Gå til innhold

akelbo

Medlemmer
 • Innlegg

  3 458
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

akelbo vant dagen sist 28. november 2016

akelbo hadde mest likt innhold!

1 følger

Om akelbo

 • Bursdag 13. juni 1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

26 252 profilvisninger

akelbo sine prestasjoner

243

Nettsamfunnsomdømme

 1. Hei. Du har helt rett! 6 millioner gjaldt toppen for antall samtidige spillere, som ikke kom godt nok frem i artikkelen. Jeg har omformulert og oppdatert med tallene fra Epic. Takk!
 2. Det er veldig likt, ja. Det begynner å bli noen år siden sist jeg spilte Gang Beasts, men etter hukommelsen mener jeg at Party Animals er litt mer polert. Party Animals har også et stort utvalg artige våpen, som bidrar til å lage mer kaos.
 3. Hei! Godt spørsmål. Det er sistnevnte problemstilling som skuespillerne og SAG-AFTRA i hovedsak er bekymret for. Jeg har lagt til noen avsnitt om dette i artikkelen nå.
 4. Ikke som jeg har opplevd i hvert fall. Det er sjelden man står stille på ett sted i dette spillet.
 5. Artikkelforfatter sier selv hallo etter et kjærkomment gjensyn med en kul figur fra et spill artikkelforfatter har gode minner fra. Du må gjerne også si hallo, dersom det er ønskelig, men vær oppmerksom på at Bugenhagen mest sannsynlig ikke kommer til å svare her i tråden.
 6. Hei Royalgipsy Det at Final Fantasy VII Rebirth leveres på to PlayStation 5-disker er nevneverdig av to grunner. For det første antyder det at spillet er ganske mye større enn Final Fantasy VII Remake. Square har enda ikke sagt så mye om hvilke deler av originalhistorien vi får oppleve i Rebirth, så inntil vi vet mer er størrelsen en pekepinn på at spillet i hvert fall tar en stor jafs av Final Fantasy VII-kaka. For det andre går det på nostalgi. Final Fantasy VII ble levert på tre disker, og dermed blir det litt som å gå tilbake i tid for fans av originalen. Hva «spesielle snøfnugg som må ha fysisk medie» angår er det fortsatt mange som kjøper spill fysisk, all den tid det som oftest er billigere enn å plukke opp en digital versjon. Takk for at du leste artikkelen
 7. Hadde utgiveren solgt spillet for en hundrings ville nok mange flere kostet på seg et kjøp for å se om det faktisk er så dårlig som folk sier 💰
 8. Hei Olaf I dette tilfellet var det jeg som gjorde klar artikkelen til publisering på morgenkvisten, før redaktøren kom seg på jobb. Tydeligvis trykket jeg ikke hardt nok på m-tasten i overskriften, så det tar jeg på min kappe. Det gikk i hvert fall etter planen ellers i artikkelen. Skal være ryddet opp nå. Takk
 9. Sånn jeg forstår det er The Light Brigade, altså den snille fraksjonen i spillet, en slags kvasireligion som er bygget rundt det å beskytte verdenen fra ondskap. Historien er litt vanskelig å følge, som nevnt i anmeldelsen, og kan lett ignoreres. Det religiøse aspektet gjør veldig lite av seg, og det eneste som har noen særlig tilknytning er gjennom interaksjon med dører og bestemte gjenstander i spillet. Dette skjer ved at man holder hendene sammen i noen sekunder, mens det står «Let's pray», «Walk in the light» eller den slags i liten skrift.
 10. Humoren til Karl treffer meg så midt i blinken at det er til å grine av. Ti tomler opp
 11. Eneste måten å drive journalistikk for tiden. Må vite hva som skjer før det skjer! (Har fiksa. Takk )
 12. Nei, det er ikke riktig. Jeg har oppdatert saken. Takk
 13. Det var sånn det var, ja. Takk. Jeg har endret litt på den delen av artikkelen. :)
 14. Det er Jennifer Hale – ny stemmeskuespiller for Bayonetta – som har bedt folk om å være snille med hverandre. Hellena Taylor – stemmeskuespiller i Bayonetta og Bayonetta 2 – var hun som oppfordret til boikott.
×
×
 • Opprett ny...