Gå til innhold

Russlands invasjon av Ukraina [Ny tråd, les førstepost]


Gjest Slettet-404071

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det ser ut som Ukraina har en god plan. De ødelegger infrastruktur mellom Krim-halvøya og Russland. Samtidig som de litt etter litt nærmer seg Tokmak. De vil nok gå for enten Melitipol eller Mariupol på sikt. Lykkes de med offensiven sin er nok Krim-halvøya innen rekkevidde. Om en eller to uker, kan nok ukrainerne krysse Dnepr-elva ved Kherson da flommen forårsaket av ødeleggelsen knyttet til Kakhovka-dammen trekker seg tilbake. Spørsmålet om russerne ikke ødela den litt for tidlig. 

 

Håper virker Ukraina klarer å ta Krim-halvøya slik at de kan på sikt eksportere korn o.l. uten blokade fra Russland. Men da må man ha kontroll over Sevastopol.

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Brother Ursus skrev (1 minutt siden):

Slik jeg forstår det er det noen som trykker hjerte også for å vise medfølelse. Men kan fint være et troll.

Alle hearts på twitter skaper vel bare trafikk, at posten er viktig? Tror ikke det er noe annet å gjøre annet enn å dele og svare.

Er 5 mil til Tokmak fra der ukrainerne har brutt gjennom nå, men 3 festningslinjer, hvor en av dem er formidabel og dobbel. Vi får se hvor mange styrker de har i reserve som tar over etter hvert gjennombrudd, kan ikke se for meg at det er mye kampstyrke eller evne til å rykke frem for de troppene som har gjort selve kjempingen gjennom disse forsvarslinjene. 

  • Innsiktsfullt 3
  • Hjerte 2
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-7QKwQIfm

Hjerte er ment for å vise medfølelse, tror jeg.

Hadde det vært fliretegn, ville jeg tolket det som usympatisk/"glede seg over" faenskapet.

Lenke til kommentar
Regenburg skrev (9 minutter siden):

Skabeeva drømmer om et par-tre millioner kinesiske soldat som kunne sveipet innom Belgorod regionen og så inn i Ukraina. Ingen i studio ser ut til å klare å holde maska. 

Det er faen meg verre enn selv Goebbels verste feberfantasier nedi amfettaminsirkuset til Adolf 1945. Ser frem til den dagen Ukrainsk E tjeneste nagler henne og poster videoen på nett. 

100% enig. Fy flate for en fullstendig sinnssyk kjerring 🤢

  • Hjerte 3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...