåværende vaksinene.

Ja akkurat som mRNA produsentene har interesse i å skape tvil om behandlinger som har vist seg gang på gang å fungere mye bedre både mot smitte, og mot alvorlig sykdomsforløp. Og det har de aktivt gått inn, sammen med FDA, for å hinte om at alle som har noe med det å gjøre er galninger. Du er jo veldig smart så du ser jo slike sammenhenger. Det er bra.

 

8 hours ago, Nukleosid said:

Jeg er villig til å tro på en person som kommer med "upopulære påstander", men når jeg søker opp navnet på disse, så får man opp en del "grums" som gjør de mindre troverdige.

Ja, det er akkurat slik sverting skal fungere. Du er i den målgruppen de sikter seg inn mot. Det er ikke bare hvem som helst som driver med dette. Det er en stor bransje med mange firmaer som får ulike sverte oppdrag i dag. De får donasjoner fra ett stort nettverk og 'tilfeldigvis' tar for seg personer som truer nettverket. Det er også 'brukbare folk', foreksempel ulike journalister, som tar til seg slik sverting og arbeider gratis for dem.

Igjen, så er rullebladet til mRNA produsentene helt horribelt, men jeg regner med at det ikke er viktig for deg.

 

8 hours ago, Nukleosid said:

Så lenge vi har mer troverdige påstander, forskningsresultater fra en langt større del av verdens leger/professorer/forskere som jeg ikke finner noe grums på, så velger jeg å tro på de.

Det er bra du har brukt tid på alle de andre rundt om i hele verden som nå snakker ut om dette. Det har jo blitt lenket til mye av forskningen deres i denne tråden, men jeg ser jo at du har gjort deg kjent med mye allerede på egen hånd her. Nå ble jeg glad!

 

8 hours ago, Nukleosid said:

Narkotiske stoffer er igjen og igjen bevist ekstremt vanedannende og skadelige for kroppen og hjernen.

Ja jeg er enig der. Men her er ett tanke eksperiment... Hører du på de personene som slår alarm om overdosedødsfall? Hva om jeg donerer store summer til ett sverteselskap som 'tilfeldigvis' får i oppgave å finne eller skape grums om disse personene og blåse det opp for å sverte dem, og du leser om dette grumset. Da må du vel velge å ikke tro på disse lykkemotstanderne*? (Om jeg har skjønt deg rett)

*=Vi må kalle dem lykkemotstandere for å gjøre det enklere å avfeie det de sier.

 

8 hours ago, Nukleosid said:

Hvorfor kom du med den setningen, egentlig?

Det var ett forsøk på å vise hvor kjedelig det er å bruke stråmannsord. Men du fortsatte å bruke det. Jeg er heller ikke vaksinemotstander. Det finnes gode orale vaksiner foreksempel.

Lenke til kommentar
Selfuniverse skrev (15 timer siden):

Hva er det egentlig du legger i en slik setning?

Dikedis linket til en video der det er en doktor som heter Byram Bridle. Han er immunologi professor. Han har drevet med forskning på vaksiner. Det er jobben hans. Såpass til ekspert at han ble invitert på tv flere ganger for å snakke om utviklingen av injeksjonene i begynnelsen. Jeg er en slik person at jeg vil gjerne lære mer av eksperter hele tiden, så jeg tok meg tid til å høre på ham. Han visste hvordan denne teknologien i teorien skulle fungere, men at han oppdaget etterhvert alvorlige problemer med hvordan disse injeksjonene virker i kroppen, og ble veldig bekymret over resultatene av studiene. Han prøvde å snakke om dette, og få svar på sine spørsmål, men da kom alle angrepene på ham. Han ble etterhvert også kalt vaksinemotstander, som han ikke skjønte noenting av, siden han arbeider med vaksiner hele tiden.

Denne professoren, og alle andre leger og professorer nevnt i denne tråden, er de alle vaksinemotstandere? Skal vi kaste dem i en kontainer der det står "vaksinemotstander" på siden, og ikke ta noe av det de sier alvorlig?

