Gå til innhold

scuderia

Medlemmer
  • Innlegg

    2 656
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

scuderia vant dagen sist 20. september 2018

scuderia hadde mest likt innhold!

Nylige profilbesøk

8 783 profilvisninger

scuderia sine prestasjoner

3,3k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Du klager over at noen kaller det «aborttilhenger» mens du selv bruker ordet «kvinnefiendtlighet»?? Noen er i mot abort, noen syntes at det er ok til uke 12.. andre til uke 18.. og noen mener helt til barnet blir født.. man er ikke «kvinnefiendtlig» uansett.
  2. Stråmann…. Det var hverken hva du skrev eller hva jeg svarte.
  3. Argentina vant vel akkurat vm med et fullstendig «monokulturelt» lag..
  4. Det er vel delte meninger om hvordan utviklingen vil gå fremover. Andre viser peak 9.1 milliarder for så å falle raskt til 6.7 milliarder i 2100. Det som er sikkert er at alle eldre prognoser er verdiløse. Kollapsen i antall mennesker i Europa, Amerika og Asia vil bli brutal
  5. Problemet er først og fremst at dette "moderne publikum" ikke eksisterer utenfor bobla til hollywood. Å bli hyllet av sine egen for "modige valg" hjelper lite når pengene uteblir. Og den oppkommende gen Z er mye mer konservative enn millennials. Woke tullet eksisterer kun for de som er inni woke bobla
  6. Ingenting er tyveri når det kommer til selvbetjent kasser. Glemmer du å skanne en vare eller slår inn feil produkt så er dette en feil og ikke tyveri. Dette er er en konsekvens av at butikken ber deg gjøre jobben deres.
  7. Norske forsvaret har de siste 40 årene dreid seg mer om distriktspolitikk enn noe annet. Selvsagt burde mer av forsvaret ligget i sentrale områder men hver gang noen forsøker å gjøre noe med dette klikker lokalbefolkningen og politikere..
  8. Amerikanerne lærte under 2vk var at man burde kun angripe den ene siden av skipet om man brukte torpedoer da det økte sjansen for å senke skipet.. jaja..
  9. Japan prøver nå på dette så vi får se hva de får til der. Jeg er ikke så pessimistisk, teknologi vil bidra massivt både for å avlaste de yngre og for de eldre. For å løse "pensjonssystemet" så må statens utgifter, og dermed skatten, kraftig ned så den enkelte blir selv ansvarlige for sin egen pensjon. Ellers er det tiltak som man kan ta allerede nå som at antall barn gir tidligere og mer pensjon og større skattefradrag En eller annen gang så må fødselstallene opp ellers er det utryddelse som er resultatet.
  10. Hva er vitsen med å spare opp for å ende opp med uføre lønn.. enklere å bare bli uføretrygdet da? Og være økonomisk uavhengig betyr og kunne leve godt å skaffe seg det man vil uten å måtte jobbe. Ikke å leve som en fattiglus resten av livet.
  11. Hva er det egentlig som skjer med Tyskland? Er det Merkel sine brun grønne tentakler som fortsatt holder i den tyske ledelsen? Med bakgrunnen i den uroen som eksisterer i landet med bondeopprør, innvandringsopprør og kommende økonomiske problemer så kommer landet til å tilte i ekstreme retninger. Og politikere, som er skyld i alt, kommer til å skjefte på velgere for å velge "feil". Nåtidens politiske ledelse både i Norge og resten av Europa må gå.
  12. Kanskje ikke aktiviteten er så stor her men kvaliteten overgår alle andre forumer i Norge. De to trådene om Russlands invasjon av Ukraina viser hvorfor dette forumet fortjener livets rett. Diskusjon.no har alltid vært et mer positivt, sivilisert og ryddig alternativ til de litt mer viltre variantene som aftenposten i sin tid, vgd, fridiskusjon og nå diskutopia som er alle er "in ur face" (som kan være morsomt) Savner noen et forum for å diskutere følelser så er nok KG stedet tenker jeg.
  13. Om du betaler 20k for å bytte et std vindu så blir du lurt. Sist jeg byttet vindu kom det på ti lapper inkludert alt med 3 lags støydemp glass. Greit at det er litt mer kost om det er fire etasjer opp men lift koster ikke så mye å leie. balkongdør koster nok mest her men ikke mer enn 20-30k
×
×
  • Opprett ny...