Jump to content

akelbo

Medlemmer
 • Content Count

  3443
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

akelbo last won the day on November 28 2016

akelbo had the most liked content!

Community Reputation

231 :)

1 Follower

About akelbo

 • Rank
  Skribent, Gamer.no
 • Birthday 06/13/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

25760 profile views
 1. Stemmer vel det, Kjstorbu. Jeg har justert artikkelen.
 2. Godt observert! Jeg tenkte ikke over det selv, men du har i grunnen rett. To sniktitter på spill som begge så flotte ut – riktignok hver på sin måte – men som kanskje ikke hadde kampsystemet helt på stell. Ghost of Tsushima ble jeg til slutt kjempefornøyd med, så får vi bare se om Trek to Yomi følger i samme stil.
 3. Skjønner godt at den kan misforstås, da! 😛 Jeg har justert på artikkelen, for sikkerhets skyld.
 4. Kan godt påpeke at jeg alltid anmelder spill på normal vanskelighetsgrad, da det er hva folk flest kommer til å spille på. Dette er innstillingene utvikleren har satt som standard, så er det naturlig å tro at det er nettopp så vanskelig utvikleren vil at man skal ha det. At det er mulig å «forbigå» irritasjonsmomenter – som for eksempel mengden våpen eller typer ammunisjon – er flott. Det gjorde jeg også da jeg valgte å bruke eksplosive spyd hele tiden i stedet for å surre med alle valgmulighetene Horizon Forbidden West gir meg. At man er nødt til å krangle med spillet for å unngå dem er derimot et problem. Da er det noe i veien med spilldesignet, spør du meg. Det at mange er uenige i min anmeldelse er overhodet ikke noe problem for meg. Hvorfor det er et problem for andre skjønner jeg heller ikke. Dette er min mening om spillet, og på ingen måte noen «fasit» eller «korrekt» mening. Dersom du er kjempefornøyd med Horizon Forbidden West så synes jeg det er helt fantastisk, og jeg har ikke noe ønske om å overbevise deg om at du tar feil. At mange på Metacritic mener noe annet påvirker heller ikke min mening om spillet, og jeg håper at spillere ikke bare er ute etter å lese anmeldelser som føyer seg etter mangfoldet.
 5. Selvfølgelig helt riktig. Her har jeg blingset, men har rettet opp i artikkelen nå. Tusen takk!
 6. Hei Fahlar. Godt poeng! Ifølge Front Office Sports har Activision faktisk hatt større inntekt siste kvartal sammenlignet med samme periode året før. Aksjekursen står det imidlertid verre til med. Bare på tirsdag falt Activision Blizzard-aksjen med 6%, etter at Wall Street Journal-rapporten ble publisert. Jeg har oppdatert artikkelen for å ta med det siste.
 7. Samtidig avviser utvikleren rapporter om ødelagte skjermkort. Amazon med helomvending rundt bytte av New World-servere – spillere raser
 8. Nintendo bekrefter etter bekymring fra fansen. Nintendo 64-spillene på Switch er de raskere 60Hz-versjonene
 9. – Slett behandling av egne kunder. Ny Switch-modell har visstnok den samme Joy-Con-feilen – Forbrukerrådet reagerer
 10. Se Claire, Leon, Jill og kompani i aksjon. Den nye Resident Evil-filmen har fått sin første trailer
 11. Samtidig melder utvikleren om 9 millioner FIFA 22-spillere. EA vurderer å bytte navn på FIFA-serien
 12. Valve har også sluppet en kikk på innmaten til sin kommende maskin. Slik ser The Witcher 3 ut på Steam Deck
 13. Deler også ut ekstrainnhold til Wildlands og Breakpoint. Ghost Recon fyller 20 år – Ubisoft gir bort originalspillet
×
×
 • Create New...