Noen bekymrede personer slår for tiden alarm om alvorlige tilfeller av overdose dødsfall fra narkotiske stoffer. Kanskje en motivasjon for å bruke narkotiske stoffer, er lykke. Er det greit at vi kaller disse bekymrede personene for lykkemotstandere?

Eller kanskje det er bedre å la slike kjedelige stråmannsord ligge...

De antivaxere er nok mer sammenlignbart med flat-jord miljøet, eller Klimafornekterne…

Det finnes fortsatt doktorer og forskere som fornekter global oppvarming og klimaendringer.

Tror det finnes lærde og «eksperter» Som påstår at jorden er flat også.

Venter at denne posten får motmæle av flatjord folk på forumet. 

Endret av Gouldfan
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Selfuniverse skrev (6 timer siden):

Med en gang en professor/lege/ekspert/sykepleier/helsepleier/eller pfizer ansatt/forsker begynte å stille spørsmål om hvordan ting ble gjort, og ville snakke om det, så var det apparater på plass som er dokumentert: (1,2,3,4,5) Disse ble brukt til å tie fagfolk (...) Hvis ikke dette apparatet var på plass til å slå ned på alle stemmer fra fagfolk så hadde nok mange mange flere begynt å snakke fordi de hadde ikke trengt å være redd for å miste jobben.

Dette er kroneksempelet på hvorfor det er umulig å diskutere sak med (covid-)vaksinemotstandere, (eller konspirasjonsteoretikere for den saks skyld). Grunnen til at det er så få som er enige med dere, er visstnok at de trues med både det ene og det andre hvis de snakker ut. Grunnen til at så få forskningsartikler som støtter deres syn kommer ut, er i følge dere at forfatterne bak det trues med både det ene og det andre hvis de publiserer forskningen. Det trues visst både i hytt og pine og i alle retninger hele tiden, overalt, for å hindre at deres syn blir understøttet på noe som helst vis.

Dette er bare vissvass og tøv. De fleste skjønner heldigvis dette.

De dokumenterte apparatene er også bare påstander. I en av linkene så kommer de med en påstand, også "but getting the proof hasn’t been easy. Now we have it", hvorav de bare fortsetter med samme påstand uten å vise til "beviset". En annen "says she was fired...". Resten er også bare påstander, i vegger av tekst, uten klare beviser. 

Det jeg har sett av artikler og publisert forskning som støtter covid-vaksinene, er i gjennomsnitt langt kortere og konsise enn alle tilsvarende artikler som er motstandere av covid-vaksinene. Hvorfor må alle konspirasjonsteorier understøttes med vegger av tekst eller YouTube-videoer på 2+ timer? I stedet for å koke alt ned til noe kort og konsist? Hmm... har du hørt om hjermevask og hva som er den enkleste måten å få det til? Å repetere og repetere og repetere og......

 

Selfuniverse skrev (7 timer siden):

Det er jo en del av jobben hans da, så det er vel bra at han forsøker å bidra til ett problem verden har? Husk at han var helt med på mRNA 'behandlingene' til å begynne med. Blir vanskelig å forstå at han skulle ha noen agenda fra starten av når han var på TV og snakket varmt om dette.

Han fikk vel en agenda når han fant ut at han kunne utvikle sin egen vaksine og tjene penger på den (?)

 

Selfuniverse skrev (6 timer siden):

Ja akkurat som mRNA produsentene har interesse i å skape tvil om behandlinger som har vist seg gang på gang å fungere mye bedre både mot smitte, og mot alvorlig sykdomsforløp. Og det har de aktivt gått inn, sammen med FDA, for å hinte om at alle som har noe med det å gjøre er galninger. Du er jo veldig smart så du ser jo slike sammenhenger. Det er bra.

Det er bare for å vise deg at det er ikke bare mRNA-produsentene som har en økonomisk interesse i dette. De som er motstandere av (mRNA-)vaksinene, har også en økonomisk interesse i det, så at de snakker ut bare fordi de vil være snille mot verden, er ikke et gyldig argument. Ikke at jeg vet hvilke behandlinger du snakker om, de jeg har hørt om har vist seg å være direkte farlige.

