Gå til innhold

NVIDIA GeForce RTX 40xx tråden


Nizzen

Anbefalte innlegg

5 hours ago, Deepo said:

Netonnet er helt enig og har tatt nettopp det grepet:

image.thumb.png.6aa399a44af36d1523c4cc670c4dda88.png

Dette er ikke noe jeg praktiserer veldig ofte, men jeg benytter meg av de mulighetene butikkene gir meg når jeg skal bruke så mye penger på et produkt. Det gjør det ikke bedre at Nvidia har forbud mot at anmeldelser av kortene slippes før kortene legges ut for salg, så vil man være early adopter så er det vanskelig å gjøre ordentlig research på forhånd.

Kan egentlig NetonNet nekte deg å returnere ? Mente kjøp over nettet klassifiseres som den gamle "postordre salg" hvor en av forbrukerrettighetene faktisk er å kunne returnere en vare (i motsetning til kjøp i butikk)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
scuderia skrev (18 minutter siden):

Kan egentlig NetonNet nekte deg å returnere ? Mente kjøp over nettet klassifiseres som den gamle "postordre salg" hvor en av forbrukerrettighetene faktisk er å kunne returnere en vare (i motsetning til kjøp i butikk)

Du har fremdeles angreretten på 14 dager. De kan ikke kreve ubrutt forsegling, da bryter de norsk lov som de er bundet av. Datakomponenter faller ikke inn under unntakene i angrerettloven §22. 

Gjør oppmerksom på at loven er absolutt og kan ikke fravikes.

https://lovdata.no/dokument/NL/lov/2014-06-20-27#shareModal

Endret av Ephrus
  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 2
Lenke til kommentar

Etter å ha kranglet med Elkjøp Megastore Løprenskog om en defekt 18mnd gammel lenovo yoga fra mars til september i år uten å komme noen vei med 4 turer innom verksted og forsøk på reklamasjon som ble ignorert. Kommer jeg aldri til å kjøpe et produkt over et par tusen derfra noen gang igjen. Det er den verste driften og kundebehandlingen jeg har opplevd på 25 år. Det toppet selv noe av det verste jeg har opplevd med gamle spaceworld.

Jeg brukte vel et sted mellom 40 og 60 timer totalt på saksbehandling , reiser, diskusjoner og korrespondanse. Skulle jeg ha kommet noen vei måtte jeg tatt det via retten og brukt hundrevis av timer.

Elsvindel.no er bare å styre unna. Foretrekker selv Power over den drittsjappa der.

Hadde aldri falt meg inn å kjøpe et dyrt grafikkort derfra. Diagose og saksbehandlingsevnene de og deres verkstedspartner innehar er langt under sub par. De klarer ikke engang å lese. Jeg endte opp med en defekt laptop full av riper og hakk etter 4 verkstedsbesøk.

Bare noe så idiotisk som å bytte skjerm når jeg beskriver at mitt diagnose arbeid peker mot feilende ssd. Basert på at idioten bak kassa endrer feilbeskrivelse fra maskin fryser til skjerm blir sort.

Endret av Theo343 (takk for meg)
Lenke til kommentar
3 hours ago, shinsengumi said:

👈 👈 👈 👈 bare å styre klar av svindelkjøp. Kundeservicen er noe av det dårligste i bransjen og nettsiden deres er bare surr, værre enn den gamle de skulle "forbedre". De leker også amazon nå med å selge ting fra andre butikker. Minner mer og mer om CDON, som er en værsting.

Tydelig at dette varierer med hvor du er i landet. Jeg har hatt flere problemfrie reklamasjoner på flere Elkjøp på østlandet på alt fra kaffetraktere til 2080 med minneproblemer. Kan imidlertid si meg enig i at websidene er en katastrofe i øyeblikket, har tidligere måtte gjøre "vanskelige" bestillinger på telefon noe som skulle være unødvendig i disse dager.

Endret av ps5
Lenke til kommentar

Uten at tråden handlger om Elkjøp; så ja, jeg har bare positive opplevelser med de egentlig. Bor dog nær Oslo så det kan hende kundeservice her er litt mer på den at de bare lar ting gå og så rydder de opp internt hvis noe er galt, ettersom volumet kunder er ganske stort. Men har aldri opplevd åp krangle på noenting som jeg kan huske. Har levert tilbake ting av grunner fra "den var for stor" til at noe var galt og det var alltid bare "ok - signer her" og så pengene tilbake eller ny ting.

Endret av Lakus
Lenke til kommentar

På elkjøp Lørenskog var det en helt annen planet og opplevelse. Da hjelper det ikke om Storo eller Skien er bedre. Jeg har en lang tråd her i forumet som dokumenterer hele hendelsesforløpet.

Elsvindel.no blir aldri brukt igjen av noen i vår bekjentskapskrets.

Forøvrig den eneste parten som kranglet i denne saken var Elkjøp. Jeg var saklig og dokumenterte hele veien. Selv bilder av laptop før og etter leveransene for å dokumentere skadene som ble påført metall chassiset fra verkstedet.

Hadde jeg lyst til å ta det gjennom FTU og rettsapparatet? Selvsagt etter den behandlingen man fikk der. Men så mye fritid ville jeg ikke bruke så da var svartelisting og dele opplevelsen med alle vi kjenner bedre.

Men back to topic.

Endret av Theo343 (takk for meg)
Lenke til kommentar
25 minutes ago, ps5 said:

Proshop rapporterer nå 7 forskjellig typer kort på lager som da normalt skal komme i salg i dag kl 14. I går var det falsk alarm på 2 typer så vet ikke om det er verdt innsatsen å prøve. (Hvordan kan logistikk ikke være løst i 2022..)

Synd de ikke har en "meld interesse med kundenummer for trekning" funksjon. Men det er forståelig at de bryr seg null om hva eller hvem som kjøper. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...