Jump to content

xrays

Medlemmer
 • Content Count

  401
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

48 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

4868 profile views
 1. Har du noen erfaringer eller opplevd noe selv omkring dette?
 2. Siden til Daniel Adams har mange videoer på demon utdrivelse da han driver med det øverst på tidslinjen finner man link til alle "videoer"
 3. Legger ved en link der de angivelig holder på med demon utdrivelse. Er dette mulig eller er det skuespill eller er det typ healingkrefter som drar ut våre indre demoner som innestengt aggresjon og frustrasjon, undertrykkelse , svelte kameler, osv dårlige energier kort sagt ? https://www.facebook.com/snldan
 4. Husleie var feilskriv, jeg mente felleskostnader.
 5. Bor i Oslo sør utenom ring 3. Husleie feilskriv, jeg mente felleskostnader. De sier at alt har gått opp som kommunale avgiter, bredbåndsutgiter, strøm og rente - det vet vi. Har solgt og kjøpt to ganger tidligere ved labert market, det er litt nervepirrende å selge når det knapt kommer noen på visning.
 6. xrays

  Retyre dekk

  Fikk det til 😊
 7. Nå har jeg lurt på om jeg skal bo er eller ikke i 5 år . .... 🤡👀 Her er bolig litt tyngre pga høy felleskostnader vs restgeld. Anyway; hvordan blir boligmarkedet etter 2023. Vurderer å selge nå.
 8. xrays

  Retyre dekk

  Nei men kom til å tenke på at det er sikkert lurt.
 9. xrays

  Retyre dekk

  Fikk skiftet til retyre dekk med glidelås på xxl i fjor vinter. Så nå skal jeg glide på piggdekk, men får det ikke til. Er det noen spesielle triks?? Fikk glide igjen på den ene siden, men da hang ikke den andre siden med. Regner med at xxl orker å hjelpe meg, men hadde jo håpet på at dette var noe jeg kunne ordne selv.
 10. 😲Jeg har bodd i diverse andelsleiligheter i årevis så derfor lurer jeg hva kabelTV egentlig koster?????? Tror jeg betaler ca 400 her. Det er inkl husleie. Jeg bare lurer fordi at jeg ser aldri på TV. Og hva om jeg kjøper selveier. Hvor mye må jeg regne med å betale da? 1000 // mnd?????? 👀
 11. xrays

  Startlån

  Er den noen som har opplevd å få et slikt lån selv om man er på boligmarkedet , men kam begrunne hvorfor man likevel ønsker et slikt lån?
×
×
 • Create New...