 

Selfuniverse skrev (7 timer siden):

Det er en stor bransje med mange firmaer som får ulike sverte oppdrag i dag. De får donasjoner fra ett stort nettverk og 'tilfeldigvis' tar for seg personer som truer nettverket.

Og hvilke firmaer er dette? Hvilket nettverk er det, og hvem består de av? Har du beviser på dette? Du forsøkte deg med beviser tidligere i posten din, som jeg har kommentert. Jeg gir deg en sjanse til.

 

Selfuniverse skrev (7 timer siden):

Igjen, så er rullebladet til mRNA produsentene helt horribelt, men jeg regner med at det ikke er viktig for deg.

Jepp, men av de som støtter de ser jeg sjelden noe grums. Pluss at det er langt flere personer, artikler, forskninger osv... som har klare bevis på at vaksinen fungerer mot alvorlig sykdom og at den har minst like lav fare for alvorlige bivirkninger som helt vanlige medisiner (som f.eks Paracet). Jeg har enda ikke sett noen bevis på det motsatte, hvis vi ser bort fra påstander og grafer som er så lite understøttet at hvem som helst kunne laget dem.

 

Selfuniverse skrev (7 timer siden):

Det er bra du har brukt tid på alle de andre rundt om i hele verden som nå snakker ut om dette. Det har jo blitt lenket til mye av forskningen deres i denne tråden, men jeg ser jo at du har gjort deg kjent med mye allerede på egen hånd her. Nå ble jeg glad!

Jeg prøver å finne ut av ting, og blir nysgjerrig på påstandene angående vaksinene. Er det noe i de, må vi bli mer bevisste på hva som faktisk er greia. Men jeg sliter likevel med å finne noe som endrer hva jeg tror pr. i dag.

 

Selfuniverse skrev (7 timer siden):

Ja jeg er enig der. Men her er ett tanke eksperiment... Hører du på de personene som slår alarm om overdosedødsfall? Hva om jeg donerer store summer til ett sverteselskap som 'tilfeldigvis' får i oppgave å finne eller skape grums om disse personene og blåse det opp for å sverte dem, og du leser om dette grumset. Da må du vel velge å ikke tro på disse lykkemotstanderne*? (Om jeg har skjønt deg rett)

Du har et slags poeng, det skal du ha. Men det er likevel vanskelig å sammenligne dette med covid-vaksinene. Og ettersom det er mange bevis på at hyppigheten av overdosedødsfall faktisk er såpass alvorlig, så ville det heller ikke vært vanskelig å finne bevis på det heller. I motsetning til at det finnes få bevis på at covid-vaksinene er farlige, og at bevisene i tillegg er svake og vanskelig (umulig) å dokumentere.

Når det er sagt, så er det enkelte konspirasjonsteoretikere som prøver å finne bevis (les: påstander) på at alle overdosedødsfall de siste årene, er på grunn av covid-vaksinene. Så det er de som prøver seg på det du allerede "foreslår". De lykkes ikke spesielt bra med det, riktignok. De to jentene som tragisk nok døde på en fest, og Lisa Marie Presley... det er ikke på grunn av narkotikabruk noe av det, i følge dem. Alt er visstnok på grunn av vaksinene, men det blir hysjet ned og de som har sett bevis på det, blir truet til stillhet (igjen, noen som blir truet i det miljøet).

