Jump to content

Ephrus

Medlemmer
 • Content Count

  292
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Ephrus

 1. Dette er nok snakk om bruk av åpent kjøp / angrefrist som er levert inn i butikk
 2. Kundestøtte påstår at alle kortene blir levert neste uke med den informasjonen de har nå
 3. Blir spennende å se finn prisene til uken på 3080 . Uansett så er status reservert ingen forsikring om at du får kort til uken
 4. Da burde du klage, siden de ikke nevner det med ett ord i kjøpsprosessen
 5. Er egentlig en umulighet de har fått inn 300 av ett kort. 100 stk er crazy mtp leveringsmengde
 6. Har 1 kort som er reservert og de andre 2 ordrene er ubekrefta
 7. NVIDA prøver ikke å stikke kjepper i hjulene for minere, det er totalt bullshit. Bevis på dette er deres direkte salg til minere og lansering av CMP. Eneste grunnen for CMP er at de skal være ubrukelige etter de er brukt til mining og ikke blir solgt på brukt markedet. ---> de bryr seg ikke om noe annet enn bunlinjen sin.
 8. De kan ikke bestemme at du skal få pengene tilbake, da bryter de forbrukerkjøpsloven Her står dine krav tydelig; https://lovdata.no/lov/2002-06-21-34/§29
 9. Definitivt håp. Tipper du er rundt 8. På ventelisten ettersom jeg er på nr. 10 på listen
 10. Nesten alle som har bestilt 3080 strix oc 17. Sep hos elkjøp har fått sine kort levert (ca. 5stk som ikke er levert) Fikk bekreftet min plass på ventelisten som jeg bestilte 21. sep. Hvis noen på kundestøtte hos elkjøp sier de ikke kan oppgi den informasjonen så er det enten 1. De gir deg falsk info eller 2. Mangelende kunskap om data systemet. Eller 3. De gidder ikke bruke tid på å finne informasjonen.
 11. Power sendte mail for 4 dager siden og skrev at 3070 gaming x trio var forsinket og estimert ny leverings tid var i dag. Noen andre med samme beskjed? Ser at statusen har gått fra 'Ordren klargjøres for sending' til 'Din ordre er mottat'.
×
×
 • Create New...