Jump to content
Harald Brombach (digi.no)

Disney+ er endelig klar for Norge

Recommended Posts

Synes tittelen på denne posten var litt misvisende. Hadde håpet på at det allerede var klart nå, intill jeg gikk inn på artikkelen med en annen overskrift.

Uansett, noe jeg ser frem til! :D 

Share this post


Link to post
Annonse

Jeg har Disney+ og bruker appen på Nvidia Shield, er ikke spesielt imponert over mengden med innhold. Det er jo mulig at det blir mer innhold på den norske utgaven en hva det er på den spanske.

Heldigvis så har de alle sesongene av The Simpsons, skulle ønske at de også hadde Futurama men Disney fant vel ut at det ikke var særlig egnet for barn, nå er ikke Simpsons heller noe særlig egnet for barn.

Det er også noe innhold fra National Geographic men her kunne det også vært et større utvalg, skulle gjerne sett at det var en innstilling for voksne som gjorde at de kunne hatt mer innhold.

Share this post


Link to post

Mer konkurranse?! De tømmer jo konkurrende tjenester for Disney-innhold, for å flytte folk over på monopolet deres. De kjøper jo opp konkurrenter som bare det; Pixar, Marvel, Lucasfilm, 21st Century Fox, og enda flere. Er det noe Disney ikke står for, er det kvalitet og frihet i underholdningen. 
https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_acquisitions_by_Disney

De lager filmer med elendig historie og manus, og presser inn folk fra forskjellige steder, og med forskjellig hudfarge, for å gi en illusjon av mangfold. I en av filmene deres lagde de scener med homofile på en sånn måte at de enkelt kunne klippes ut i den kinesiske versjonen. I siste Disney Wars-filmen, fikk ikke filmeffektarbeiderne bruke spesifikke blåfarger på spøkelsene, fordi at spøkelser er forbudt å vise i Kina. Pengegribber, er det de er. Mangfoldet de godter seg med er bare en fasade for å få inn mer penger. Tragisk. Disney ødelegger bra historiefortelling. Vær så snill å ikke finansier forretningen deres. 

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...