Gå til innhold

eintotre

Medlemmer
 • Innlegg

  104
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

eintotre sine prestasjoner

83

Nettsamfunnsomdømme

 1. Har fått inn et bud på 500 mindre enn jeg ga for den så den blir solgt. Det spørs bare på hvor stolt man skal være.
 2. Fikk kjøpt billig Rog Ally på finn og har lagt den ut for salg etter en drøy ukes bruk. Likte at den var lett og liten. Høytalerne var overlegne konkurrentene og VRR var fantastisk. Desverre så ble skjermen litt liten for min del. Selv om Steam Deck har mye lavere oppløsning så veier den ekstra høyden 16:10 gir veldig tungt. En drømmehandheld for meg ville vært en Rog Ally X med en noe større 1920x1200-skjerm.
 3. 37 Rog Ally på Finn. Kan bli fine priser etter hvert.
 4. 799$ er prisen før skatt. Med dagens dollarkurs og moms blir direkte omregnet pris cirka 10600kr. Da er ikke 11000kr så forferdelig langt unna.
 5. Det var en liten strek i regningen at lanseringsdato på X ble 22. Juli. Har allerede solgt min Legion Go. Hvis prisene synker enda mer på Finn blir det mulig at jeg kjøper en vanlig Ally som en ventepølse. Hvis ikke får jeg klare meg med Steam Deck i mellomtiden.
 6. Bruk tilbudet til å få bedre pris hos fibertilbyder.
 7. https://videocardz.com/newz/asus-rog-ally-x-specs-leaked-24gb-lpddr5x-7500-memory-and-massive-80-wh-battery#disqus_thread Da har det kommet specs for Ally X. 24gb ram og dobbelt så stort batteri er den største forskjellen. Samt at de bytter ut sin proprietære egpu-port med en USB4-port. Selv om jeg eier en Steam Deck og en Legion Go må jeg si at denne frister!
 8. eintotre

  Elbil-tråden

  Jeg liker Hyundai generelt bedre enn Kia, men de er slappe når det gjelder å få nye modeller til marked. Nå har Kia EV9 allerede kommet i salg og EV3 er annonsert.
 9. eintotre

  Elbil-tråden

  Må muligens kjøpe bil nr 2 i løpet av høsten så dette var en god nyhet. Har vurdert Mazda mx30, men tror ikke baksetet passer bra med barnesete.
 10. eintotre

  Elbil-tråden

  https://www.tek.no/nyheter/nyhet/i/eJloAO/fisker-kutter-prisen-med-200-000-kroner-paa-lagerbiler Kom ikke som en bombe, mon tro hvor lenge det er til de er konkurs.
 11. eintotre

  Elbil-tråden

  Den var kul! Eneste minuset er det utvendige kameraet. Ser litt snodig ut. Litt samme som ET5.
 12. Har Steam Deck og er utrolig fornøyd. Prøvde meg på Manjaro og Kubuntu på den nye stuepcen, men det ble med forsøket.
 13. eintotre

  Elbil-tråden

  Har tenkt det samme. Vi prøvekjørte BYD Tang og på tross av manglene den har vurderte vi den. Ba selgeren om å sende oss et skriftlig tilbud, men det kom aldri. Han var også mest opptatt av å få tilbake bilen da vi leverte, ikke å faktisk selge den.
 14. eintotre

  Elbil-tråden

  Mazda kjører kampanje på mx30. Du får den for 220k pluss vinterdekk. 235k for topmodellen. Vil si det er gode priser med tanke på utstyrsnivået.
 15. Jeg tok sjangsen og bestilte til Sverige da jeg kjøpte min Steam Deck. Jeg mister norsk reklamasjonsrett, men sparte nesten 3000NOK i sin tid. Har lest på nettet at Valve også utfører garantireparasjoner hvis den går istykker, men at man da må betale frakten selv til Nederland(?).
×
×
 • Opprett ny...