  • Liker 6
  • Innsiktsfullt 2
Lenke til kommentar
Selfuniverse skrev (7 timer siden):

Med en gang en professor/lege/ekspert/sykepleier/helsepleier/eller pfizer ansatt/forsker begynte å stille spørsmål om hvordan ting ble gjort, og ville snakke om det, så var det apparater på plass som er dokumentert: (1,2,3,4,5) Disse ble brukt til å tie fagfolk, og når noen likevel trosser disse apparatene, så er det viktig å vise eksempel av dem ved å gå på person og prøve å finne 'grums' som du kaller det, som de kan holde opp for alt det er verdt for å forsøke å diskreditere alt denne personen sier og ødelegge deres rykte. Sensuren på sosiale medier rundt korona var også helt ekstrem, og planlagt i forveien. Hvis ikke dette apparatet var på plass til å slå ned på alle stemmer fra fagfolk så hadde nok mange mange flere begynt å snakke fordi de hadde ikke trengt å være redd for å miste jobben. Det blir vanskelig å risikere å måtte ofre mat på bordet selv om man ser mye galt som foregår. Men det er altså likevel en god del som har tatt den risikoen.

Når du sier at påstandene hans er motbevist, så er det vanskelig å vite om dette har noe med virkeligheten å gjøre, fordi selvfølgelig er en del av sverteprosessen å underminere alt som har blitt sagt, uansett hvilken måte det blir gjort på.

Mengden 'grums' fra produsentene som lager disse mRNA preparatene, er helt horribel lesning, og mye verre enn de personangrepene de greier å skrape opp mot disse enkelt personene.

Varslere kan idag kommunisere trygt og anonymt, via sikre kanaler. (Mange mediehus har faktisk sine egne sikre varslertjenester.) Man trenger ikke stå frem med navn og risikere privatliv og karriere. Se bare til Panama Papers og hvordan dette foregikk der. At folk ties ihjel og at det er vanskelig eller umulig å få sagt ifra til omverdenen, uten å risikere absolutt alt, er bare tullprat. Faktiske varslere (og ikke svindlere, skurker eller kvakksalvere) trenger kun å sette seg ned fremfor dataskjermen. Kompilere nødvendig dokumentasjon. Også dele denne med journalister, meningsfeller, osv. Er det ekte vare vil den skape sitt eget momentum. Man trenger ikke vise ansiktet sitt eller snakke med noen.

 

  • Liker 3
  • Innsiktsfullt 4
Lenke til kommentar

Her er litt om Arbeidstakers ytringsfrihet, varslingsrett og lojalitetsplikt i Norge. 

Ved forhold som gir fare for liv og helse, går retten til å varsle over til å bli en plikt til å varsle. Gjengjeldelse mot arbeidstaker som varsler er forbudt. Arbeidstakere som blir utsatt for gjengjeldelse etter varsling kan kreve erstatning for økonomisk tap og oppreisning for ikke-økonomisk tap.

Men det ligger nok et spenningsfelt mellom ytringsfrihet og lojalitetsplikt - jeg vil tro at dersom et varsel eller en artikkel fremstår som ren sabotasje av arbeidsgivers virksomhet, så kan det bli en juridisk nøtt. Jeg vil også tro at det å fremføre fakta og "avvikende" synspunkter på mRNA-vaksiner fint kan gjøres av helsepersonell uten at det likner på sabotasje i det hele tatt, så det bør ikke bli utfordrende i denne settingen.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Robert Clancy, en immunolog fra Australia som har gjort mye bra arbeid der, en stor del av livet sitt. Og har utviklet en vaksine i 1985. Snakker med John Campbell på hans youtube kanal. Han forklarer en del av det som allerede er nevnt i denne tråden. Men også andre punkter.

Jeg oversatte og summerte de første 10 minuttene:

"Vi vet at mRNA dosene sprer seg systematisk i kroppen fra armen, og vi vet at den skaper betennelse i organer. Det har vi bevis på fra obduksjon etter dødsfall. Og også fra biopsi av hjertet." Videre forteller han at de vet at piggprotein (spike protein) kan bli værende i kroppen i ukesvis. De ser også at kroppens celler som tar opp dette RNAet, blir ikke nødvendigvis der de er. De kan sirkulere også. Han sier at det er ikke noen tvil rundt det at disse piggproteinene gjør seg gjeldende rundt om i hele kroppen. Uansett hvilke mRNA som kommer med disse dosene, så kommer det til å resultere i fremmede proteiner på celler rundt om i kroppen. Kroppen ser på dette som fremmedlegemer og det blir en reaksjon ikke ulikt en autoimmunsykdom. Dette har blitt demonstrert. Dette er bekymringsfullt, og det skal også være en spesialist på hjerte og kar sykdommer i Storbritannia som vil ha en pause av disse mRNA behandlingene til at vi får orden på dette. Han sier også at han har aldri sett en mRNA behandling være bedre enn 'god gammeldags' antigen behandling. Ingen bevis for at det er bedre som han har sett.


