Jump to content

scuderia

Medlemmer
 • Content Count

  547
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

scuderia last won the day on September 20 2018

scuderia had the most liked content!

Community Reputation

191 :)
 1. Blender er ikke veldig god til å måle minneytelse da det applikasjonen for det meste bruker internminne (lv2 og lv3 cache) i cpu'en
 2. Som jeg skriver, nostalgi verdi for deg personlig. I ekte penge verdi vil den selvsagt aldri bli høyere.
 3. Ikke selg men ta vare på den og nyt nostalgi effekten om 10 år. Den er mye større en den tusenlappen som du bare sløser bort på et eller annet uansett. Angrer på mye av det jeg har kastet, gitt bort eller solgt gjennom årenes løp.
 4. Hva for noe? Det som spiller en rolle er hva som er fakta og ikke. Vitenskap er ikke håndsopprekning. Det var ingen konsensus om at jorden gikk rundt solen blant forskere for mange hundre år siden. Dessuten er denne 97% konsensus bare tull siden den ikke gradere "hvor mye". Selv William Happer, som du mener bare kommer med sprøyt, er enig i at CO2 i atmosfæren påvirker klimaet. Spøsmålet er "hvor mye".
 5. Marshall planen var ekstremt viktig for de landene som tok i mot denne. Spesielt vest-Tyskland utnyttet denne godt ved å sprøyte midler inn i industrien for å få fart på den igjen. Ikke minst bidro kravene for hjelpen også til økt økonomisk aktivitet og utvikling. Eneste som muligens missbrukte denne muligheten var Storbrittania som fortsatte med altfor høye militær utgifter istedet for å bruke pengene til å utvikle sitt egent land.
 6. Men ikke til kvinnene som klarte å bygge 15 etasjer høye stråhus i løpet av våren og sommeren?
 7. yup, 9900K er fortsatt kongen om man kun skal spille. Det som er mer krise for Intel er vel at 10nm noden deres fortsatt er elendig og neste (7nm) ikke kommer til å være klar før tidligst 2021 dvs at de har nå et helt år fremfor seg med et stort handikap. Nå ryktes det at neste gen (11) skal ha betydelig bedre IPC, 20-25%, så vi får se. Eneste problemet er at AMD er helt ville for tiden og kommer ikke til å sitte stille i båten. Med de pengene de drar inn sammen med den effekten av å være markedsleder så vil de komme inn i 2020 med et utrolig tempo og pågangsmot. For å ikke å snakke om mindshare.. selv Nizzen når han titter på sin 7980 blir litt lei seg når han vet at den ikke lenger er premium. Nye premium er AMD
 8. Intel må ha satt ny rekord. 10980xe ble fullstendig irrelevant iløpet av bare seks timer.
 9. Ouch.. Nesten så man syntes litt synd på Intel for dette var rett og slett ikke pent. Mest overraskende var at Threadripper gen3 også nailet spill og ikke bare produktivitet.
 10. Da er threadripper reviews ute https://www.youtube.com/watch?v=SYxcY-ysYqk https://www.youtube.com/watch?v=oKYY37ss3lY
 11. haha jeg så det faktisk ikke første gang Linus nekter å spille på Intel sitt spill.
 12. Vi får se om ca 3 timer når AMD sin HEDT løsning kommer. Er vel en grunn til at Intel panisk slapp denne bare timer før Threadripper kommer. Men ja, til en 979 $ så gir faktisk denne chippen litt mer mening eneste er at den faller mellom to stoler. Skal man spille vil 9900k til halve prisen gjøre det bedre mens en Threadripper vil knuse den i produktivitet.
 13. Og Linus er ute med sin https://www.youtube.com/watch?v=vuaiqcjf0bs Ikke veldig imponert Over Intel sin markedsavdeling.. og produkt..
 14. Ja Intel halverte prisene sine for en mnd siden da selv de forstod at å ta 20k for den cpu'en var helt tullete da tilnærmet ytelse kunne kjøpes for 7,5k fra AMD. Nå ser det ut som TR vil bli ganske høyt priset (3970X 32 Core $1907, 3960X 24 Core $1340) så da blir alle Intel sine HEDT chipper billigere en AMD sin HEDT serie. En litt spesiell situasjon. Om AMD virkelig legger seg på 15k for innstegsmodellen så blir det en åpning for at Intel igjen kan øke prisene sine, tror alle ble overrasket over TR3k prisene.
×
×
 • Create New...