Jump to content

El burro

Medlemmer
 • Content Count

  307
 • Joined

Community Reputation

283 :)

Recent Profile Visitors

1199 profile views
 1. McAfee er vel nærmest som malware i seg selv, siste gangen jeg kjøpte en Acer laptop fra Komplett så måtte jeg registrere med på nettsidene til McAfee for kunne fjerne svineriet. Det endte selvfølgelig med formatering og en fersk versjon av Windows uten bloatware. Selv så bruker jeg AV`n som Windows kommer med samt at jeg betaler for Malwarebytes og NordVPN, jeg vet at NordVPN hadde en glipp med noen servere i Finland i fjor men jeg gir de en sjanse til. Før så hadde jeg abonnement hos TunnelBear men det ble sagt opp samme dagen som jeg fant ut at McAfee hadde kjøpt opp selskapet.
 2. El burro

  Gullgraving i norge

  Det tviler jeg sterkt på, det å hente ut gull fra elektronikk krever at man bruker kjemikalier og det er ikke mye gull i moderne elektronikk. Selve prosessen med å få ut gullet koster mer enn hva gullet er verdt.
 3. Vil spillet egentlig ha nytte av mer enn 3.2 GB ram om det kjøres i 64-bit modus?, jeg fyrte opp Steam versjonen av Crysis i dag og det fungerer utmerket på min pc med Windows 10 64-bit. Oppløsningen er 3840x2160 og alle grafikkinnstillingene er satt til high, spillet kjører i kompatibilitetsmodus for Windows Vista.
 4. El burro

