Jump to content

scuderia

Medlemmer
 • Content Count

  706
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

scuderia last won the day on September 20 2018

scuderia had the most liked content!

Community Reputation

330 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Si nei er svaret. Hans utbygging vil påvirke dine muligheter i fremtiden. Og om du selv ikke har planer nå vil dette kunne endre seg og ikke minst redusere verdien på eiendommen din.
 2. De menneskene er syke Det var en svart 16 åring som jo-ridet rundt som ble skutt og drept av disse menneskene. BLM not so much.. Det som er bra er at vi ser nå at mange av disse ekstremistene blir arrestert i etterkant. Kan vanskelig se for meg at de som skjøt klarere å slippe unna dette men man vet aldri med Seattle da..
 3. Terese Nielsen fikk sparken som illustrator for magic: the gathering på grunn av klager fra SJW ppl på hvem hun fulgte i twitter kontoen sin. Det er en gal gal verden
 4. Hva slags kardemommeverden er det du lever i ? Tror du virkelig på dette her? Så det som hindrer nordmenn i å kjøre over fartsgrensen er altså ikke trussel om straff og bot men deres moralske kompass til å følge en regel? Eller å parkere feil? Nå kommer det så mye rart fra din kant at det virker som det er på tide med en ferie
 5. Helt klart Vi har hendelsen for noen dager siden hvor en BLM aktivist gikk opp til en bil og skjøt føreren uten noen som helst provokasjon eller grunn. Heldigvis er denne personen nå arrestert og tiltalt for mordforsøk. Denne "demonstrasjonen" var organisert gjennom Facebook uten at jeg tror FB kommer til å gjøre en dritt med det.
 6. Yupp, men det er bare å bøye seg i støve for våre venner fra ytterste venstre som altså mener vi har slaveri i Norge den dag i dag.
 7. Så straffarbeid i fengsel er altså slaveri nå.. Så Norge hadde altså slaveri til ganske nylig?
 8. Ikke syk men dessverre preget av alder og demens.. var to elendige kandidater i 2016 og vi ser ut som vi får det samme igjen.
 9. Virker som selv myndigheten i Seattle har fått nok nå og politiet går akkurat nå gjennom området for å rydde det opp. Grunn? Vold og sikkerhetshensyn. Det ble altså ikke en "summer of love"
 10. Jaja.. ting går så det suser i dette venstreekstreme utopia Timcast
 11. Her er det bare å slappe helt av, NRK har allerede konkludert med at dette kun er konspirasjonsteorier..
 12. Tøff oversikt 👍 husk at befolkningen i verden under de tidligere pandemiene var langt lavere. På femtitallet var det nok knapt halvparten av i dag
 13. Nope.. er endel epidemier mellom det og nå.. hong kong epidemien fra 1968-70 tok liv av mellom 800 000 og 2 000 0000 mennesker som et eksempel
×
×
 • Create New...