Gå til innhold

shinsengumi

Medlemmer
 • Innlegg

  664
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

1 017 profilvisninger

shinsengumi sine prestasjoner

314

Nettsamfunnsomdømme

 1. er det noen norske eller på forumet her som har hatt smelta 12vhpwr? aldri hørt om en sak utenfor USA bortsett fra en tidlig etter lansering i Taiwan, og de har vel også 110v (noe jeg har hatt i bakhodet lenge). Men har ikke leita så jævlig heller forsåvidt.
 2. noen som har strix 4080/4090 uten coilwhine? ser strix er versting i coilwhine tråden på hardwareluxx, dog er 4080 tuf også versting her, mens min 4080 tuf er dørgende stille og har aldri gitt fra seg ett pip. Men jeg nøler 🤔
 3. Jeg har sp 114 (114/114/114/114/115/116/114/117/114) er det gude-bin eller bug i bios?
 4. https://www.netonnet.no/art/datakomponenter/skjermkort/nvidia/gigabyte-gv-n4090gaming-oc-24gd/1027197.11111/
 5. Folk som vurderer XFX bør tenke seg om to ganger. Av erfaring er 6900XT merc det mest bråkete skjermkortet jeg noen gang har prøvd. Og de kjører samme driten i 7900 xtx med dobbelt lydnivå i forhold til TUF (10db = dobbelt så høy lyd)
 6. Bare Sapphire nitro+ som er aktuelt for meg siden det har vaporchamber. Men dukker vel ikke opp før etter nyttår.
 7. https://www.komplett.no/product/1218715/datautstyr/pc-komponenter/skjermkort/msi-geforce-rtx-4090-suprim-x https://www.komplett.no/product/1218663/datautstyr/pc-komponenter/skjermkort/asus-tuf-gaming-geforce-rtx-4090-oc-edition
 8. 3d mark trenger ikke å bety så mye. Men ganske sikker på at 6900xt gruset 3080 i timespy. Så hvis vi har samme styrkeforhold i "real world performance" nå så ser det dystert ut for AMD. Bedre å vente på reviews, spesielt techpowerup og hardware unboxed, sistnevnte pleier å teste med 30 spill elns, og en håndful aib kort der mange andre techtubers bare tester reference kort.
 9. Jeg synes sapphire nitro kortet ser helt fantastisk ut, reint designmessig ser det veldig forseggjort ut. Bare synd den er i sølv og ikke svart/black anodized. Der de andre kortene vi har sett hittil ser ut som fulle av plastikk og få nye ideer.
 10. Hvorfor har de kjørt 240mm radiator bare på liquid x?
 11. Bestilte du EVGA kort? du er nok uansett ikke alene her. Jeg gadd aldri gå videre med saken, men jeg hadde en bestilling hos Dustin i nesten 1 år elns, men siden jeg vet de er noen svindlere så valgte jeg faktura og ble aldri trukket noe slik som du. Jeg handler aldri hos Dustin med "ekte penger". De tok også å bare kansellerte ordren uten forvarsel etter rundt 11 mnd:
 12. Heldig og vinner hver gang i kundeservice lotteriet du da. Blir som å si "det har ikke jeg!" i en tråd som heter "jeg har et problem"
 13. Har vært i kontakt med de 8-10 ganger. Hver gang sier de den er kansellert så jeg må kontakte banken/kortet. Kortutsteder sier at dette er på elkjøps side. Kasteball fram og tilbake. Men i dag gikk jeg HAM og ga meg ikke på tørre møkka. Første forsøk var det samme gamle. "nei det kunne de ikke skjønne" osv, trenering. Så prøvde jeg igjen, fikk ei svensk ei, jeg bare la ut som vanlig med ekstra mye salt og raseri. Etter 2 minutter uten et ord fra vedkommende kom denne "Jeg refunderer beløpet nå". "Så fint, jeg venter her til det skjer jeg". 10 sekunder etterpå er det effektuert. (jeg bare refresher mine sider på kortet og det er forsvunnet) Så ja, de KAN refundere momentant hvis de vil. Problemet er at det er noe de ikke vil, for de vil holde på disse pengene så de kan tjene renter eller hva faen de gjør med det. Jeg mener at det å holde igjen penger og villede kunden, drøye og trenere er en villet handling fra Elkjøp fordi det skjer hver eneste gang (hvertfall når det er skjermkort med i bildet) og de må sikkert legge ut penger til denne leverandøren. Kan bare peke til 3080 gigabyte fadesen hvor de "solgte" hundrevis av 3080 til 7000kr og hadde null (eller omtrent null) og trakk penger i øst og vest. Tok vel 3 uker før jeg fikk igjen penger da fordi "vipps tar litt lenger tid". Bullshit. Man må bare bli sint nok så kan de plutselig 😆 Forøvrig liker jeg komplett og proshop 😋
 14. I andre nyheter sitter svindelkjøp fortsatt på pengene for 4090 phantom jeg kansellerte for snart 1mnd siden. Jeg får lyst til å kjøpe julegave til meg selv hos https://www.smashroom.no/ og spørre om de har Elkjøp tema rom man kan gå berserk i med balltre og motorsag. Eventuelt et Elkjøp styremøte rom med hyperrealistiske dukker man kan waterboarde.
×
×
 • Opprett ny...