Han nevner noen alvorlige problemer med denne behandlingen:

-Man skaper en systemisk autoimmunsykdom. Ingen kan tvile på at dette skjer.

-Man har ingen kontrol over hvor mye piggprotein produseres som blir presentert for immunsystemet.

-Cellene i kroppen vår har enzymer som kan konvertere RNA tilbake til DNA. Dette er demonstrert og kan skje. Konsekvensene av dette er det ingen som vet. Man kan øke risikoen for kreft. Eller hvis det kommer seg inn i kimbanen, (den veien arvestoffet overføres fra generasjon til generasjon), kan det utfolde seg på noen måte til neste generasjon? Dette har vi ikke noen svar på sier han.

-Folk som ikke skjønner hvordan dette virker, pusher for at dette skal produseres. Det er galskap!

-Dette har aldri blitt injisert i folk før, bortsett fra noen enkelte tilfeller der det ikke virket særlig bra. Dette er ett massivt eksperiment.


Han sier at de må lære å begrense, kontrollere og raffinere denne teknologien. Men at dette er langt langt unna ennå. De har ingenting av dette på nåværende tidspunkt.

 

Endret av Selfuniverse
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det er sant at de vaksinene fikk krisegodkjenning i Pandemien, men det er vanlig prosedyre i slike tilstander.

Vaksinene gikk gjennom kjappe store tester. Hele verden har nå fått vaksiner, bare litt mindre i de fattige delene og antivaxxerne.

Screenshot_20230115-201514.thumb.png.ae5dac769c33dbe4e8acc6e66d65bb66.png

På det rene, bivirkninger finnes, de uheldige i lotteriet som får alvorlige bivirkninger som kvalme, fatigue, eller Hjertebetennelse som krever medisin har absolutt min sympati. Mens forstyrrelser hos damer var vanlig bivirkninger, men det er det i andre vaksiner og influensa/ covidsykdom også.

Om det ikke var en Pandemi, og smitten holdt seg i Kina og ble borte så ville jeg frarådet vaksine for alle unntatt de gamle og oversyke. Nettop fordi alle medisiner og vaksiner har uønskede bivirkninger for de uheldige promiller i lotteriet.

Men det ble en pandemi. Jeg rådet alle som kunne å ta vaksinen. Det fleste tok vaksinen.

Om det var en noen hyppige bivirkninger, så hadde vi vi vist dette nå.

Og ikke kom med Hjertesykdom, som hjerteinfarkt og slag, folk har ligget på sofaen i to år, treningssenter har vært stengt... På lockdown øker også alle vaner, folk øker alkoholbruk, tobakk etc. Vi så det når de prøvde å stenge Polet, full krise.

Også latterlig å blame overdosene i indre Østfold på coronavaksine. Det er mye opiater, heroin og fentanyl i omløp, og svært unge narkomane er uerfarne med doser osv en mye mer trolig årsak.

Endret av Gouldfan
  • Liker 2
Lenke til kommentar
a_aa skrev (2 timer siden):

Jeg tror det her er snakk om at ved reparasjon av DNA kan det inkorporeres korte mRNA-rester i DNA-et for å gjøre det helt igjen - og det er en reparasjonsprosess som ikke er kjempenøyaktig. Uansett, det er utenkelig at hele vaksine-mRNA bygges inn i cellens DNA, det er alt for stort. Dette er ren spekulasjon over noe som aldri vil skje. For øvrig opererer også mange virus på samme måten som vaksinen (bortsett fra at de får cellene til å replikere seg selv i stedet for bare "skall-fragmenter"), og i så fall innebærer enhver virussykdom samme risiko.

