Gå til innhold

ANMELDELSE: Ghost of Tsushima


Anbefalte innlegg

3 hours ago, TheKims said:

Noen som vet om dette spillet kommer ut på next gen? Føler ikke helt for å kjøpe PS4 nå som nyere konsoller er rett rundt hjørnet.

Så vidt jeg vet har ikke Sony sagt noe om en PlayStation 5-versjon av spillet. Den kommende konsollen skal riktignok være bakoverkompatibel mer en rekke PlayStation 4-spill, så du kan i hvert fall spille PS4-utgaven på PS5.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

  

11 hours ago, Blu-Boss said:

Testa på vanlig PS4.….
Burde være et minste krav til spill side at PS4 spill testes på PRO og 4K tv.
Gadd ikke lese denne annmeldelsen da jeg så dette.
"Ulidelig vakkert samuraieventyr."......med PS4,hvis vedkommende hadde hatt PRO som viser 4K ville spillet fått 10/10 da eller.


Vel, det er flere problemer med den måten å anmelde spill på. For det første, så er de aller, aller fleste solgte PS4-maskiner av den første utgaven, samt slim. Det vil da bli en mye mer representabel anmeldelse av å spille på den varianten de fleste har.

For det andre kan PS4 Pro kjøre spill bedre enn de andre, som gjør at tilfeller der spill kjører som en trailer i gjørme på den vanlige konsollen, men som kniv i smør på Pro, så vil ikke forskjellen bli oppdaget i anmeldelsen, og det vil da være en slags falsk reklame for de aller fleste PS4-eierne.

I tillegg så vil jeg påstå at anmelder ikke hadde lagt på det siste poenget bare fordi det ser litt penere ut i høyere oppløsning.

Endret av 1Ravn
Sitatet dukka ikke opp.
  • Liker 5
  • Innsiktsfullt 2
Lenke til kommentar

Det her var imponerende bra. Dem må ha satt en ny standard når det kommer til animasjoner for det føles nesten rart å spille det siden det føles så ekte. Måten kampsystemet er hurtig og brutalt i kombinasjon med vanvittige detaljer rundt animasjonene og skader man påfører folk. Aldri spilt noe i nærheten av dette før. Historien er meget spennende så langt også. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hvis anmelder var i feks vippe posisjon på mellom 9 og 10 så er det fult mulig at han hadde gitt 10 hvis han hadde hatt Pro med den oppgraderingen i grafikk osv som da følger med.

Synes Pro og 4K tv er must i en playstation anmeldelse.

i PC verden har det vært sånn i alle år at mange ikke kan spille på max grafikk osv pga dårligere pc....så velkommen etter playstation og xbox

Lenke til kommentar

Like det jeg har spilt så langt,  selv om samuraiene blir fremstilt som litt vel over the top good guys. Brutaliteten samuraier kunne utføre var ikke speislt annerledes enn det mongolerne kunne gjøre. Samuraier var tross alt folk som testa skarpheten på nye sverd ved å hugge av armer og bein på dødsdømte fanger.  Men skjønner at spillet trenger noen rene good guys.

Liker combaten,  på medium difficulty, kan man dø fort om man ikke følger med, men er heldigvis ikke noe souls/sekiro.

Lenke til kommentar

Da er spillet testet litt, og jeg må si meg enig med DF som slo et slag for lyden. Med et skikkelig surroundanlegg og et par subwoofere så låter dette sykt bra. Må oppleves :)

I tillegg syns jeg spillets grafiske stil er flott og veldig bra gjennomført. Gøy å spille er det også. Artig at Suckerpunch kommer på banen med et bra spill igjen. 

Lenke til kommentar

Har spilt spillet en del timer nå. Liker det fantastisk godt men at de ikke har lipsyncet Japansk språk var veldi skuffende, å at engelsken uttales med japansk aksent er noe som irriterer meg stort om jeg spiller det på engelsk, blir bare teit. Vet det er nitpicking på høyt nivå men det er jo slikt som plager meg ?

Lenke til kommentar

Det mest irriterende er når du har på japank språk er at alt ikke er tekstet. Går rundt i landsbyer og sjønner ikke en dritt. Prøvte engelsk tale og var intressant å høre hva folk snakket om. Desverre bryter dette mot atmosfæren, og jeg likte ikke stemmeskuespille.

Lenke til kommentar
22 minutes ago, Mala said:

Av ren nysgjerrighet, hvilke spill syns du ser bra ut på den gamle TV'en ? :)

RDR2 var imponerende. 

Jeg syns dette spillet mangler noe av dette. Gresset ser litt  "tegnet" ut. Teksturer på stein er ikke så imponerende. 

Men tøy og grafikken på karakterer er vel på samme nivå som RDR2.

Lenke til kommentar

Jeg er enig i det tegnede gresset faktisk. Følte jeg satt med Breath of The Wild her enkelte steder.  Rent teknisk, sånn isolert sett så er det mye som ikke er veldig imponerende her. Sløve teksturer finnes over alt. Men  helheten, alle fargene og de voldsomme kontrastene, vindene som beveger gress og trær osv..totalpakken blir likevel veldig bra og stemningsfull. Nå har jeg bare spilt ett par timer og ikke sett så mange områder enda da.

Men når man kommer rett i fra TLOUP2 til dette her så ble jeg litt sånn..."meh" med en gang.

Lenke til kommentar

Lagt noen timer til i spillet nå. Blir bare mer og mer imponert. Voldsomt tilfredsstillende kamp system som gjør st jeg ihvertfall føler meg som en skikkelig baddass ?

Som andre never noe halvslappe teksturer her å der men selv med det så er dette en av dem peneste og mest levende open world spillene jeg har spilt og jeg har spilt/prøvd dem alle....men smaken er som baken selvfølgelig.

Lyden imponerer veldig også. Veldig bra 3D lydbilde med Platinum klokkene som har støtte i spillet. Hadde vært veldig kult hørt hvordan det er på et skikkelig surround anlegg.... 

HDR er også eksepsjonelt bra i spillet... 

Ganske så kos det her altså! 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...