Gå til innhold

eintotre

Medlemmer
  • Innlegg

    93
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

eintotre sine prestasjoner

80

Nettsamfunnsomdømme

  1. Har Steam Deck og er utrolig fornøyd. Prøvde meg på Manjaro og Kubuntu på den nye stuepcen, men det ble med forsøket.
  2. eintotre

    Elbil-tråden

    Har tenkt det samme. Vi prøvekjørte BYD Tang og på tross av manglene den har vurderte vi den. Ba selgeren om å sende oss et skriftlig tilbud, men det kom aldri. Han var også mest opptatt av å få tilbake bilen da vi leverte, ikke å faktisk selge den.
  3. eintotre

    Elbil-tråden

    Mazda kjører kampanje på mx30. Du får den for 220k pluss vinterdekk. 235k for topmodellen. Vil si det er gode priser med tanke på utstyrsnivået.
  4. Jeg tok sjangsen og bestilte til Sverige da jeg kjøpte min Steam Deck. Jeg mister norsk reklamasjonsrett, men sparte nesten 3000NOK i sin tid. Har lest på nettet at Valve også utfører garantireparasjoner hvis den går istykker, men at man da må betale frakten selv til Nederland(?).
  5. eintotre

    Elbil-tråden

    MG4 trophy extented range starter også på 379.000.
  6. Jeg svarte litt kjapt og ikke så utfyllende. Du har tenkt rett. Det er lett å gå seg vill i jungelen med mesh, men Deco skal være veldig plug n play så håper oppsettet gikk fint og at det ble god dekning rundt omkring.
  7. Det er smart å koble en node på kabelen du har dratt til tven i kjelleren. Deco støtter wired backhaul. Slipper du å kaste bort en node i trappa.
  8. Jeg kan anbefale TP-link Deco. Jeg har en mer basic versjon enn de du så på (TP-link Deco X50), men veldig enkelt oppsett med tilhørende app og de har vært dønn stabile siden dagen jeg satte de opp.
  9. eintotre

    Elbil-tråden

    Har selv eller via nær familie vært borti Volkswagen, Renault, Mazda, Suzuki, Tesla, Mercedes og MG. Vi har sikkert hatt flaks da alle har vært greie. De eneste som skilte seg både positivt og negativt var Mazda. De som jobbet på det lokale verkstedet var ekstremt nedlatende mot kvinner. Jeg var med min mor for å hente bilen hennes en gang og de snakket rett forbi henne og kun til meg. Til tross for at bilen sto i hennes navn og jeg gikk lassisklær. Var pappa med var det visst samme leksa har jeg fått fortalt. Samtidig strakk de samme folkene seg svært langt for å yte god service og klarte blant annet å få Mazda til å bytte en automatkasse gratis selv om garantien var utløpt med et par måneder.
  10. Jeg sliter med det samme på Android Chrome. Den hopper til første uleste for å så hoppe til toppen et halvt sekund senere.
  11. eintotre

    Elbil-tråden

    I andre nyheter så kommer det to nye versjoner av MG4. Xpower ser jo morsom ut! https://www.elbil24.no/nyheter/under-fire-sekunder-til-under-400000/80376320
  12. eintotre

    Elbil-tråden

    VAG var også helt forferdelige da jeg kjøpte bil for et drøyt år siden. Jeg vet fortsatt ikke hvor dyr en Q4 med tilsvarende utstyr som min ID4 GTX ville ha vært for det var klin umulig å få oversikt på Audi sine sider. MG og Hyundai likte jeg bedre. Vil du ha grunnversjonen eller versjonen med "alt" ekstrautstyr?
  13. eintotre

    Elbil-tråden

    Bra at det blir litt konkurranse. Håper at Elli og Ionity får til å lage en god avtale igjen før neste sommer.
  14. Etter å ha sett litt på Reviews er det Powercolor Hellhound som frister mest pga svært stille vifte. På den andre siden har XFX 6950XT merc usb-c som vil gjøre hotswap mellom gaming og hjemmekontor lettere.
  15. Justerer man til Norske utsalgspriser får man cirka 64kr per fps på 7800xt og 61kr på 6950xt. 4070 er helt oppe i 77kr per fps.
×
×
  • Opprett ny...