Har googlet litt, og i det ovenstående har jeg rett, og jeg tar feil - samtidig.

Mine vurderinger baserte seg på: https://www.science.org/doi/10.1126/sciadv.abf1771, og jeg tror de står seg bra mhp innholdet der.

Men det finnes er en nyere artikkel også: https://www.science.org/doi/10.1126/sciadv.abf1771, og i den har de - slik jeg tolker den - påvist hele vaksine-mRNA-sekvensen i levercellers DNA, etter å ha eksponert cellene for vaksinen in vitro (altså ikke i en levende organisme). Dermed er det feil når jeg sier at dette er "noen som aldri vil skje", det har skjedd - dog i fravær av immun-mekanismer som finnes levende organismer som vil skape hindringer for dette. (Se også responsen https://www.mdpi.com/1467-3045/44/4/113 )

Og en interessant setning i starten av artikkelen: "Furthermore, a recent study showed that SARS-CoV-2 RNA can be reverse-transcribed and integrated into the genome of human cells." Covid innebærer altså i seg selv muligheten for at DNA i cellene endres ved at virusets arvemateriale tar plass i det. Som nevnt av meg ovenfor. Heldigvis har vi et immunsystem (som kanskje til og med har fått trent seg på piggproteiner) som kan uskadeliggjøre celler som er infisert av viruset - det er jo jobben det skal gjøre :) 

Endret av a_aa
  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Nå har jeg ikke lest de foregående innleggene, men følger John Campbell.
Det han NÅ sier (har absolutt snudd siden 'tidenes morgen' er at det nå finnes absolutt verifiserte data om større dødsfall grunnet vaksina:  
Det som BØR være urovekkende er at også prektige lille Norge har de samme problemene med hjerteproblemer og økt dødsfall i de samme gruppene..  Og det som irriterer både Campbell og meg er at det er så fordømt stille om en relativt stor økning i dødsfall, både i UK, USA og lille Norge.. Ikke en kjeft bryr seg..

 

  • Innsiktsfullt 2
Lenke til kommentar
Selfuniverse skrev (3 timer siden):

 

 

Jeg hørte gjennom denne dialogen, og fant den interessant. Robert Clancy har definitivt kompetansen til å forstå og snakke om dette, og slike må få slippe til i offentlig debatt.

Jeg synes du blåser budskapet litt ut av proporsjon. Han er ikke antivaxer, og heller ikke imot mRNA-teknologi for den del, men maner til større forsiktighet. Både da vaksinene ble masseprodusert i starten og nå. At man satte igang denne store utrullingen uten å ha godt nok kunnskapsgrunnlag, og at vi fremdeles vet for lite, men at vi har sett en del uheldige utfall. Vi vet jo at noen får komplikasjoner, som hjertepose- og hjertemuskelbetennelse. Noen har fått tromboser/blodpropper (hvor noen få uheldigvis har omkommet). En del kvinner får menstruasjonsproblemer. Selv fikk jeg (bortsett fra de mer vanlige bivirkningene som tretthet) en reaksjon i form av utslett i ansiktet. Jeg kan ikke med sikkerhet si at det var vaksinen, men jeg klarer ikke å tilskrive det noe annet. Etter første dose fikk jeg noe som minnet om en kvise, så jeg tenkte egentlig ikke noe mer over det på tidspunktet. Jeg får ikke ofte kviser lenger, spesielt ikke om sommeren, men det kan hende en veldig sjelden gang. Etter andre dose derimot begynte ansiktet å utvikle sår/rød/inflammert hud, og flere slike kviselignende byller dukket opp, mens den første fremdeles var tilstede. Den første var derimot den desidert største. Jeg vet dette fordi jeg sjekket bilder av meg selv før og etterpå. Først mistenkte jeg bare at jeg hadde fått en ny hudkrem jeg hadde brukt, men det hjalp ikke å kutte den ut. Jeg forsøkte diverse andre ting som skal funke mot rosacea, men ingenting hjalp, og jeg fant det merkelig at jeg plutselig skulle få det, men det hender jo. Uansett. Dette utviklet seg videre noen uker, og alt jeg smurte på hjalp absolutt ingenting. Utslettet verket, så det var veldig ubehagelig, og det ville jo ikke forsvinne før etter et par måneder. Da fikk jeg utskrevet en hudsalve som inneholdt Ivermectin, og den tok det etter en stund. Den første (og største) kviselignende saken har gjort at jeg idag har et arr midt i trynet.