  Gullgraving i norge

  Jeg tror ikke at de som leter etter gull i Norge gjør det for pengene men heller for spenningen og naturopplevelsene, det finnes forekomster av gull og edle metaller rundt om i landet på steder som Oppdal og Finnmark men jeg kan ikke tenke meg at det er noe som er drivbart i stor skala. NRK har en fin dokumentar i to deler om en kar som leter etter gull i Norge. https://tv.nrk.no/serie/gullgravaren
 5. Høres ut som om det kan være MAF sensor eller EGR, det sitter også et knøttlite filter en eller annen plass på dieselpumpen. MAF sensoren er enkel å rengjøre selv, dette er en Land Cruiser men det er samme prosedyren på Terrano`n.
 6. Har du noen egne tanker angående denne påståtte konspirasjonen og hvordan det eventuelt skal løses i praksis?, siden du er så bastant på dette er et faktisk problem så regner jeg med at du også har realistiske tanker om hvordan det kan løses?.
 7. Hvordan har hun legitimert seg når hun reiser?, bruker hun norsk pass eller har hun laget et eget pass som er utstedt av Niceland?. Mottar hun stønader eller pensjon fra Norge?. Dobbeltmoralen er stor blant denne gjengen, de tar gledelig imot godene fra staten og samfunnet men nekter å delta selv. Magnus Stadsnes AKA Ola Nordmann kjører rundt uten forsikring på veiene som er betalt av samfunnet som han selv ikke vil delta i, hva lever egentlig Ola Nordmann av?.
 8. Det er vel denne damen, hun har også drevet engleskole. Det er jo tragisk når man blir så nedsnødd i konspirasjonsteorier at man ødelegger sitt eget liv, jeg kjenner til noen av disse personene fra Orkdalsregionen som var med på denne aksjonen og de er ikke helt vater for å si det sånn. https://www.nrk.no/vestfoldogtelemark/ingunn-_50_-kastet-ut-av-_egen-stat_-1.11996057
 9. Hvis kostnadene for å holde den vedlike ikke er alt for høye så ville jeg beholdt den, du kjenner jo bilen og hvis du skal kjøpe ny bruktbil så kan du ende opp med en mandagsbil med skjulte feil og mangler.
 10. Et ustabilt regimeskifte i Nord-Korea akkurat nå er helt sikkert den medisinen som verdensamfunnet trenger!...
 11. Hvis "aktiver pekerpresisjon" er krysset av så kan du prøve å deaktivere den funksjonen, den funksjonen er håpløs når man spiller. Du kan også laste ned Logitech Options som lar deg forandre DPI og andre ting. Er også mulig at Logitech Gaming Software eller Logitech G Hub fungerer på den musen. https://support.logi.com/hc/no/articles/360024699914--Nedlastinger-M220-SILENT
 12. Det ser ut som alle tre bruker samme sensor og er oppgitt med samme DPI, hvis du har byttet fra en mus med lavere DPI uten å forandre på innstillingene i Windows eller programvaren til Logitech så vil den nye musen føles upresis.
 13. Feil, 19. Februar til 20. Mars. Da jeg vokste opp på 80-tallet så var det mange jenter i byggefeltet som spilte NES, de gikk over til SNES og N64 med tiden. Det har hendt seg når jeg en sjelden gang spiller PUBG eller andre online spill at det dukker opp jenter på laget og det er forfriskende, dessverre så er det mye dårlig oppførsel mot jenter i onlinespill.
 14. Jeg har aldri hørt om ReVolta før så det kan være en "rebranded" kina-inverter, hvis du ser på side 9 i databladet så står det at den har en modifisert sinuskurve. På diagrammet så ser du en ren sinuskurve til venstre og modifisert sinuskurve til høyre. Det er ikke anbefalt å bruke invertere med modifisert sinus til følsom elektronikk som datamaskiner, men om det faktisk kan skade komponenter kan jeg ikke svare på. Vil anta at de fleste ladere og strømforsyninger "renser" strømmen før den blir sendt videre til andre komponenter. En annen ting er at den er oppgitt med en effektivitet på 85 - 90% så det er også en ting å ta med i betraktningen, temperatur, kvalitet og lengde på kabler mellom batteri og inverter spiller også en rolle så jeg kan ikke tenke meg at den faktisk klarer å levere 3000W.
 15. Hvis du skal bruke pc og annen elektronikk så må du ha en inverter som har en ren sinuskurve, den siste du linket til har modifisert sinuskurve og er ikke egnet til elektronikk. Det står at den har peak power på 6000W men bare 500W rated power, peak power er hva den klarer å levere i noen få sekunder så du kan ikke koble på utstyr som drar mer enn 500W kontinuerlig. Hvis du har funnet inverter i Norge som leverer 3000W så må du se om wattstyrken som er oppgitt er peak power eller rated power, og om den har en ren sinuskurve. Averteringen av invertere på Ebay og andre steder er ofte veldig misvisende da de reklamerer med peak power, altså du må ikke se deg blind på peak power. Invertere er dyre og skal du ha noe med bra kvalitet som er sikker å bruke så bør du gå etter merkevarer, jeg tviler sterkt på at du finner kvalitets-invertere på Ebay som kan levere mange tusen watt kontinuerlig til en billig penge. Defa selger bra invertere og her er et eksempel på en 24V DC til 230V AC med kontinuerlig effekt på 2500W og toppeffekt på 5000W i 10 millisekunder.: https://www.defa.com/no/produkt/inverter-2500w-24v/ Redarc er en australsk produsent som er veldig populær blant campere og båtfolk, de leverer også alt du trenger for å bygge solcelleanlegg og prinsippene er de samme om du skal ha et fast anlegg eller om det skal monteres i bil. https://www.redarc.com.au/inverters https://www.redarc.com.au/solar-regulators Skal du lade batteri med solcelle så må du i tillegg ha en kontroller som regulerer ladespenningen inn på batteriet, du må også tenke på hvilken type batteri du skal bruke som blybatteri, AGM eller lithium. Legger ved noen videoer om temaet som er nyttige, igjen så er prinsippene de samme om det skal monteres fast eller i kjøretøy.
×
×
 • Create New...