Gå til innhold

4KTV

Medlemmer
  • Innlegg

    85
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av 4KTV

  1. Ja så denne eposten men ikke 100% sikker på hva det innebærer...feks ikke sikker på hva forskjellen på Playstation Plus samling vs Playstation Plus Spill katalogen er. Har tjenesten men bruker ikke playstation noe særlig lengre. Edit: Er snakk om de 20 titlene som er gratis for PS5 eiere.
  2. Noen som har Samsung S7/Edge eller kanskje annen eldre Samsung telefon der Vipps ikke fungerer lengre? Jeg kommer til valget der jeg skriver inn beløp og melding til mottaker men så stopp....jeg får ikke noe valg om "videre" eller "betal" knapp. Har prøvd å reinnstallere app men det hjalp ikke..... Tenkte å høre her først om andre har opplevd det samme før jeg kontakter feks Vipps.
  3. Min og min bror sin ps5 er nå begge 2 år gamle,ennå ingen problemer med dem.
  4. Selvfølgelig ikke men de aller ivrigste gamere som kjøper hver gang ny maskin blir lansert har allerede kjøpt ps5,de som ønsker nå er mange etternølere og ikke de ivrigste,derfor denne tråden ikke blir oppdatert så ofte lengre.Husker at tidligere så var det dusinvis av poster her daglig. Just my 2 cent
  5. Denne konflikten kommer til å vare lenge,ikke sikkert det blir noe løsning da partene står veldig langt fra hverandre. Savner ikke tv2 spesielt nå men det forandrer seg nok til høsten.
×
×
  • Opprett ny...