Jump to content

xrays

Medlemmer
 • Content Count

  191
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 :)

Recent Profile Visitors

3420 profile views
 1. xrays

  Badstue i bod??

  Jeg har en indre bod på 4 m2. Går det an å bare tømme boden helt å sette inn en badstu ovn for å skape badstu varme? Det er gips vegger. Det er tenkt bare når sats er stengt da jeg ellers tar sauna der. 👀🙄😁
 2. Ja jeg gjorde det pluss AGA så ble litt klokere, takk. 🙂
 3. xrays

  Boligmarkedet nå

  Hva tror dere om boligmarkedet nå i korona tiden og evt etter den med tanke på økonomien i Norge/verden? Vil helst unngå å komme i situasjon der det knapt ikke kommer folk på visning da jeg har vært igjennom slike tider 2 ganger før i 2008/09 og i 2017. Bor i Oslo. Noen som har en mening om det så takk for din ytring 😃
 4. Jeg har skiftet patron bare en gang før. Denne gangen så kommer det ikke ut kullsyre lyd når jeg trykker. På grunn av at jeg har gått med tanker om å flytte veldig lenge sånn kanskje nå med en gang evt, så har jeg ikke rørt noe av dette fordi det står man ikke skal drive å flytte Sodstream med fylt kullsyre beholder. Jeg kan jo prøve å skru den ekstra på. Eller skru den av. Men har anstrengt forhold til dette pga trykket i flaske og hva som skjer om jeg skrur den ut i stedet for å forsøke å skru den fastere på.
 5. Ja det er en enkel kullsyremaskin merket Sodastream.
 6. Da jeg skulle skifte kullsyre flaske, så kommer det ikke ut kullsyre når jeg trykker. Hva bør jeg gjøre? Har litt respekt for kullsyre i trykk beholder så jeg tørr liksom ikke gjøre noen ting.
 7. Symbolet som viser innkommet sms samt sms-lyden er forsvunnet. Hva kan jeg gjøre for å få det tilbake? Har tatt omstart. Vil unngå fabrikk omstart fordi ønsker ikke å få slettet alt på telefonen. Har slettet noen apper, in case.. Hva kan ha skjedd siden dette har blitt borte ???? 🤔😵 Jeg har en Huawei pro 20.
 8. Hvor får man lånt en geiger teller,?
 9. xrays

  Radon faren

  Hei alle. Jeg trenger seriøst å vite om radon grensene som er satt på 100 /200 bq er sterkt overdrevet eller hva ift helsefare . Skriv gjerne pm. 🙂
 10. Kan det være lurt å investere i kunstverk av Ari Behn ift verdiøkning?
 11. Man betaler leie av nett fast pris. Så er det selve forbruket. Det blir som abonents avgift første del.
 12. Jeg syns det er trist som faen det som har skjedd. Som noen skrev så var Ari lykkelig ved vielsen i 2002 og nå har han virket deppa i det siste. Han har jo på en måte forberedt sin egen bortgang en tid i forveien, kan det virke som dersom man leser tittel og motiv på bildene. Som fx "100 strikes before I go" "Borte" "Stort savn" tolker som savn av Marta pga blå øyne på bildet. "Paradise lost" Og ift hans siste bok Inferno som er selvbiografisk. Jeg har lagt ved de nevnte bildene. Prinsesse bildet ble malt i 2015, ett år før det offentlige bruddet. Bildene er på aribehn.com Ari slet med panikk angst etter bruddet og hsr selv sagt at han var på et null punkt der det i dre kompasset var helt ute av kurset ift ny vei. Det virker jo definitivt linket til bruddet at han tok sitt eget liv. Jeg har sørget siden 1. juledag faktisk, syns dette var virkelig tragisk. 😭 Så der sitter Marta igjen, med en mest sannsynlig falsk sjaman. Jeg tenker at når forelske har gitt seg og med dette så får hun en real oppvekker. Men kjenner selvsagt ikke til noe utover hva som fremkommer i media og i intervju.
 13. Noen som har tips om hvor å få kjøpt der det ikke er så dyrt? Bergkrystall er jo mye av i norske fjell, så det bør være noen steder man kan få kjøpt store fine eksemplarer?? Jeg bor i Oslo. Ja vet om noen butikk som selger som Pachamama og Bergmannen, blir fort litt dyrt.
 14. Noen som har erfaring med å kjøpe sykkel via slike auksjoner som er basert på auksjon av stjålne uavhentede sykler hos politiet ?
 15. Vegan er definitivt fremtiden og for bevisste folk som har skjønt at vi er kommet over steinaldermentaliteten.! Fler og fler skjønner eller vil skjønne det etterhvert.
×
×
 • Create New...