Jump to content

Gloomy arrow

Medlemmer
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 :)

Recent Profile Visitors

460 profile views
  1. God kveld folkens, jeg har kjøpt en leilighet og det fulgte med klesskap. Problemet er at enkelte små dingser er ødelagte og jeg må nok bytte de ut om det er mulig. Spørsmålet mitt er hva dette heter? er det knagger eller kalles det for noe annet på norsk? Og vet noen hvor man kan få tak i dette eller noe tilsvarende?
  2. Takk for hjelpen, måtte faktisk fjerne hele luken for å stenge stoppekranene, de var svarte ja, en for varmt og en for kaldt vann. Da kan jeg begynne med å bytte ut oppvaskmaskin. Takk for hjelpen folkens, da vet jeg hvor jeg skal om jeg mot formodning skulle få en vannlekkasje her i leiligheten.
  3. Hei, vi har nettopp kjøpt oss en leilighet i et borettslag og nå vil jeg gjerne bytte ut en oppvaskmaskin. Men for å gjøre det så tenkte jeg først å stenge stoppekranen. Etter litt lesing på borettslagets hjemmesider så fant jeg ut at stoppekranen ligger i en luke over toalettet. Det jeg ikke skjønner er hvordan jeg skal stenge den, må jeg virkelig ty til verktøy? og må jeg da skru på alle rør? er det noen som har peiling på dette her? det var ganske enkelt andre steder jeg har bodd, det var bare å skru for hånd. Jeg tenker også i tilfellet vi får en lekkasje en gang i fremtiden så er det greit å vite hvordan vi går frem. Er det noen som vet det?
×
×
  • Create New...