Jump to content

El burro

Medlemmer
 • Content Count

  324
 • Joined

Community Reputation

299 :)

Recent Profile Visitors

1278 profile views
 1. Stereoen har standard ISO men tilkoblingen i bilen er ikke ISO, Ford bruker en egen tilkobling.
 2. Den du linker til fra Proshop tror jeg er helt grei, er forresten nesten samme modellen som jeg får levert på døra i dag. Det er en DEH-S310BT, forskjellen på DEH og MVH er vel at MVH ikke har CD. Du kan bruke adapteret fra Bilradiospesialisten men da mister du funksjonen på rattet, hvis du vil beholde den funksjonen så trenger du et annet adapter som dette: https://incartec.co.uk/product/Ford-Fiesta-02-06-ISO-Steering-control-interface Og hvis du velger Pioneer med fjernkontroll så må du også ha en sånn: https://incartec.co.uk/product/PIONEER-patch-lead-for-29-series-SWC-29-007 Koblingen for høyttalere, strøm og andre funksjoner er fortsatt standard ISO på de fleste stereoer men du trenger altså et adapter hvis du vil unngå å kutte i ledningene i bilen. RCA koblingene er til forsterker.
 3. Det jeg linket til er ikke hjemmesnekret men et monteringsett tilpasset til akkurat den bilmodellen det er snakk om her, det du linket til er en universal ramme for 2-din stereo som ikke er relevant. Rammen følger med når man kjøper stereo så det trenger ikke TS å tenke på hvis han skal kjøpe nytt. Der fult lovlig å bytte stereo og bygge anlegg i sin egen bil men det må selvfølgelig gjøres med sunn fornuft, det skal godt gjøres at passasjerer blir truffet av stereoen hvis man krasjer men du tenkte kanskje på løse høyttalere, forsterker og sub-kasse som selvsagt er farlig og idiotisk. Jeg har både byttet og bygget stereo i mange biler siden midten på 90 tallet og har aldri hatt problemer på PKK grunnet høyttalere, kabler, sub-kasser eller noe annet i forbindelse med anlegg.
 4. Hvis du ikke finner nytt panel for 1 eller 2-din så må du nok kutte i panelet, hvis du ønsker at kontrollene på rattet skal fungere så må du også kjøpe et adapter. Jeg er i gang med samme prosessen selv på en 2005 Citroen Xsara Picasso, har valgt stereo fra Pioneer og kjøpt adapter som passer. Det er forskjellige adapter ettersom hvilket merke radio du skal ha, Pioneer bruker en enkel 3.5mm plugg til kontrollene på rattet. Denne siden selger det du trenger til 1 eller 2-din, men det finnes også andre steder å få kjøpt. Mulig Bilradiospesialisten og andre som driver med bilstereo har det du trenger, problemet er vel at bilen begynner å bli litt gammel. https://incartec.co.uk/Ford/Fusion https://bilradiospes.no/produkter/bilsok/?carsearch=1&carbrand=25&model=264&year=2004
 5. Du kan bruke kraftvask eller husvask, husker ikke hvilken av de to som er best. Jeg brukte det på en gammel campingvogn som var helt overgrodd og den ble som ny etterpå.
 6. Høres ut som det er en interaktiv DVD, er ikke laget for å kunne spilles på PC men mulig det finnes videoprogram som emulerer DVD på en sånn måte at det kan spilles på PC.
 7. Det kan være noe så simpelt som en stein som ligger mellom bremseskiven og bremseskjoldet, men det kan også være utslitte klosser. 22 mil er for langt å kjøre hvis det er utslitte klosser, hvis det er klossene så vil bremsene fremdeles fungere til en viss grad men det er ikke trygt og kan føre til større kostnader i og med at skivene blir veldig slitt i tillegg. Det er nok best å skaffe veihjelp, eventuelt spørre på diverse bilgrupper på FB om det er noen som kan hjelpe.
 8. Det er ganske greit å bytte mappe og flytte spill i Steam, hvis Steam ikke finner spillene automatisk så kan du vise til mappen hvor spillene er installert. Det er flere metoder for å starte Windows i sikkerhetsmodus, du kan gjøre det under innstillingene eller holde SHIFT + klikke på av/på symbolet på oppstartskjermen og velge restart. Eller du kan gjøre som bildene nedenfor viser.
 9. Hei takk for svar om mellomakselkryss og diffen, skal skjekke bilen snart. Fordi bilen stoppa igår på grunn av det. Når jeg prøver å kjøre fremover nå og slepper clutchen nå så bare klakker det hele tiden og bilen går ikke. Må være diffen eller kan liz mellomakselen gjøre sånn at jeg ikke får kjørt? 

  1. El burro

   El burro

   Hvis lydene kommer fra bakakslingen så er det nok diffen eller knekt stikkaksling. 

 10. Mest sannsynlig mellomakselkryss, kan også være differensialen. Legg deg under bilen og vri på mellomakslingen, skal ikke være slakke.
 11. Hvis du skal lade et 12V batteri på 220 Ah så kan du bruke en helt vanlig batterilader som er beregnet på den typen batteri, https://bilxtra.no/bilelektro/batterilader-bil/ctek-batterilader Hvis du skal sveise med likestrømbatterier og pinner så kan jeg til dels skjønne behovet for at kablene må tåle en del, kan du ikke heller forklare oppsettet og hva du skal bruke det til?.
 12. Hvilket kabinett har du, hvor mange vifter er det og hvordan er de satt opp med inntak og "eksos"?. Har selv et ROG Strix GTX 1080 TI som er overklokket, jeg spiller i 4K og det er aldri problemer med temperaturen.
 13. Jeg har Disney+ og bruker appen på Nvidia Shield, er ikke spesielt imponert over mengden med innhold. Det er jo mulig at det blir mer innhold på den norske utgaven en hva det er på den spanske. Heldigvis så har de alle sesongene av The Simpsons, skulle ønske at de også hadde Futurama men Disney fant vel ut at det ikke var særlig egnet for barn, nå er ikke Simpsons heller noe særlig egnet for barn. Det er også noe innhold fra National Geographic men her kunne det også vært et større utvalg, skulle gjerne sett at det var en innstilling for voksne som gjorde at de kunne hatt mer innhold.
 14. Hvilken kjøler, kjølepasta, kabinett ,vifteoppsett og hvilke innstillinger bruker du?. Jeg har en i7 6800K som har TDP på 140W, den har vært overklokket til 4.0GHz siden jeg kjøpte den i 2016 og aldri har jeg vært borti at den blir for varm. Selv ikke når romtemperaturen kryper oppunder 40°. Når jeg bygde maskinen så brukte jeg en Corsair H115i AIO kjøler, den fungerte ganske bra i 1.5 år før temperaturen gradvis ble høyere. Byttet til en Corsair H110i-V2 som også fungerte i 1.5 år før den tok kvelden. Nå bruker jeg en Noctua NH-D15 som aldri tar kveld, temperaturen er mye lavere med Noctua`n enn hva den noen gang var på vannkjøling. Det er nesten så jeg tror at Noctua`n kan kjøle ned CPU`n passivt uten hjelp fra viftene.
×
×
 • Create New...