Hvorfor nevner jeg dette? Fordi det de sier i videoen, om at noe mRNA, selv om mesteparten går i muskelen (hvor det skal) så kan noe også havne i blodet og bevege seg rundt i kroppen. Så jeg lurer på om disse blodproppene, hjertebetennelsene etc rett og slett er mRNA som har havnet i blodet, og da kan det trenge inn i celler egentlig hvor som helst i kroppen. Mange steder vil være helt ufarlig, men der det havner vil det få cellen til å lage piggproteinet, som jo er hva kroppen skal reagere på (og utvikle immunitet mot). Hvis så skjer i celler i hjernen så kan kroppen angripe disse cellene der, og man kan få en betennelse/inflammasjon som kan føre til trombose/blodpropp (sikkert litt avhengig av hvor mange celler det er snakk om på samme sted). Skjer det i hjertemuskelen får man inflammasjonen der, og kan dermed få hjertemuskelproblematikk. Skjer det i eggstokkene kan man få menstruasjonsproblemer. Dette er jo ikke vanlig, men sjelden, men hyppigheten av bivirkninger synes å forekomme oftere enn ved tidligere tilbaketrukkede vaksiner. Jeg mistenker at jeg har fått denne responsen i ansiktet (på en måte heldigvis at det ikke gikk lenger opp). Ved første dose konsentrert på ett sted, og ved andre dose litt mer spredt. Basert på min egen erfaring, og det jeg har lest og forstått, så virker dette logisk for meg. Jeg kommer ihvertfall ikke til å ta flere mRNA-vaksiner før denne teknologien (som jeg absolutt har tro på) har forbigått barnestadiet. 

Endret av Fustasjeopphengsforkobling
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Fustasjeopphengsforkobling skrev (51 minutter siden):

Jeg hørte gjennom denne dialogen, og fant den interessant. Robert Clancy har definitivt kompetansen til å forstå og snakke om dette, og slike må få slippe til i offentlig debatt.

Jeg synes du blåser budskapet litt ut av proporsjon. Han er ikke antivaxer, og heller ikke imot mRNA-teknologi for den del, men maner til større forsiktighet. Både da vaksinene ble masseprodusert i starten og nå. At man satte igang denne store utrullingen uten å ha godt nok kunnskapsgrunnlag, og at vi fremdeles vet for lite, men at vi har sett en del uheldige utfall. Vi vet jo at noen får komplikasjoner, som hjertepose- og hjertemuskelbetennelse. Noen har fått tromboser/blodpropper (hvor noen få uheldigvis har omkommet). En del kvinner får menstruasjonsproblemer. Selv fikk jeg (bortsett fra de mer vanlige bivirkningene som tretthet) en reaksjon i form av utslett i ansiktet. Jeg kan ikke med sikkerhet si at det var vaksinen, men jeg klarer ikke å tilskrive det noe annet. Etter første dose fikk jeg noe som minnet om en kvise, så jeg tenkte egentlig ikke noe mer over det på tidspunktet. Jeg får ikke ofte kviser lenger, spesielt ikke om sommeren, men det kan hende en veldig sjelden gang. Etter andre dose derimot begynte ansiktet å utvikle sår/rød/inflammert hud, og flere slike kviselignende byller dukket opp, mens den første fremdeles var tilstede. Den første var derimot den desidert største. Jeg vet dette fordi jeg sjekket bilder av meg selv før og etterpå. Først mistenkte jeg bare at jeg hadde fått en ny hudkrem jeg hadde brukt, men det hjalp ikke å kutte den ut. Jeg forsøkte diverse andre ting som skal funke mot rosacea, men ingenting hjalp, og jeg fant det merkelig at jeg plutselig skulle få det, men det hender jo. Uansett. Dette utviklet seg videre noen uker, og alt jeg smurte på hjalp absolutt ingenting. Utslettet verket, så det var veldig ubehagelig, og det ville jo ikke forsvinne før etter et par måneder. Da fikk jeg utskrevet en hudsalve som inneholdt Ivermectin, og den tok det etter en stund. Den første (og største) kviselignende saken har gjort at jeg idag har et arr midt i trynet.

