Jump to content

chrisf

Medlemmer
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hva er egentlig regnet som det beste 3090 skjermkortet akkurat nå når man ser bort i fra special edition kort?
 2. Spørsmålet er om det egentlig er noe å reparere når viften enheten kommer med kanskje lager mer lyd enn andre ps5 med den mer stillegående viften. Det virker som det eksisterer minst to forskjellige varianter av ps5 med forskjellige vifter der den ene lager mer lyd en den andre. Jeg synes lyden min ps5 lager er ganske irriterende fordi jeg ofte merker den når lyden på det jeg spiller eller ser på blir veldig lav. Er usikker på hva for eksempel Komplett eller Elkjøp ville gjort hvis man prøver å reparere, eller bytte den inn fordi man mener den bråker mer en den burde. Hva tror dere? Her er forresten en artikkel som omtaler de forskjellige viftene: https://www.techradar.com/news/certain-ps5-consoles-are-noisy-due-to-differing-cooling-fans-report-suggests
 3. Ja det er et godt poeng! Håper at det ikke er en feil, og at jeg snart klarer å ignorere lyden.
 4. Hva kjøpte du i stedet? Jeg var/er fortsatt ikke helt sikker på hva problemet er siden den funket den første kvelden jeg brukte pcen. Når jeg prøvde å skru den på neste dag begynte viftene å gå og det kom lys i sånn 1 sek. og så slo pcen seg alltid av. Det som var rart er at på knappen på kabinettet fortsatt hadde lys samt ethernet porten på baksiden, men bortsett fra det skrudde ikke resten av pcen seg på. Så fordi PSU'en fortsatt ga litt strøm var jeg usikker på om problemet var knyttet til hovedkortet eller PSU'en. Komplett mente at det kanskje var PSU'en, så jeg venter nå på en ny RM1000i.
 5. Hvor langt unna spiller du? Det som plager meg mest er at enheten min egentlig ikke lager mye lyd, men begynner å lure om noe er feil når så mange sier at de ikke kan høre sin.
 6. Det er interessant fordi jeg kjøpte også nylig en RM1000x, som bare funket en dag før pc'en plutselig ikke ville skru seg på igjen. Komplett mente at problemet kunne være strømforsyningen så jeg har akkurat sendt PSU'en tilbake og isteden bestilt en rm1000i. Håper at den kanskje er bedre.
 7. Har ikke Corsair gode PSU'er? Har ikke sett mange anbefale Corsair.
 8. Kanskje 2.5-3 meter unna konsollen
 9. I de to siste ukene har det vært mye snakk om coil whine og lyd fra viften på PS5. Når det kommer til min ps5 så vil jeg nok si at den ikke lager så mye lyd. Sammenlignet med Ps4 pro lager min ps5 nesten ingen lyd, men jeg kan høre viften når jeg har tv-en på mute eller når det nesten ikke kommer noe lyd fra spillet. I utgangspunktet ville jeg sagt at det er helt vanlig å høre viften litt når man spiller spill og det er helt stille i rommet, men jeg har sett at flere skriver at deres PS5 er veldig stille og bare kan høres hvis man er veldig nærme konsollen. Hva er deres erfaringer? Har vært litt bekymret for at min ps5 lager litt mer lyd en det som er vanlig. Det mest irriterende så langt er at jeg noen ganger kan høre viften når jeg ser på Netflix, noe jeg mener ikke burde være tilfellet i situasjoner der PS5 ikke virkelig testes.
 10. Samme her! Er veldig glad for at de pakket det inn i noe.
 11. Er det noen som vet hvordan Kompletts PS5 blir sendt? Har Komplett pakket dem inn? Eller kommer de i original emballasje?
 12. Er det noen som vet hvordan Kompletts PS5 blir sendt? Har Komplett pakket dem inn? Eller kommer de i original emballasje?
 13. Haha det er jo litt morsomt! Jeg er veldig nysgjerig på hvorfor Komplett nå faktisk velger å sende ps5 før i morgen siden de flere ganger hadde sagt at de ikke kunne sende før da.
 14. Er det forresten noen som vet hvor lang tid PostNord bruker når man bestiller fra Komplett? Jeg bor i Oslo, men er det garantert at Ps5 vil være klar til henting i morgen hvis den sendes fra Komplett i dag?
×
×
 • Create New...