Jump to content

xrays

Medlemmer
 • Content Count

  190
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 :)

Recent Profile Visitors

3376 profile views
 1. Symbolet som viser innkommet sms samt sms-lyden er forsvunnet. Hva kan jeg gjøre for å få det tilbake? Har tatt omstart. Vil unngå fabrikk omstart fordi ønsker ikke å få slettet alt på telefonen. Har slettet noen apper, in case.. Hva kan ha skjedd siden dette har blitt borte ???? 🤔😵 Jeg har en Huawei pro 20.
 2. Hvor får man lånt en geiger teller,?
 3. xrays

  Radon faren

  Hei alle. Jeg trenger seriøst å vite om radon grensene som er satt på 100 /200 bq er sterkt overdrevet eller hva ift helsefare . Skriv gjerne pm. 🙂
 4. Kan det være lurt å investere i kunstverk av Ari Behn ift verdiøkning?
 5. Man betaler leie av nett fast pris. Så er det selve forbruket. Det blir som abonents avgift første del.
 6. Jeg syns det er trist som faen det som har skjedd. Som noen skrev så var Ari lykkelig ved vielsen i 2002 og nå har han virket deppa i det siste. Han har jo på en måte forberedt sin egen bortgang en tid i forveien, kan det virke som dersom man leser tittel og motiv på bildene. Som fx "100 strikes before I go" "Borte" "Stort savn" tolker som savn av Marta pga blå øyne på bildet. "Paradise lost" Og ift hans siste bok Inferno som er selvbiografisk. Jeg har lagt ved de nevnte bildene. Prinsesse bildet ble malt i 2015, ett år før det offentlige bruddet. Bildene er på aribehn.com Ari slet med panikk angst etter bruddet og hsr selv sagt at han var på et null punkt der det i dre kompasset var helt ute av kurset ift ny vei. Det virker jo definitivt linket til bruddet at han tok sitt eget liv. Jeg har sørget siden 1. juledag faktisk, syns dette var virkelig tragisk. 😭 Så der sitter Marta igjen, med en mest sannsynlig falsk sjaman. Jeg tenker at når forelske har gitt seg og med dette så får hun en real oppvekker. Men kjenner selvsagt ikke til noe utover hva som fremkommer i media og i intervju.
 7. Noen som har tips om hvor å få kjøpt der det ikke er så dyrt? Bergkrystall er jo mye av i norske fjell, så det bør være noen steder man kan få kjøpt store fine eksemplarer?? Jeg bor i Oslo. Ja vet om noen butikk som selger som Pachamama og Bergmannen, blir fort litt dyrt.
 8. Noen som har erfaring med å kjøpe sykkel via slike auksjoner som er basert på auksjon av stjålne uavhentede sykler hos politiet ?
 9. Vegan er definitivt fremtiden og for bevisste folk som har skjønt at vi er kommet over steinaldermentaliteten.! Fler og fler skjønner eller vil skjønne det etterhvert.
 10. Nå har hovenheten gått ned heldigvis. Tror fremdeles det var leverstress fordi jeg tåler ikke noe slags medisiner, jeg blir dopet av det fordi det blir ikke brutt ned i kroppen som det skal .og det er lever sin oppgave å bryte ned sånt. .. nå har jeg også drukket mye eplecider eddik som er bra for å trimme og rense lever og virker som om det påvirket meg i bedre helse og er ikke lengre hoven
 11. Jeg har gått over til å skal spise mer vegetar mat. Dette fortrinnsvis fordi jeg er i mot masse produksjon av kjøtt produkter, noe som går ut over dyre velferd samt kvalitet på kjøttet. Syns du det er greit å spise en gris som har vært stressa og ulykkelig hele livet innestengt i trang bås, kastrert uten bedøvelse, slått og mishandlet gjennom livet og brutalt skilt fra sine unger ? Født til fangeskap for å bli avlivet til slutt, ja ja skje til og med bli kokt levede på Furuset slakteri? Er dette i tråd med dine indre versjoner om hvordan de levende skal ha det her på jorden og er dette noe DU vil være delaktig I Å STØTTE ? Noe du gjør så le ge du spiser kjøtt fra dårlig dyrevelferd. Dette er et tema alle burde ta stilling til! .. Så til ditt sp. Mål. Man er oppvokst i Norge med at man spiser poteter, salat og et annet produkt attåt så derfor for min del så liker jeg at det attåt har en form av et stykke av noe slag, inntil videre, det har ikke noe ned kjøtt smak å gjøre. Håper jeg med tiden får satt meg mer inn i muligheter i matlaging, foreløpig blir det mye erte burgere fra butikk, fallafel osv. Supergodt! Siden jeg er glad i dyr og mener husdyr har rett til god livskvalitet når de lever, så tar jeg avstand fra kjøtt produksjonen slik vi kjenner den pr idag. Visst du kylling lever i 5 uker fra fødsel til død? At den normalt sett etter 5 uker skulle være liten kylling, men at den blir proppet full av mat og hormoner, slik at den spiser og spiser og den klarer ikke å gå fordi beina utvikler seg ikke i takt med kroppen. Dette er tortur og dyreplageri og dette spiser ca alle som leser dette.
 12. https://forskning.no/helse-stress-forebyggende-helse/spor-en-forsker-hvorfor-kan-stress-gjore-oss-syke/522158
 13. Fant ut jeg tok blod sukker test for ett halvt år sidn, samme symt da, men blodsukker var normalt, så.
 14. Det er faktisk noe so. Heter stresslever. Ved for mye kortisol i kroppen så svekkes indre organer fordi celler skyves til muskler, skal se om jeg finner linken med den rette forklaringen. Har hatt samme reaksjon før ved samme type stress og det er mange år siden.
 15. Har ikke sjekket blodsukker, men kan jo gjøre.. Har fått ødem ved stress så tenker selv det kan være leverstress relatert.... btw nei legen gidder ikke sjekke eller sende meg til noen andre. Men får som vanlig være min egen lege, man finner ut mye med google søk samt fikk vite av noen som jobber med alternativt at det er noe som heter leverstress som gjør sånn og slik med kroppen, Får bare stå han av og lære meg til å antistresse i hodet.
×
×
 • Create New...