Hvorfor nevner jeg dette? Fordi det de sier i videoen, om at noe mRNA, selv om mesteparten går i muskelen (hvor det skal) så kan noe også havne i blodet og bevege seg rundt i kroppen. Så jeg lurer på om disse blodproppene, hjertebetennelsene etc rett og slett er mRNA som har havnet i blodet, og da kan det trenge inn i celler egentlig hvor som helst i kroppen. Mange steder vil være helt ufarlig, men der det havner vil det få cellen til å lage piggproteinet, som jo er hva kroppen skal reagere på (og utvikle immunitet mot). Hvis så skjer i celler i hjernen så kan kroppen angripe disse cellene der, og man kan få en betennelse/inflammasjon som kan føre til trombose/blodpropp (sikkert litt avhengig av hvor mange celler det er snakk om på samme sted). Skjer det i hjertemuskelen får man inflammasjonen der, og kan dermed få hjertemuskelproblematikk. Skjer det i eggstokkene kan man få menstruasjonsproblemer. Dette er jo ikke vanlig, men sjelden, men hyppigheten av bivirkninger synes å forekomme oftere enn ved tidligere tilbaketrukkede vaksiner. Jeg mistenker at jeg har fått denne responsen i ansiktet (på en måte heldigvis at det ikke gikk lenger opp). Ved første dose konsentrert på ett sted, og ved andre dose litt mer spredt. Basert på min egen erfaring, og det jeg har lest og forstått, så virker dette logisk for meg. Jeg kommer ihvertfall ikke til å ta flere mRNA-vaksiner før denne teknologien (som jeg absolutt har tro på) har forbigått barnestadiet. 

Unnskyld, men aldri i verden at piggprotein går i trynet ditt og skaper kviser.

Det er istedenfor en immunrespons i kroppen din som er med på å lage hormoner til hjelp mot sykdom, som igjen øker kvise, akkurat som damene får økt mens for å unngå graviditet/immunrespons.

 

Dette tror iallefall jeg..

Piggprotein i hjertet ved feil administrasjon, uvisst.....

Om Hjertebetennelse i stor grad forårsaket hjertelidelser, like etter vaksinen så tror jeg vi hadde vist dette. Om ikke i lille Norge, iallefall fra EU eller USA.

En stor faktor er tiden med lockdown som nevnt...

Hjertebetennelse vet man jo om og det er for de fleste forbigående og kunne behandles med medisiner der det var nødvendig.

Det er iallfall snakk om uker, det sier jo han legen selv.

England vaksinerte jo med Oxford vaksinen hovedsakelig, Aztra Zeneca, den hadde mere bivirkninger, som ble oppdaget i Norge. Blodpropper som kunne bli fatale dvs dødelig.

Hjertebetennelse er forbigående, tror ingen har dødd av det i Norge pga covid Pfizer eller Moderna vaksinen. Det er vanlig å få både Hjertebetennelse og feks forbigående nyreproblemer i vanlig influensa og forkjølelse også.

https://forskning.no/covid19-hjertet-vaksiner/koronavirus-forarsaker-hjertemuskelbetennelse-oftere-enn-vaksinasjon/1957793

 

Endret av Gouldfan
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...