Jump to content

scuderia

Medlemmer
 • Content Count

  1878
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

scuderia last won the day on September 20 2018

scuderia had the most liked content!

Community Reputation

1770 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kabelen til England alene kostet 16 milliarder kroner..
 2. Slik situasjonen er i dag er det ikke sikkert at kablene til England og kontinentet har noe som helst å si for vår forsyningssikkerhet.Det som der i mot er sikkert er at vi kan få et problem på grunn av disse kablene. Og en annen ting som er helt sikkert er at en kabel fra nord og ned til sør både hadde gitt oss bedre forsyningssikkerhet og vært billigere. Så.. Mener du at en kabel fra nord og ned til sør ikke hadde hatt noen funksjon i forhold til vår forsyningssikkerhet (og vært billigere)?
 3. Totalt siden 1995 har vi eksportert strøm for over 170 Twh og om man ser på disse tørre årene så er det ikke nødvendigvis slik at Norge i sin helhet manglet strøm men noen regioner. Norges forsyningssikkerhet hadde blitt like godt ivaretatt av kabler fra nord til sør siden det aldri er slik at hele Norge opplever tørke. Kablene til Sverige er fornuftige siden disse er billige og avstand mellom produksjon og forbruk er kort. Kablene til England og kontinentet ellers er det ikke. Disse er kun laget for profitt og politikk. Men kraftbransjen fikk det som de ville.
 4. Merkelig ordvalg ja.. er vel godkjent av husadvokatene En merkelig situasjon uansett selv om slik har skjedd før under filming.
 5. Haha been there teleskopmagnet er tingen. Skal mye til for at den kommer i klem mellom bevegelige deler, ligger nok på bunnplaten
 6. Utvist er vel litt i overkant men han burde selvsagt fått en dom. Men sånn er politiet i Norge dessverre. Er mer stas å stresse lovlydige med bagateller enn å gå etter kriminelle. De er jo farlige.
 7. Er veldig mange her som vet lite om hvordan reglene i Norge er. Problemet i USA er våpenkulturen og ikke nødvendigvis våpenlovene.
 8. Og i motsetning til hva folk tror er det også i Norge lovlig å eie maskingevær og andre automatiske våpen med de riktige tillatelsene fra politiet.
 9. Nå er vel ikke selvmordsraten høyere for transer som ikke tar kirurgi enn de som tar det. Er skyhøyt dessverre uansett.
 10. Er det da også feil at legevitenskapen skal redde stadig flere kreftpasienter siden de kan? vår kunnskap gjør at vi nettopp kan redde flere barn. Så selvsagt vil leger gjøre dette
 11. Om russerne bruker atomvåpen vil de bryte en uskrevet lov i verden. Konsekvensen vil være at ikkespredningsavtaler er ut vinduet. Russland er da ferdig..
 12. Befolkningen i Europa øker ikke.. synker faktisk. Og Europa er ganske selvforsynt så hvorfor skal vi "endre" på alt ? For smertens skyld? For noe tull.. forandring krever da ikke smerte.. Bare religiøse som mener det..
 13. Jaha… sånn med utdannelse, demokrati og menneskerettigheter? Hvor er idealsamfunnet ditt?
 14. Forventningene er vel 4070 får 3090 "ytelse" og kommer på rundt 700$.. 3090 vil vel da falle ned mot 9k kanskje om ryktene om fulle lagre stemmer. Eller vi kan få 2020 igjen med kryptoboom og syke priser..
 15. Absolutt. I tillegg har det generelle salget komplett, Elkjøp etc fullstendig tanket etter i november 2021. Nordmenn har snurpet igjen pengesekken.
×
×
 • Create New...