Jump to content

xrays

Medlemmer
 • Content Count

  218
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 :)

Recent Profile Visitors

3561 profile views
 1. Hvorhen kan jeg finne et egenmeldingsskjema ved sykdom fra jobb på nett? Tenkte det var lett som plett å finne på nett, men neida...
 2. xrays

  Advokatskifte

  Gjelder boligtvist. Advokat sitter med info fordi denne hadde hoved-tvisten, som ble raskt avsluttet. Det kom flere tvister etterpå og de ble overlatt til en prinsipal.Vil det si at advokaten må være med i forhandlinger i retten sammen med advokat fullmektigen?
 3. xrays

  Advokatskifte

  Slettet fordi jeg fant svaret
 4. Flere som vil dele erfaringer med infrarød sauna?? Det påstås også at det har positiv effekt på revmatisme, har noen oppleved dette?
 5. Ja litt dyrt, men luksus da, har ikke vært der så må jo ta en tur dit.....
 6. Jeg har også lest det du beskriver, forstår likevel ikke hvorfor jeg skal bli så sliten i hodet, har ikke sammenheng med væsketap ser jeg for min del fordi i går fx rakk jeg ikke å svette så mye. Hr som sagt tatt sauna i 20 år så vet godt hvordan jeg responderer og reagerer helt anneledes på IR sauna enn finsk sauna. Kan jo være at det aktiverer utrensing.
 7. Ja det er vanlig elektrisk i sauna der varm luft får en til å svette, finsk sauna ja. IR sauna holder max 60 grader, skal visstnok rense kroppen på en annen type måte enn vanlig sauna. Har tatt til tider lang finsk sauna på 2-3 timer med en rekke kald dusj i mellom , blir jo sliten etterpå, men er normal dagen etter, gjennom 20 år så er det da min erfaring. Infrarød sauna skal visstnok trenge inn i musklene og få kroppen til å skille ut ting. Føler liksom de neste dagene at jeg bare vil sove fordi jeg er så trøtt i hodet.Vet ikke om det er fordi det blir skilt it mer avfallsstoffer, derfor etterlyser jeg andres erfaring. Må vel betale 500 kroner for en fins sauna dag på The Well til Sats åpner opp igjen saunaene, de har ikke åpnet de enda, mens derimot The Well åpnet tidlig i juni
 8. Jeg har tatt finsk sauna i 20 år på treningssenter som holder rundt 80-100 grader. På grunn av ned stengning så kjøpte jeg en portabel ir sauna som har betraktelig lavere temperatur, men som angivelig skal ha et annet oppvarmingsystem som trenger inn i kroppen. Det jeg syns er rart er at jeg blir så utslitt i hodet i 2 dager etterpå dvs jeg tok ir sauna i 1/2 time i går på søndag så jeg blir ikke "normal" i hodet igjen før onsdag. Jeg har aldri opplevd dette med finsk sauna og bli så sliten i hodet lenge etterpå, så derfor er jeg pent nødt til å begrense kraftig bruken av ir saunaen. Noen andre som opplever dette???
 9. xrays

  Advokatskifte

  Saken er nokså lett å sette seg inn i. Ukomplisert. Det er bare at den ble ikke jobbet med over lang tid, ergo jeg ønsker å skifte fordi jeg mener de har rotete med å rote vekk 2 år ingenting handling. De skulle kjørt denne saken sammen med første sak så de har misbrukt min tid og tillitt.
 10. xrays

  Advokatskifte

  Takk, tror ikke det blir så dyrt da forsikring fremdeles burde dekke saken.
 11. xrays

  Advokatskifte

  Noen som vet om det er problemer med å skifte advokat. Saken er lett å sette seg inn i, er bare at jeg er misfornøyd med saksgangen.
 12. Du kan skrive et brev til styret som igjen sender ut nabovarsel om uakseptabel støy som må reduseres ellers så får det konsikvenser. Man har ikke lov til å plage naboer med støy i blokk leiligheter og må følge ordensregler.
 13. Vedrørende et boligkjøp fant jeg kjapt ut , på grunn av tilfeldigheter, en mangel/noe som selgere skjulte. Det ble advokat som var med på overtakelse der jeg oppdaget en ny uopplyst feil. Advokat sa at det kunne jeg reklamere på det også, men at den biten tok vi senere. Etter 4 mnd ble det et forliksrett som førte til enighet. Etter kom sak 2. Det gikk lang tid og fikk etter ett år vite det ble rettsak på grunn av uopplyst sak 2. Dere advokater, ville det ikke være rett og rimelig å ta alle feil samtidig??? Selv om det ville gått litt mer tid med skadetaksting og sånt? Nå har det gått ekstremt mye tid. Jeg har lurt på om det kan være grunner for å holde meg i systemet en stund, på grunn av noen saker. Jeg føler meg fanget i firmaet og i situasjonen. Har fått "trussel" et par ganger om et utenstående beløp som jeg "kanskje " må betale, selv om det meste skulle dekkes av 2 forsikringsselskape, .virker som om det er et "dersom". Jeg er konflikstsky men på andre siden kan lett bli fly forbanna og skremme folk , så er livredd å trå feil. Er det noen jeg kan snakke med om dette for å hjelpe meg til å vite hva jeg skal gjøre? Har ingen å snakke med. Er det en slags advokat rådgiver? Føler ikke jeg stoler helt på dette firmaet. Please help me.
 14. Tusen takk for tipset. Kjøpte en slik sauna og brukt den 3 kvelder og det reddet meg 👍😃 Fikk tak i en på Life Ullevål den siste de hadde, da den generelt er utsolgt for tiden. Står det er 65 grader max 😁 Jeg har på max selvsagt da jeg gjennom 20 år har tatt tradisjonell sauna, så det er ubeskrivelig flott å sitte å se på tv i denne transportable mini saunaen, så flott du anbefalte den 😍👍🎉
 15. Vet du hvor mange grader det blir inni der?
×
×
 • Create New...