Jump to content

scuderia

Medlemmer
 • Content Count

  1320
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

scuderia last won the day on September 20 2018

scuderia had the most liked content!

Community Reputation

1023 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. litt off topic meeeen.. Uekte barn er en variant av «utenfor ekteskap» som forkortes. Ekte er jo et begrep som brukes i alle former når det kommer til ekteskap som ektefeller etc. At dette misforstås og blir uglesett sier mer om hvor tid.
 2. Erna har feilet fullstendig med å redusere offentlig utgifter. Like ille som en rød brun regjering så da blir det ikke Høyre i år.
 3. Kanskje fagforeningene også burde klare å si noe positivt om yrket sitt. Ikke rart at få gidder å bli lærere når alt de hører fra lærerne selv er hvor dritt hverdagen er og hvor elendig betalingen er.
 4. Du pusher 50 og er "venn" med en 19 år gammel jente? Altså jobb er bedre enn ingenting så til hun finner seg noe bedre så får hun holde ut der. Å slutte kun for å drive dank er idiotisk råd å gi. Jeg tror ingen ser på Big Bite som sin fremtid (Håper det hvertfall..)
 5. MDG er Norges minst demokratiske parti. Det er ingen tvil om at MDG ville overkjørt befolkningen (for å ikke snakke om et mindretall) i deres iver på å nå sine politiske mål. De har allerede gjort dette i Oslo. Så å kalle MDG for et totalitært parti er innafor. Et demokrati handler om å ta hensyn til mindretallet.
 6. Absolutt ikke bred støtte for den streiken. Et bestillingsverk fra unio.
 7. Han er vel kun tiltalt og dømt for drap på den ene av de to jentene? Aner ikke praksis i Norge men i teorien kunne han bli tiltalt igjen for drap på den andre? Tviler selvsagt men aner ikke hvordan jussen fungerer her.
 8. Ikke nødvendigvis problematisk men kan bli det. La oss si at VK spiser på lokale mcdonalds og de pårørende går inn. Da må faktisk VK gå rett ut for å ikke bryte forbudet selv om han var der først. Selvsagt hypotetisk men på mindre steder så kan dette bli et problem. Og ikke minst ydmykende mot VK.
 9. Og der kom besøksforbudet https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/zgaBgw/viggo-kristiansen-har-faatt-besoeksforbud Ok, kan vanskelig se for meg at han skulle ønske dette men greit nok. Om VK er uskyldig så fortsetter virkelig staten Norge å tråkke på dette menneske videre.
 10. jaha.. basert på hva da? Dette er twitter på sitt verste. Her skal altså alle skremmes og hisses opp på ny og folk faller for slikt igjen og igjen. Hvor mange ganger har vi ikke hørt nå at republikanere skal kuppe makten uten at en dritt har skjedd. Dette er rett og slett skremselspropaganda som gjengis av rabiate journalister som vil skrive alt for å opprettholde lesertallene og levebrødet sitt.
 11. Noen ser rasisme i alt Men ja, merkelig og totalt unødvendig å slenge dritt til folk som tross alt er på jobb for å sette en vaksine som kan redde livet ditt. Mange skrullinger i verden.
 12. Ser ut som prduksjonen har ordnet seg for AMD Både 5900x og 5950x har klart å komme seg opp på amazon sin top 10 cpu salg https://www.amazon.com/Best-Sellers-Computers-Accessories-Computer-CPU-Processors/zgbs/pc/229189
 13. «Dere er heldig som får komme hit til Norge» er da ikke veldig rasistisk?
 14. Jeg ser at det er vanskelig for alle men man kan ikke bare dele ut besøksforbud etc. etter hva folk føler. Den som trolig er i mest fare for skade er VK selv og om besøksforbudet går begge veier så er det vel for så vidt greit. Om VK vinner rettsaken så håper jeg han har vett nok til å ta med alle millionene sine og flytte langt vekk fra Norge. Han får aldri fred her. Men ja, for all del, kjør på med sikkerhet til BEGGE parter i denne saken.
×
×
 • Create New...