Jump to content

xrays

Medlemmer
 • Content Count

  302
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

26 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

4203 profile views
 1. xrays

  Strømpris

  Oppvarming og varmtvann er inkludert i husleien da! Men altså det ble sagt at kW prisen er økt ca 10 ganger ila 1 år av fjernvarme leverandør.
 2. xrays

  Strømpris

  Jeg bruker egentlig ikke til på slikt som strømregninger og slikt. Men reagere på at borettslaget sier at fjernvarme har steget 9 ganger pr kW og at de må ta opp lån for å unngå å fakturere oss alt for mye og kjenner jeg blir litt skeptisk... Meninger om dette? Bor i Oslo. Og er husleie inkluderer oppvarming og varmtvann her.
 3. Julebesøk.. Hun stresser fordi hun vet ikke hvordan hun skal få tak i koronapasset, hun er 82 år... Hun bor i troms og skal til Oslo dersom det blir til at hun kommer.
 4. Sier du det altså, ble du sliten av vaksinen?
 5. Jeg lurer på om man må ha coronapass for å reise i Norge nå? Min eldre mor som lurer på det..
 6. Ser den, men noen stapper ekstremt og har egen mukbank kanal slik at de avgivelig overspiser hyppig nokså store mengder, regner med de kaster det opp men likevel.. Noen ganger er det såpass store mengder at det virker som en umulighet der de kaster i seg maten og rått tempo. Som fx de eksemplene over her er et par damer fra, Asia som spiser raskt og mye og er syltynne.
 7. Jeg syns slike kan være underholdende og avslappende å se på før jeg faller i søvn for eksempel. Å blande inn at mennesker sulter og at vi kaster for nye mat har ikke noe med dette å gjøre! .. Men Hvordan i all verden.. Hva er trikset når de ikke gjør synlige klipp slik at de kan spytte ut maten, men bare stapper ustoppelig innpå. Og er tynne som stre og stapper i mange omganger. Som her for eksempel. Det lurer jeg veldig på! https://www.facebook.com/korean.yum/videos/562968398247879/ https://www.facebook.com/PriyankaMody2/videos/545541903234590/
 8. Tilrane oppmerksomhet? Mate trollene? Hva mener du med det? Etter mitt syn er det ikke noe galt i å la seg underholde av det. Mange tjener penger på det også. Det er vel ikke galt i å tjene penger på sin egen kreative måte.
 9. Ser at det popper opp med mukbang på Facebook. Det er greit når folk spiser masse og de klipper video og flytter kamera hele tiden da forstår man at de klipper vekk at de spytter ut maten for å fortsette å frotse. Det jeg ikke skjønner er når det er lynne jenter fra Korea som spiser noe enormt og videoen har ikke klipping. Noen som vet hva i verden de gjør dette? Eneste jeg ser for meg er at de må kaste opp alt etterpå. Noen som kjenner til triksene?
 10. Jeg vet man må søke borettslaget for å leie ut andelsleilighet. Men mener å huske at dersom man skal leie ut et rom i en andelsleilgieht så har man ikke plikt til å spørre borettslaget om man får lov til dette samt at det ikke er skattepliktig. Er det noen som har kunnskap om dette og kan bekrefte eller avkrefte?
 11. Jeg kjøpte en hel uer endag. 🧐 🐟Off det skal jeg ikke gjøre mer fordi den var håpløs å skjære i så dermed kastet jeg hele fisken i en stor kasserolle og kokte den. Så fikk høre noe av den er giftig, piggene og noe mer? iallefall så tok jeg da vare på vannet for å evt brukte til fiskesuppe. 🤡 Slik har jeg ikke kokkelert før. Så nå lurer jeg på om suppen blir giftig?? Jeg klarer ikke helt å huske om jeg skar vekk piggene på toppen før jeg hadde den i kasserolle, men tror at jeg klarte å skjære de av fordi jeg prøvde å skjære skiver så jeg lyktes med 2 skiver så gav jeg opp ...
 12. Jeg vet at LO favør dekker NOE advokat bruk noe jeg fikk greie på fordi en aktuell advokat nevnte det. Men det var vanskelig å få noen i der til å innrømme dette, men det ordnet seg etterhvert. Så da lurer jeg på om noen vet om tradinsjonell LO-organisering som inkluderer innboforsikring og LO favør dekker noe slag grad av uføre, fikk høre av noen, men usikker på om det er tilfellet, har i så fall vært medlem i årevis og betalt ganske mye forsikring gjennom 12 år.
 13. Jeg mener jeg har besvart riktig, har gått igjennogått alt, men fant ut et par av mine avkryssninger på ja/nei- svar kunne være i grenseland. Er det noen som vet om livsforsikring / ufør er inkludert i LO favør forsikring?
×
×
 • Create New...