Gå til innhold
Spørsmål om koronaviruset? Still spørsmål her ×

Bivirkning etter pfizer / Moderna corona vaksine??


Anbefalte innlegg

Crooked Cracker skrev (34 minutter siden):

Nettopp, det er mange variabler involvert så en bør være litt forsiktig med å slå noe fast. Selv valgte jeg å takke nei, selvom jeg har tatt, og sikkert vil ta ved behov, andre vaksiner. Jeg fikk forøvrig covid men det foreløp seg som en noe seig men mild influensa mens en annen jeg vet om, som hadde vaksinert, seg ble skikkelig dårlig med langtids lungeproblemer. Så det er både statisikker og anedoktiske erfaringer som peker i forskjellige retninger. Dette kan jo også ha med å gjøre hvilken utgave av vaksinen folk har fått i seg.

Det er useriøst å dra ut to eksempler av seg selv og kamerat..

Jeg har tre vaksiner og fikk også covid, tror Omikron. Den var ikke alvorlig, men kan være for at jeg ikke er veldig gammel, hadde tre vaksiner og at Omikron ikke var så ille som de først fryktet.

Men to av mine kamerater og familie døde av Omikron 60+ en antivaxer og en vaksinert.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dette med "hasteutviklet" - nå er det lenge siden, og jeg har kanskje glemt noen detaljer, men grunnen til at det gikk fort var vel i hovedsak at produsentene fikk fullfinansiert prosjektene før de hadde noen resultater å vise til. Der man normalt må utvikle, teste, søke om midler, utvikle mer osv, så kunne man nå kjøre prosesser parallelt fordi penger ikke var et tema.

Selve utprøvingen gikk som normalt. Til vanlig er det heller ikke sånn at de setter testvaksiner for så å sette hele prosessen på vent i noen år mens man venter på eventuelle bivirkninger. De vanlige sikkerhetsprosedyrene ble fulgt. 

Da klarer ikke jeg å se at det var noe problem at det gikk raskere enn vanlig. 

Interessant nok var det Astra Zeneca sin vaksine, laget på kjent teknologi, som gikk til helvete og som ble stoppet her (men andre land fortsatte å bruke den!). De to fra Pfizer og Moderna ble vurdert som trygge* den gangen, og er det fremdeles.

*alle medikamenter har potensielle bivirkninger. Det gjelder også disse vaksinene. Men de er ikke noe "verre" enn andre. 

  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 3
Lenke til kommentar
1 hour ago, :utakt said:

Men de er ikke noe "verre" enn andre. 

"In Florida alone, there was a 1,700% increase in VAERS reports after the release of the COVID-19 vaccine, compared to an increase of 400% in overall vaccine administration for the same time period (Figure 1).

The reporting of life-threatening conditions increased over 4,400%. This is a novel increase and was not seen during the 2009 H1N1 vaccination campaign. There is a need for additional unbiased research to better understand the COVID-19 vaccines' short- and long-term effects."

Link.

Veldig mye tyder på at de er verre og livsfarlig.

 

 

Lenke til kommentar
Gouldfan skrev (3 timer siden):

Det er useriøst å dra ut to eksempler av seg selv og kamerat..

 

Jeg nevnte det for å beskrive min begrunnelse samt konsekvens av dette, direkte etterfulgt av "både statisikker og anedoktiske erfaringer". Nå skal en selvsagt ikke bruke personlige erfaringer som fasit i det store bildet men det gir jo sine inntrykk på individene, som igjen utgjør og påvirker helheten.  

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 6 måneder senere...

En kamerat som alltid har vært sunn og frisk og er i slutten av 30 åra har nå plutselig fått hjerteproblemer helt ut av det blå. Han har tatt 4 pfizer vaksiner. Er inne i et prøveregime ut av en annen verden og for tiden sykemeldt.

Det trenger selvsagt ikke være noen sammenheng. Det gjenstår å se.

Endret av Theo343
  • Innsiktsfullt 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Theo343 skrev (23 timer siden):

Det trenger selvsagt ikke være noen sammenheng. Det gjenstår å se.

Nei, får håpe det ikke er grunnet vaksina!
I UK så velger de å slette statistikken.. 
ADVARSEL: Ikke alle tåler han her:

 

Lenke til kommentar
Woff skrev (På 21.3.2024 den 4:26 PM):

Nei, får håpe det ikke er grunnet vaksina!
I UK så velger de å slette statistikken.. 
ADVARSEL: Ikke alle tåler han her:

 

Jeg valgte å hoppe rett inn i statistikken han linker til, fremfor å se videoen. Og det er interessante tall. Det første som imidlertid bekymrer meg, er at de starter artikkelen med en klar agenda; å bevise at vaksinen har skylden. De skriver også at påstanden om at long-covid er årsaken, må bli motbevist. Altså har de hatt en klar agenda, og kanskje hatt skylapper, under produksjonen av denne artikkelen. Et dårlig utgangspunkt for at en artikkel skal bli tatt seriøst.

 

Men jeg tar utgangspunkt i grafene i artikkelen.

Langtidssykemeldte startet å øke allerede før covid-19 ble oppdaget, og lenge før de første vaksinene ble satt. Nå vet vi at covid-19 allerede hadde vært i sirkulasjon en god stund allerede når vesten fikk beskjed om det.  Kanskje var covid-19 i sirkulasjon i verden så mye som et år før? Økningen i langtidssykemeldte sammenfaller da med når covid-19 kan ha begynt å spre seg. Det kan uansett ikke ha vært vaksinen sin skyld da den ikke eksisterte før lenge etterpå.

Fra første halvdel 2020 ser vi en utjevning, og så fra 2021 et fall mot sommeren. I denne perioden ble folk anbefalt å holde seg inne, isolere seg, ikke gå til legen. "Bare hold deg hjemme", var svaret om man ikke var i form og man fikk korte sykemeldinger fra gang til gang. Mange som var syke i lengre tid ble ikke registrert som langtidssykemeldte, så det fallet er ikke nødvendigvis reelt.

Hva så med økningen fra sommeren 2021? Etter å ha blitt nesten "nektet" å gå til legen en stund, så får nå alle med langtidsplager "lov" til å oppsøke legen for hjelp. Det var en rask, og kort økning, som dabbet av allerede etter et halvt år når mengden av mennesker med langtidsplager stort sett hadde vært hos legen. Det ble på en måte demmet opp på grunn av at alle skulle holde seg hjemme og ikke oppsøke legen i tiden før vi ser at den raske økningen skjer.

Hvis vi "strekker ut grafen", så ser vi at den går ganske jevnt oppover fra tidlig 2019 til slutten av 2021. Med andre ord, den startet nesten to år før de første vaksinene ble satt, og utjevningen i 2020, og fallet tidlig i 2021, tas igjen i andre halvdel av 2021. Med andre ord, long-covid er den mest sannsynlige faktoren her. Vaksinen kan nesten utelukkes fullstendig da økningen startet lenge før vaksinen ble laget. De undergraver sin egen artikkel med grafene de viser til.

 

Lengre ned i artikkelen bruker de Google-søk som bevis. Det faller på sin egen urimelighet. På grunn av mye diskusjon rundt vaksinen, snakk om bivirkninger og skremselspropaganda fra russiske bot'er, vaksineskeptikere og media, er det naturlig at enkelte Google-søk øker.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...