Gå til innhold

eintotre

Medlemmer
 • Innlegg

  86
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

eintotre sine prestasjoner

78

Nettsamfunnsomdømme

 1. Jeg kan anbefale TP-link Deco. Jeg har en mer basic versjon enn de du så på (TP-link Deco X50), men veldig enkelt oppsett med tilhørende app og de har vært dønn stabile siden dagen jeg satte de opp.
 2. eintotre

  Elbil-tråden

  Har selv eller via nær familie vært borti Volkswagen, Renault, Mazda, Suzuki, Tesla, Mercedes og MG. Vi har sikkert hatt flaks da alle har vært greie. De eneste som skilte seg både positivt og negativt var Mazda. De som jobbet på det lokale verkstedet var ekstremt nedlatende mot kvinner. Jeg var med min mor for å hente bilen hennes en gang og de snakket rett forbi henne og kun til meg. Til tross for at bilen sto i hennes navn og jeg gikk lassisklær. Var pappa med var det visst samme leksa har jeg fått fortalt. Samtidig strakk de samme folkene seg svært langt for å yte god service og klarte blant annet å få Mazda til å bytte en automatkasse gratis selv om garantien var utløpt med et par måneder.
 3. Jeg sliter med det samme på Android Chrome. Den hopper til første uleste for å så hoppe til toppen et halvt sekund senere.
 4. eintotre

  Elbil-tråden

  I andre nyheter så kommer det to nye versjoner av MG4. Xpower ser jo morsom ut! https://www.elbil24.no/nyheter/under-fire-sekunder-til-under-400000/80376320
 5. eintotre

  Elbil-tråden

  VAG var også helt forferdelige da jeg kjøpte bil for et drøyt år siden. Jeg vet fortsatt ikke hvor dyr en Q4 med tilsvarende utstyr som min ID4 GTX ville ha vært for det var klin umulig å få oversikt på Audi sine sider. MG og Hyundai likte jeg bedre. Vil du ha grunnversjonen eller versjonen med "alt" ekstrautstyr?
 6. eintotre

  Elbil-tråden

  Bra at det blir litt konkurranse. Håper at Elli og Ionity får til å lage en god avtale igjen før neste sommer.
 7. Etter å ha sett litt på Reviews er det Powercolor Hellhound som frister mest pga svært stille vifte. På den andre siden har XFX 6950XT merc usb-c som vil gjøre hotswap mellom gaming og hjemmekontor lettere.
 8. Justerer man til Norske utsalgspriser får man cirka 64kr per fps på 7800xt og 61kr på 6950xt. 4070 er helt oppe i 77kr per fps.
 9. Priser har kommet på Komplett. 6950XT koster 7599 ut September for sammenligning.
 10. Takk for gode svar! Det må ha vært tilfedligheter at jeg ikke har sett en slik før da jeg nesten alltid bestiller uten kjøler.
 11. Hei Er det vanlig at cpu kommer i en slik eske som på bildet fra komplett? Har tidligere kjøpt upgrade kit fra andre butikker og der kom CPU i originalemballasje.
 12. @TheKims Det blir enten det eller 7800XT. Har selv Merc-kjøler på 6700XT og er enig i at den er veldig stille.
 13. Komplett kjører tilbud på RX6950XT til 7595kr ut september. Blir spennende å se på hvordan 7800XT kan måle seg både i ytelse og på pris.
 14. Mulig jeg spør dumt nå, men dukker kortet opp i butikkene den 6. September? Prøvde å google meg fram til hvilken dato det kommer reviews, men fant lite.
 15. Spent på hvor 7800xt lander prismessig i Norge. Ser at MSRP i Europa er 549 euro. Er det for optimistisk å tenke 6999kr?
×
×
 • Opprett ny...